Tajomna farma temnej alpaky
Re: Tajomna farma temnej alpaky
Podla mna ked ta toto stve tak to proste ignoruj.. ja to tak robim uz nejaku dobu a je to super .. aj na inych soc sietach .. ked ma niekto vytaca, zablokujem ho alebo ho uplne ignorujem.. nehadam sa , neriesim to, vytesnim cloveka z mojej bubliny a hotovo .. setri to kopu casu a nervov .. nech sa s nim natahuju ini koho to bavi .. za tie roky som si uz na nete toho odhadal s ludmi dost .. uz som na to stary ..
Ano, budeme ignorovat sračky kolem sebe a za chvilku se v nich utopíme. Jsem prostě jiná nátura, sorry. A argumentace, že jde o malichernost u mě taky neobstojí - z malejch věcí rostou větší. Prostě kultura společnosti a hranice toho, co je a není slušný a korektní a toho co až je společensky tolerovaný mi prostě leží v žaludku...
pekne sa hrajte netahajte sa za vlasy , biscuit vráť alpake hračku ..a ty alpaka nehádž piesok do očí biscuitovi.
no a je poriadok

Ja chapem co ta sere.. a preco … skoro urcite bybiscuit píše: ↑12 čer 2024 22:01Ano, budeme ignorovat sračky kolem sebe a za chvilku se v nich utopíme. Jsem prostě jiná nátura, sorry. A argumentace, že jde o malichernost u mě taky neobstojí - z malejch věcí rostou větší. Prostě kultura společnosti a hranice toho, co je a není slušný a korektní a toho co až je společensky tolerovaný mi prostě leží v žaludku...
ma to 10 rokov dozadu sralo tiez.. za tie roky sa mi ale proste v zivote udialo par veci koli ktorim mi uz toto pride ze nema cenu sa koli tomu rozculovat ..
Ale chapem, rozumiem. Uz sa nebudem zapajat do tejto temy, nechcem ti prikladat pod kotol, to urcite nie !
-
Dakujem dendy.Skladbu som uz poslal na master tak dufam ze to upravia.Viem ze sa da aj cela vyrenderovana skladba pri masteringu rozdelit ze celych 200hz alebo menej hupnu do mono.Inak mas dobry postrech,bass je v mono iba na polovicu.Som si myslel ze si to nikto nevsimne.Som rad ze si ma na toto upozornil.teraz aspon viem ze sa to neda obabrat.Tym polostereom som chcel iba trochu zaplnit priestor.V druhom tracku to urobim presne tak ako si napisal.Dakujem.
Biscuit ty sa vies ale spravodlivo rozohnit.Potlesk.Viem si ta predstavit ako stojis na namesti a takto spravodlivo odhodlany sa prihovaras k narodu.Chlape mam tazky den za sebou,ale vidim ze ty mas este tazsi.Priatelu ja som vzivote nedostal na tomto fore ban a 100% viem ze nemas pristup k ip adresam pretoze ak by si mal tak by si to vedel ze sa mylis.
Nemusis sa mi ospravedlnovat.Inak vies ze je velky rozdiel medzi mudrostou a inteligenciou?Niektori ludia postradaju obe vlastnosti,ale ty mas stastie mas aspon mudrost.
Biscuit ty sa vies ale spravodlivo rozohnit.Potlesk.Viem si ta predstavit ako stojis na namesti a takto spravodlivo odhodlany sa prihovaras k narodu.Chlape mam tazky den za sebou,ale vidim ze ty mas este tazsi.Priatelu ja som vzivote nedostal na tomto fore ban a 100% viem ze nemas pristup k ip adresam pretoze ak by si mal tak by si to vedel ze sa mylis.
Nemusis sa mi ospravedlnovat.Inak vies ze je velky rozdiel medzi mudrostou a inteligenciou?Niektori ludia postradaju obe vlastnosti,ale ty mas stastie mas aspon mudrost.
Chyba, touto reakciou dokazujes ze vskutocnosti ma Bisciut o tebe pravdu. Dobra rada: Nerob toto. Obrati sa to proti tebe.“dark alpaca” píše: Biscuit ty sa vies ale spravodlivo rozohnit.Potlesk.Viem si ta predstavit ako stojis na namesti a takto spravodlivo odhodlany sa prihovaras k narodu.Chlape mam tazky den za sebou,ale vidim ze ty mas este tazsi.Priatelu ja som vzivote nedostal na tomto fore ban a 100% viem ze nemas pristup k ip adresam pretoze ak by si mal tak by si to vedel ze sa mylis.
Nemusis sa mi ospravedlnovat.Inak vies ze je velky rozdiel medzi mudrostou a inteligenciou?Niektori ludia postradaju obe vlastnosti,ale ty mas stastie mas aspon mudrost
-
Masterpiece. Bez kecu, tohle ma smysl.
Já souhlasim s Dendym, biscuite... někdo sem normálně dal muziku, která neni špatná... proč pořád dokola řešíš nějaký podezření, kdo to je? Připadá mi to divně policajtský a docela mě to i obtěžuje pořád číst... nic ve zlym, já jen, že mi to taky připadá zbytečný... tak dávam k zamyšlení...
p.s. možná to je jeden člověk, ale mě ty jeho mystifikačně-upřímný slovní chuchvalce docela bavěj
Je to takový poetický
p.s. možná to je jeden člověk, ale mě ty jeho mystifikačně-upřímný slovní chuchvalce docela bavěj

