Inspirovany trackom Last Drama od Soimmo One som sa pustil s chutou (a od srdca

len smelo do mna, nestretite ma

tak dobre:-) no neni to moja salka kavy:-) ale celkom fajn.bassline píše:Ahoj,
Inspirovany trackom Last Drama od Soimmo One som sa pustil s chutou (a od srdca) do tvorby noveho songu, kde som chcel spojit moje vizie s niekym inym a vysledok dopadol takto:
len smelo do mna, nestretite ma.
presne. si ma o sekundu predbeholdendy píše:ja neviem mne to pride strasne prekombinovane .. prilis vela melodii, harmonii, kudrliniek, clovek sa v tom straca ... a napriek tomu ze tam je toho strasne vela tak z toho mam paradoxne monotonny pocit, ze to ide od zaciatku do konca v jednom duchu ...
mne to pride tak, ze napriek tym spominanym moc castym variaciam v nastrojoch sa to pomerne dost opakuje. (a ten bici pattern k tomu mozno prispieva)Ale na prvy posluch to moze urobit rozpacity dojem. Hlavne melodie tam su, ale asi som ich dal malo opakovat. Asi vam vadi to caste striedanie a nemate dostatok casu pocas vyvoja skladby aby ste si na to cele hned zvykli...
Z hladiska kompozicie sa to teda neda povazovat za uceleny song ? Posobi to na vas ako samostatne takty ktore so sebou nesuvisia ? - Hlavne toto ma zaujima.
A napiste potom ak sa vam bude chciet, ci s odstupom casu ten rozpacity pocit nesurodosti nahodou nezmizol
to si nemyslim, ze bude to prave orechove - ak kazdy pattern este zopakujes ...Hlavne melodie tam su, ale asi som ich dal malo opakovat. Asi vam vadi to caste striedanie a nemate dostatok casu pocas vyvoja skladby aby ste si na to cele hned zvykli...
tak tak presne...badkick píše: IMHO tracky (sice je to mierne rozne v roznych zanroch, ale aj tak su tam urcite spolocne prvky) zvyknu mat intro,verse, refren, verse, solo (breakdown), refren, etc, outro strukturu. tu mi to prave trochu chyba - pride mi to proste ako dookola pattern "verse" variacie.