Ray Subject - Pulsar (original + remixy)
Re: Ray Subject - Pulsar (original + remixy)
tak to asi budes genius, ty byvaju nepochopeni ... po smrti sa dockas ..
Ok, Dendy, challenge accepted
Uploadni tie data na remix, ked budem mat cas tak sa do toho pustim..
Uploadni tie data na remix, ked budem mat cas tak sa do toho pustim..
@dendy: sprav rmxpack neslubujem, lebo som vo svungu s novou epeckou a nebudem veci silit, ale ked motyka vystreli a zadari sa, spravim
ps: ak sa ti da, hod tam aj mid ( to uz je ultra lenivost )
ps: ak sa ti da, hod tam aj mid ( to uz je ultra lenivost )
pridana fullon psytrance verzia check link v prvom prispevku..
levander, sabiani - posielam link na remixpack do SS
levander, sabiani - posielam link na remixpack do SS
Ta psy verzia mi pride trochu taka nasilna ...ako keby si sa snazil za kazdu cenu zlepit tu sablonovitu psy basu s tym zvyskom, ktory je stylovo inde...a s tym tempom by to skor lepsie vyznelo ako house
lol bassline ta skladba ma 138 bpm, co je uplne normalne tempo pre psytrance )
povodne som to vlastne ako standartny psy track aj zacal robit, len pocas prace som sa rozhodol dat tam ten zlomeny beat..
inak to je fakt sranda ako najviac uznavas moje stare nevyladene veci a nove ktore su oproti nim uz uplne iny level kvalitativne sa ti nepacia odteraz akonahle mi daco pochvalis bude to pre mna signal ze tam je daco zle
nechces skusit spravit remix ?? celkom by ma zaujimalo kam by si to posunul
tomy: mal si pravdu, v standardnom psy kabate je to lepsie presne to co povedal bassline o tejto novej verzii mi prave uz teraz trochu pride k tej break ) ale aj tak na nu nezanevieram, dala vzniknut tejto, to jej sluzi ku cti
povodne som to vlastne ako standartny psy track aj zacal robit, len pocas prace som sa rozhodol dat tam ten zlomeny beat..
inak to je fakt sranda ako najviac uznavas moje stare nevyladene veci a nove ktore su oproti nim uz uplne iny level kvalitativne sa ti nepacia odteraz akonahle mi daco pochvalis bude to pre mna signal ze tam je daco zle
nechces skusit spravit remix ?? celkom by ma zaujimalo kam by si to posunul
tomy: mal si pravdu, v standardnom psy kabate je to lepsie presne to co povedal bassline o tejto novej verzii mi prave uz teraz trochu pride k tej break ) ale aj tak na nu nezanevieram, dala vzniknut tejto, to jej sluzi ku cti
Tie stare veci su fakt pecka...akurat dnes som si nejake pocuval opatdendy píše:inak to je fakt sranda ako najviac uznavas moje stare nevyladene veci a nove ktore su oproti nim uz uplne iny level kvalitativne sa ti nepacia odteraz akonahle mi daco pochvalis bude to pre mna signal ze tam je daco zle
Uplne si zmenil mix...synth zvuky boli stavnate, kopak a basa viac zliate dokopy, ine pomery zvukov, atd. V tych poslednych veciach mam z celkoveho mixu stale pocit ako keby to bol taky surovy, neopracovany, mdly zvuk...ako keby si vobec nepouzival ziaden processing ktory by ten zvukovy material trochu osviezil. A co sa tyka pomerov nastrojov, neviem preco stale davas kick tak vyrazne dopredu, pre mna dost nevyvazene dominuje v mixe nad zbytkom.
To je zaujimava myslienka Skus mi dat odkaz na remix material, ale fakt netusim ci sa k tomu dostanemdendy píše: nechces skusit spravit remix ?? celkom by ma zaujimalo kam by si to posunul
- Jirka Štolfa
velmi pekne spracovane, vela sa tam toho deje, pekne vybalancovany pomer medzi povodny i a novo pridanymi motivami.. paradicka, dakujem
- Jirka Štolfa
Já děkuju taky. Moc mě to bavilo. Hlavně ta bicí sada je super. Mě obecně chybí kvalitní bicí zvuky a tady s tím se pracovalo samo. Na konci sem sice trochu ujel úplně mimo originál, ale tak to asi má být. Je to koncipované jako příběh, jako všechno co dělám, takže tenhle končí klidem po bouři. Těším se na další remixy.
fullon mix me celkem bavi. hlavne je na tom slyset, ze mas jinej poslech a je to celkove vzdusnejsi dole. takovy uvolnenejsi. co se tyce syntaku, tam je to na me mistama az moc velka nabrousena elektrika, ale da se to. breakbeat mix k ty elektrice z myho pohledu trochu lip sedi, ale zase mi tam chybely nejaky glitche, stuttery... proste nejaka sranda. geomystery celkem bez pripominek, i kdyz bych to malinko dole asi utahnul a taky vic stereo umravnil.
dendy, posli balicek. kouknu se na to, experimentalne. treba se neco povede
dendy, posli balicek. kouknu se na to, experimentalne. treba se neco povede
btw. mohli by stem i potom poslat do mailu link na WAV (najlepsie 24bit/44khz) ? len aby som si ho odzalohoval, ak by daco
vase posty z SC som prelinkoval sem .. tak ak by ste si to potrebovalli z vasho konta zmazat dajte vediet...
tak ja jsem se dostal snad uz do druhy poloviny. docela se s tim mazlim, tak snad se dokopu to dodelat, uz kvuli tomu casu, co uz jsem s tim stravil