Yogi rulez - time goes by (album teaser)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
tony9

Re: Yogi rulez - time goes by (album teaser)

Příspěvek od tony9 »

Yogi,jenom rychle: máš výborné bicí.
Cyril, nad tím jak tu mívají kluci vymíchané basy občas žasnu.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Cyril: Jsou tam dva, ten soft na začátku je Monotone Bass Synthesizer a ten hlubokej jak říkáš mocnej, tak to je Thor (patch Chrome Pole, jen mírně upravenej ekvalizací a na něj navěšenej nativní MClass Maximizer v režimu víceméně limiteru) - obojí z Reasona.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Tony, díky moc, to mám radost. Učil jsem se na soupravu hrát asi 2 roky jen proto, abych pak věděl, co dělat v gridu v sekvenceru :) Ta škola mi dala hodně. Jedním z mých učitelů byl třeba i kamarád z Bíliny - Thom Herian, jeden z minulých bubeníků N.O.H.A. (Noise Of Human Art). Ta škola se jmenuje rocková škola, ale název klame tělem, Tomáš je blázen do elektroniky a hlavně do drum´n´bassu, takže jsme pilovali kromě klasiky jako přechody a paradidle taky jungle breaks :) To jsou zkušenosti k nezaplacení.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

tony9

Příspěvek od tony9 »

Yogi, já myslím, že je to hodně poznat, že jsi hrál na reálnou soupravu.
Jak říkáš, zkušenost k nezaplacení.

dano

Příspěvek od dano »

Prave to pocuvam a je to velmi prijemne cele. Citit z toho mrte prace, co ja vzdy mozem. A nezaprie sa, ze to robil muzikant, co mozem tiez :) Trochu ma vyrusovali niektore pouzite zvuky, ktore zneli dost GM (uplne najviac ma vyrusili tie slaky v The Sea, ktore by zniesli aj viac inych uprav a zvuk "zivej" basy). Nech sa dari aj dalej.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Dano díky moc, jsem si těchhle chybek vědom a určitě bude potřeba posun, jen nemám love na pořádný top instrumenty a často tak sklouznu k nativním instrumentům v Reasonu a je mi jasný, že ty jsou very old school :)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Dobrá pohodovka, mě to tady hraje dobře. Kde jste to natáčeli, teď myslím obraz?

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Fractal, díky. Video je sestříhaný z free vizuálů na pexels.com/videos - chtěl bych dělat svoje originální, ale nemám na to buňky, výbavu, knowhow ... Kdyby se tu motal nějakej video kumštýř se slabostí pro downtempa, tak se hluboce klaním a zvu ke spolupráci :)

Odpovědět