pre to je pre mna dendyho track trancom liznuty breakbeat.
nech si tam uz autor dava sample ake chce. to by bolo velmi zle, keby kazdy pouival rovnake sample - lebo mlok (dnb,dbstp a pod)...

No ale mne sa nepacilo ani tvoje demo na Pulse 2 a Semblance co si pred nejakym casom sem daval...neviem, ale robis iny typ zvukov (patchov) ako kedysi alebo uz nepouzivas chorus/unison na zvuky ktore si to pytaju, niekde tam bude problem, preto dojem tej staticnosti a neorganicnosti...Inac neviem ako Pulse 2 hraje v skutocnosti, ale z YT ukazok mi ten zvuk prisiel dost chutny. Takze je to aj o tom ake zvuky clovek na tom naladi. Proste je mozne naladit patch do polohy kde zvuk neznie zaujimavo, nech uz to hraje z analogu alebo z niecoho inehodendy píše:no jo, ked ja lepsi syntak ako to mdle neorganicke waldorf pulse2 (z ktoreho su uplne vsetky zvuky okrem hihatov, perkusii a snaru) nemambassline píše:Syntaky zneju prilis staticky, mdlo, tomu syntakovemu zvuku mi chyba organicky charakter kvoli ktoremu by sa to prijemne pocuvalo...skoda...![]()
![]()
Aby sme sa rozumelilavender píše:nechapem jednu vec, na co tu mnohi frflu - na frekvencne charakteristiky samplov. z mojho pohladu je v style rozhodujuci rytmus a nie charakter zvuku. (pre mna)
pre to je pre mna dendyho track trancom liznuty breakbeat.
nech si tam uz autor dava sample ake chce. to by bolo velmi zle, keby kazdy pouival rovnake sample - lebo mlok (dnb,dbstp a pod)...
nojo to je faktbassline píše:sam mi predsa kritizujes moj typ zvukov ked som sem daval nejake ukazky syntakov, takze to poznas
Naozaj netusim preço mas potrebu nejakym sposobom ma presvedcit, ze moj nazor nie je OK :-] ved som pisal, spomenul 2x ze je to len moj pohlad na vec, neber mi ho :-]lavender píše:@tomy: nesuhlasim s viacerymi vecami cos napisal, ale sak maj to tak jak mas. nebudem ta presviedcat.
pri skladbe je podstatne to, ci do nej autor nieco dal, alebo je to samoucelna vyklikana vec. pre mna tam dendy nieco dal, pre teba nie - holt tak to je.