dendy píše:>> hudobnik je sumou vsetkych jeho vplyvov. jimmy page. <<
s tymto sa ja osobne absolutne stotoznujem...
Ve smyslu, ze jej ovlivnuje deni kolem nej a vse co se v jeho dobe deje, je-li k tomu vnimavy?
A co treba veci nehudebni jako nalada, prochazka z prirody, vliv lidi v okoli, vliv aktualnich podminek na planete zemi a kumulace lidi na akcich v nejblizsiim sousedstvi?dendy píše:proste v zmysle tom ze vsetko co na teba nejak vplyva hudobne sa viac ci menej v konecnom dosledku prejavi na tvojej tvorbeAcid Punk píše: Ve smyslu, ze jej ovlivnuje deni kolem nej a vse co se v jeho dobe deje, je-li k tomu vnimavy?
Ale co na to treba teorie barda? Ze clovek se muze vysmeknout z kolobehu jednoho procesu opakovani se ega a prejit na jiny?dendy píše:jasne.. v sirsom zmysle je kazdy clovek vysledkom vsetkych vplyvov .. sak tak funguje mozog - donekonecna opakuje vzorce ktore od narodenia vstrebava
Nebyl bych si tim tak jist, srdce se sice mozna opakuje ale ne v ego smyslu, energie jim proudi nalady se meni, energie se prenasi, i komunikace na urcite urovni je mozna a odtud pochazi vira, pozehnani a duchovni rust, resp jeho prozitkydendy píše:no v prvom rade myslim ze uz to nijako nesuvisi zo skladbou "you must choose")
To vyvrati jen jedno, originalni Youtube video petra skladajiciho a hrajiciho sve trackyDelayLama píše:Tato skladba mi příjde jednoúčelová. Chtěl jsi navodit nějakou atmosféru. Zdá se atmosféru dramatické, nějaké zásadní klasické skladby. Snaha připodobnit se - ale určitě ne k Mozartovi, o což jsi se předpokládám snažil (z toho co o tobě vím, se to dá předpokládat) - ale ten měl svůj styl a ty ho mít už nemůžeš a nemáš. Mozartovská kompozice tam není ani v náznaku (tu poznáš po pár notách a ty to tam prostě nemáš).
Ne, nebudu si z toho jako jeden z mála sedat na zadek. Čuju tam něco shnilého, jako když ze mě někdo dělá blbce a to nemám fakt rád - a ze všech tvých skladeb mám takový pocit. Sorry, ale je to tak.