biscuit: ani nie...vkus sa moc nemeni, to je proste v cloveku. Klubova hudba mi nepride ako hudba v pravom zmysle, ale skor len ako nejake beaty za ucelom udrzat dlho a konstantne ludi na parkete. V tejto hudbe sa doma neda moc vyzivat pri pocuvani peknych tonov a harmonii, pretoze tam vlastne ani nie su, pretoze prvorady je len ten beat - tuc, tuc...na mna musi hudba posobit v prvom rade emotivne. Ked uz sme pri tych ukazkach, tak napr. (to uz ale uplne odbehnem od spominanych stylov niekam uplne inam) :
Proste toto mozem fakt ze pocuvat dookola , ten saxik mi strasne hraje na emocie, vyzivam sa v kazdom tone v ktorom pocut stale iny vyraz...naopak sranda je, ze inym ludom zas toto vobec nemusi prist zaujimave a vobec ich to nemusi oslovit
A dokonala hudba s velkym H je pre mna napr. toto (ale slaba kvalita na youtube):
A ked uz som spomenul tie beaty, tak dobry beat si velmi rad vypocujem, ale musi to byt nieco taketo

:
Ten typek ma trochu komicke pohyby, ale hraje fakt paradne.
Neviem, ale citim sa tak rozpoltene, elektroniku sice milujem a neviem sa jej vzdat, ale na druhej strane stale mam pocit ze akusticka hudba je uplne ina dimenzia. Ten vyraz v nej proste posobi daleko emotivnejsie a viac "zahreje na dusi" nez nejake elektronicke hratky(hoci pekne) s umelymi zvukmi..