Tajomna farma temnej alpaky

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dark alpaca

Tajomna farma temnej alpaky

Příspěvek od dark alpaca »

Ahoj.Som izbovy producent a z pohladu inych su moje produkcie velmi temne az desive.Niektori hovoria ze pri mojich skladbach az vyliezaju mrtvi z hrobov.Vobec tomu nerozumiem preco to takto zo mna lezie pretoze som vesely a laskosrdci clovek.Skladba je zatial bez masteringu.

jammix

Re: Tajomna farma temnej alpaky

Příspěvek od jammix »

Áno , nejaké chyby masteringu by to trebalo opraviť, ... sa mi tu evidentne hýbe basák :D
Ale ok .. dal som to na max.. .. tuctovka v tom dark význame.. ja čakám vraha za dverami ak si rozumieme :wink:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jake chyby masteringu ? sak pise, ze to je bez masteringu :)

nepripada mi to temne ani desive :)

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Z pohladu rodicov to temne moze byt. Hlavne ked to pustas o 12tej v noci. :lol:

Mne to temne nepride. Pocuvat sa to da, ale je to dost prazdne. Takychto skladieb je na svete asi 500 000.
A tie basy mne napak prisli ako "ozivenie", ale pocuvam na sluchatkach.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja myslim ze viac ako 500.000 .. soundcloud je toho plny ..

dark alpaca

Som rad ze to vo vas nevyvolava pocity strachu,ale aj tak sa vzdy snazim urobit veselu tanecnu skladbu a konci to vzdy takto.
Jammix mastering sa uz riesi tak dufam ze to masterman nejako dotiahne.Ja mam tych vrahov za dverami viac vzdy ked produkujem. :)
Pytkin a MDudas velmi rad prispejem k tym 500 000 kvalitnych skladieb dalsiou. :D
Naposledy upravil(a) dark alpaca dne 11 čer 2024 10:40, celkem upraveno 1 x.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Stačí, žes přispěl audiozone dalším nickem...

dark alpaca

biscuit vobec nerozumiem,ale nemusime sa vtom babrat :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Píšu ti to pokaždý a pokaždý nerozumíš. Asi si taky pokaždý myslíš, že tě nikdo nepozná - ale jsi tak trapnej, že to sálá na kilometry daleko...

jammix

Příspěvek od jammix »

Pytkin píše:
09 čer 2024 23:58
jake chyby masteringu ? sak pise, ze to je bez masteringu :)
Pre nás znalých významu .. Mastering 0.0 ako summing trackov.. či už bol limiter použitý ..
skákal reprák bez účinku .. tak v Mastering 0.1 odporúčam opraviť.

dark alpaca

:D :D :D Ano priatelu biscuit presne takto to priebeha.Mozes otvorit okno a zarevat ako lev do ulice ze si tu ta najtvrdsia susienka.Mame nieco spolocne pretoze aj ja ti vzdy nieco pisem a tiez nikdy nerozumies.rad by som ti podal ruku.Clovek pride na forum v priatelskom duchu a najde tu vela inteligentnych ludi ktory dokazu poradit,alebo aspon napisat nazor k teme.No a potom sa tu vzdy objavi rozzurena susienka pre ktoru je vsetko trapne a jedine co dokaze je zatrolit temu jej vtipnymi videami.Bravo.Uzasny charakter.Mam pocit ze mi iba zavidis moj supertalent.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Světe div se, ale nezávidím ti vůbec nic. Jen mě štve naopak ten tvůj charakter, který tě nutí dělat z lidí kolem sebe pitomce. Není ti to hloupé, že tady lakuješ lidi, kteří se snaží druhým nezištně pomáhat, investují svůj čas, aby si poslechli něčí výtvory a píší jim své názory a rady?

