Yogi,jenom rychle: máš výborné bicí.
Cyril, nad tím jak tu mívají kluci vymíchané basy občas žasnu.
Yogi rulez - time goes by (album teaser)
Re: Yogi rulez - time goes by (album teaser)
Cyril: Jsou tam dva, ten soft na začátku je Monotone Bass Synthesizer a ten hlubokej jak říkáš mocnej, tak to je Thor (patch Chrome Pole, jen mírně upravenej ekvalizací a na něj navěšenej nativní MClass Maximizer v režimu víceméně limiteru) - obojí z Reasona.
Tony, díky moc, to mám radost. Učil jsem se na soupravu hrát asi 2 roky jen proto, abych pak věděl, co dělat v gridu v sekvenceru Ta škola mi dala hodně. Jedním z mých učitelů byl třeba i kamarád z Bíliny - Thom Herian, jeden z minulých bubeníků N.O.H.A. (Noise Of Human Art). Ta škola se jmenuje rocková škola, ale název klame tělem, Tomáš je blázen do elektroniky a hlavně do drum´n´bassu, takže jsme pilovali kromě klasiky jako přechody a paradidle taky jungle breaks To jsou zkušenosti k nezaplacení.
Yogi, já myslím, že je to hodně poznat, že jsi hrál na reálnou soupravu.
Jak říkáš, zkušenost k nezaplacení.
Jak říkáš, zkušenost k nezaplacení.
Prave to pocuvam a je to velmi prijemne cele. Citit z toho mrte prace, co ja vzdy mozem. A nezaprie sa, ze to robil muzikant, co mozem tiez Trochu ma vyrusovali niektore pouzite zvuky, ktore zneli dost GM (uplne najviac ma vyrusili tie slaky v The Sea, ktore by zniesli aj viac inych uprav a zvuk "zivej" basy). Nech sa dari aj dalej.
Dano díky moc, jsem si těchhle chybek vědom a určitě bude potřeba posun, jen nemám love na pořádný top instrumenty a často tak sklouznu k nativním instrumentům v Reasonu a je mi jasný, že ty jsou very old school
Dobrá pohodovka, mě to tady hraje dobře. Kde jste to natáčeli, teď myslím obraz?
Fractal, díky. Video je sestříhaný z free vizuálů na pexels.com/videos - chtěl bych dělat svoje originální, ale nemám na to buňky, výbavu, knowhow ... Kdyby se tu motal nějakej video kumštýř se slabostí pro downtempa, tak se hluboce klaním a zvu ke spolupráci