-
Thanks to all.Mastrovana verzia uz je uploudnuta.
Jo, mne to pripomina jedneho mojho stareho dobreho kamosa s ktorym uz zial roky nie som moc v kontakte.. tak mozno preto mi to ani tak nevadi, svojim sposobom je to sranda

-
Tak ako som uz spominal.Dendy podpisujem sa ti pod kazde slovo ktore si napisal v tejto teme 

Ta nova verzia sa mi paci, seriozne .. nemozem si pomoct, proste je to fajn .. z tych veci co mas na soundcloude je pre mna top long night - to je vazne dobre, velky respekt.
Cyril: jasně, je to ohromně poetický, když někdo lže a fabuluje. Já si bohužel pamatuju, jak se tady ten člověk choval a za co dostal ban. Ale nebudu rušit, abyste si tento druh poetiky mohli všichni vychutnávat plnými doušky.
A že se jedná o 6amblera je naprosto jasný. Ono když člověk neumí napsat kloudně větu a dělá pořád ty stejný chyby, opakuje neustále stejné řetezce chování i vyjadřování, pozná i idiot, že se jedná o tutéž osobu, když ví na co se zaměřit.
A že se jedná o 6amblera je naprosto jasný. Ono když člověk neumí napsat kloudně větu a dělá pořád ty stejný chyby, opakuje neustále stejné řetezce chování i vyjadřování, pozná i idiot, že se jedná o tutéž osobu, když ví na co se zaměřit.
To myslíš gamblera z gamblerove pokusy ?
Som si teraz čítal niečo , čo písal gambler a ten človek pomerne detailne opisuje veci ohladom tvorby, ktoré alpaca nemá vo zvyku .. podobnosť alebo gramatické chyby ..to bude zrejme slovenská gramatika
A ak gambler dostal ban, tak by som sa stavil že to bol niekoho vo vedení skrat.
Aj keby alpaca bol on a tajil to, tak to chápem. Proste obaja robia muziku .. mali by mať právo byť na fóre, v tejto malej československej komunite nieje veľa iných priestorov na komunikáciu o hudbe. Viem že sa rado oháňa, že fórum je súkromné a môžu si robiť čo chcú voči reg.uživateľovi..len tak by to nemalo byť ..v budúcnosti určite nebude stredovek v právach na internete ako máme teraz.
Ešte trochu váham či to napísať ale biscuit ..tak 6-7 rokov dozadu si začal byť občas k ľuďom hrubý ty. Nechcem liať olej do ohňa ale čo si pamätám tak si tu mal od vtedy konflikt s viacerými...bez nejakého závažného dôvodu. A nielen nový člen na fore môže mať exces ale aj starý harcovník sa môže zmeniť na mrzuta.
Som si teraz čítal niečo , čo písal gambler a ten človek pomerne detailne opisuje veci ohladom tvorby, ktoré alpaca nemá vo zvyku .. podobnosť alebo gramatické chyby ..to bude zrejme slovenská gramatika

Aj keby alpaca bol on a tajil to, tak to chápem. Proste obaja robia muziku .. mali by mať právo byť na fóre, v tejto malej československej komunite nieje veľa iných priestorov na komunikáciu o hudbe. Viem že sa rado oháňa, že fórum je súkromné a môžu si robiť čo chcú voči reg.uživateľovi..len tak by to nemalo byť ..v budúcnosti určite nebude stredovek v právach na internete ako máme teraz.
Ešte trochu váham či to napísať ale biscuit ..tak 6-7 rokov dozadu si začal byť občas k ľuďom hrubý ty. Nechcem liať olej do ohňa ale čo si pamätám tak si tu mal od vtedy konflikt s viacerými...bez nejakého závažného dôvodu. A nielen nový člen na fore môže mať exces ale aj starý harcovník sa môže zmeniť na mrzuta.
pocuval som viac aj dalsie veci co mas na sound cloude a fakt respekt .. mas to vyladene na jednotku .. vyborne !! rad by som si stiahol full tracky niekde, toto si normalne rad pridam do denneho playlistu