Už jsem tě několikrát vyzýval, aby ses na to vysral...

dendy

Příspěvek od dendy »

Mne sa to paci .. mozno by som basu trochu prehnal cez ovedrive (nie vyrazne, ale nech ju viac zagulati a prida jej hutnost) a dal ju trochu hlasnejsie.. respektive mozno by som len ten layer kde je basa skopiroval, vypol na nom to stereo aby bol striktne mono, zafiltroval ho viac cuttoffom a na to len dal to ovedrive a dal to trochu tichsie len aby to dodalo base base hutnost ale celkovo na nej ostale ten stereo efekt v stredoch co tam je teraz ...

a cele by som to prehnal limiterom nech to je na -14LUFS, nech je to trochu viac nabusene .. potom by to kludne sadlo do tych melodic techno setov co tu cele dni pocuvam, takze dobra praca.. no monzo by som sa viac pohral s vyskami, mne by sa tam hodilo nieco komplexnejsie, aj snejakym vyraznejsimi perkusiami - ale to je len moj osobny vkus .. taketo minimalisticke veci uz som v setoch pocul, a boli to normalne releasnute veci co sa hraju na akciach takze za mna OK.

nechytil som celkom cu tu riesia kolegovia nadomnou ale je mi to fuk, vyjadruhem sa len k hudbe ... inak nevidim nic zle na tom ked chce niekto ostat anonymny a chce aby sa ludia ludia hodnotili len jeho hudbu bez kontextu kto je - ja sam viac cenim komenty od ludi co ma absolutne nepoznaju lebo viem ze tam nieje ziadny bias..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dendy: mám tě rád, ale tímhle přístupem přispíváš k tomu, že se tady děje tohle to - to cos nechytil, ale musíš se k tomu docela zcestně vyjádřit. Jestli ti přijde normální, že si tady jeden člověk, kterej mimo jiné dostal před lety ban, zakládá na fóru účty jak na běžícím pásu a pokaždé přijde s tím, že je jakože někdo novej a až do chvíle totálního usmažení ze sebe ještě dělá blbého, že neví o čem je řeč, tak jsem potom asi já ten, kdo je nějak nenormální a chce po lidech asi taky něco absurdního... Tady opravdu nejde o nějakou nestrannost, odstup, objektivitu, vyjadřování se jen k hudbě... Tady jde čistě o to, že se někdo (podle mých měřítek) chová jako magor a ostatní mu to tolerují a někteří se ho, ať už ve vědomosti nebo nevědomosti, dokonce zastávají. Pro mě je tohle znak úplně nefunkční komunity a mám sto chutí se tady na to už definitivně vysrat (bez bolesti a emocí, protože tam kde se nectí žádná pravidla být prostě nechci).

dendy

Příspěvek od dendy »

Este raz, mne toto nevadi.. je tu par ludi co sa pozname roky a tych mam rad aj ludsky (takze som paradoxne aj biased co sa tyka ich hudby, ale s tym nic nanarobim) .. to je jedna vec, toto vnimam ako tu komunitu .. tych par ludi co berem ako kamaratov (aj ked sme sa IRL videli mozno 1x / 2x s vacsinou)

A potom je tu nahodne nove konto - neriesim kto to je co to je, je to pre mna anonymny nahodny clovek z internetu - ale ked vidim ze sa niecim prezentuje, vyjadrujem sa nezaujato k tomu co prezentuje.. Ja nesudim ludi, ak maju potrebuje robit taketo divadlo ze si kazdy mesiac zaregistruju nove konto - akceptujem to. Nieje to moj styl ale proste to respektujem.. Ono pre nich z toho vyplyvaju aj nevyhody nie iba vyhody, takze je to ich volba na ktoru maju nejake dovody ..

Ked sa niekto prezentuje fakt evidentnou uplou blbostou - na prvu jasnym vtipom / provokaciou - nevyjadrujem sa vobec alebo ho poslem do prdele.. to uz zavisi od okolnosti .. V tomto pripade mi to ako vtip/provokacia nepripada, ta hudba nieje uplne zla.

Pozri keby som mal pri kazdom novom konte zistovat ci to nahodou nieje niekto kto tu uz predtym bol pod inym nickom tak by som nic ine nerobil, ja nemam admin pristup, nevidim IP-cky a vlastne ani nechcem ani nemam dovod.. fakt mi na tom nezalezi..

Odpovědět