Jammix presne tak usudil ze ja som gambler len podla gramatickych chyb.Myslim ze gambler bol na tomto fore ovela skor ako ja a dokonca kym nedostal ban tak som prispieval do jeho tem v tej dobe a dokonca ma jeden prispevok odomna aj v teme gamblerove pokusy.Ja niesom gambler. Myslim ale ze to uz nikoho nezaujima iba biscuit kolke roky je neustale tahany chapadlami neexistujucej chobotnice do jej priepasti.
Dakujem dendy.Ak vies ako to nastavit v soundcloude for public download tak mi porad prosim ja to neviem najst.Kludne ti mozem poslat wav na email ak chces.
Tajomna farma temnej alpaky
Re: Tajomna farma temnej alpaky
1/ klik na edit tracku
2/ v permiessions zapnut moznost download
Aaahadark alpaca píše: ↑18 čer 2024 11:06Myslim ze gambler bol na tomto fore ovela skor ako ja a dokonca kym nedostal ban tak som prispieval do jeho tem v tej dobe a dokonca ma jeden prispevok odomna aj v teme gamblerove pokusy.

ruzne/releasing-track-for-label-t24709.html?hilit=star1
-
ano
Naposledy upravil(a) dark alpaca dne 19 čer 2024 13:20, celkem upraveno 2 x.
mam stiahnute, dik.
inak pozeam ze ten ucet star1 je vymazany tak asi si tam dostal za nieco tiez ban
) tak opatrne nech ti ho nedaju zas, nola by to skoda ...
(inak aj tak si stale myslim ze si peco alebo mirny
ale to je jedno
) vyladena je ta hudba kazdopadne dobre, takze este raz respekt)
inak pozeam ze ten ucet star1 je vymazany tak asi si tam dostal za nieco tiez ban

(inak aj tak si stale myslim ze si peco alebo mirny

-
ja fakt koncim stoji ma to vela energie stale tu nieco niekomu dokazovat.Niesom gambler,peco ani mirny a nikdy som nedostal ban.Som myslel ze sa mito uz konecne podarilo objasnit ale je to marne.
No ako sa ti podarilo teda vymazat ten stary ucet "star1" ? Lebo tu sa neda konto vymazat .. pytam sa uprimne, z nicoho ta neobvinujem, som zvedavy ako sa ti poradilo vymazat to konto .. Ja som vychadzal z toho ze si mal ban kedze je to konto nedostupne.. ak si ban nemal, potom ma zaujima ta finta ..
-
Bolo to asi akymsi omylom. Na to konto som sa asi 2 roky neprihlasil.
Uz som celkom vycerpany.Ked sa mi konecne podari dokazat ze niesom gambler tak potom ma zas iny oznaci za peca alebo mirniho.Nakoniec budem predavac z miestnych potravin,mestky autobusar alebo podomovy zmrzlinar.
Uz som celkom vycerpany.Ked sa mi konecne podari dokazat ze niesom gambler tak potom ma zas iny oznaci za peca alebo mirniho.Nakoniec budem predavac z miestnych potravin,mestky autobusar alebo podomovy zmrzlinar.