Závist Je Fajn
Závist Je Fajn
Závist Je Fajn
02m:54s l 5582 KB l MP3 256 kbps l 100 BPM
Na základě požadavků zadavatele jsem udělal nový track, který už nekopíruje zadané referenční skladby, je již lépe uzpůsoben pro to, aby si do toho klučina mohl rapovat. Je to o hodně méně elektronické a o trochu rychlejší, prostě jak si pán přál. Líbí se mu to bez připomínek, narozdíl od toho minulého.
Na základě požadavků zadavatele jsem udělal nový track, který už nekopíruje zadané referenční skladby, je již lépe uzpůsoben pro to, aby si do toho klučina mohl rapovat. Je to o hodně méně elektronické a o trochu rychlejší, prostě jak si pán přál. Líbí se mu to bez připomínek, narozdíl od toho minulého.
Re: Závist Je Fajn
Luxus ten synth na zacatku, z ceho to leze?Jindy2 píše:Závist Je Fajn

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Acid Punk: Z Rob Papen's Predator, byl tam už v tom včerejším, akorát tady je to udělaný jako nájezd, na začátku je ještě náběh hi-pass filtru, protože když tam nebyl, začalo to od začátku hrát moc hloubky a nebylo to dobré. Jinak hraje celou dobu, cutoff se vytáhne jen při nájezdech/změnách. A taky je tam šum a praskání gramce.
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 01 říj 2008 22:09, celkem upraveno 1 x.
sakra, silena komprese, fakt ze jo - ani moje koss sporta pro to nezerou (hlavne zacatek)... Asi jenom chybka renderingu (nebo ze by neco jineho nez Tape saruration?
sazim na reverb moc wet).
Jinak nevim jestli je HH molova zalezitost, treba posledni slak od Vec (Turista) je fakt nadherne udelanej track. Tohle mi prijde desne depresivni, proste nevim, asi by to tam chtelo slyset ty slova.
Proste sorrac za ciste muj nazor, ale tohle je mizerie, mam doma par podobnych kousku a radsi je ani nepoustim ven, akorat se na nich ucim.
Jinak Predator je faaaakt luxus, pouzivam casto a rad

Jinak nevim jestli je HH molova zalezitost, treba posledni slak od Vec (Turista) je fakt nadherne udelanej track. Tohle mi prijde desne depresivni, proste nevim, asi by to tam chtelo slyset ty slova.
Proste sorrac za ciste muj nazor, ale tohle je mizerie, mam doma par podobnych kousku a radsi je ani nepoustim ven, akorat se na nich ucim.
Jinak Predator je faaaakt luxus, pouzivam casto a rad

Kompresor na bicích je proto, že minule jste zase říkali, že jsou moc zalezlé, teď jsou moc vylezlé, tak si vyberte lidi
Když ho vypnu, tak mi to kope málo. Jde také o to, že všechny nástroje co hrají melodie, jsou stáhnuté, aby se tam lépe dal vmíchat potom ten rap.
A také jste říkali, že to má být víc falešné a to teď je. Každopádně směrodatné pro mě je, že to předešlé se zadavateli nelíbilo a tohle žere, prý je to přesně, co chtěl.
A ano, je to depresivní, což jsem chtěl, žádní veselí Svišti na golfovym hřišti od Chaozzu to nejsou.
upman: reverb je mezi dry/wet na 30% doleva k dry
neplní funkci reverbu, ale zvýraznění basů.
Cyril: Snare tam defacto žádnej neni, jsou tam dvě claps (jedna tr 808, druhá cr8clap) a rim/snare potichu. Bicí jsou na chlup stejný, jako minule. Smyčce...máš konkrétní nápad jak je předělat?
psk501: Hmm, nevěděl jsem, že na Nokii je Predator
Jinak ano, to piáno a pizzicato smyčce jsou digitální a laciné, přišlo mi to tak vhodné. Prostě nic vhodnějšího jsem nenakroutil a nic z toho co mám mi na tohle nevyhovuje, chtělo by to hw synth nebo PoCo.

A také jste říkali, že to má být víc falešné a to teď je. Každopádně směrodatné pro mě je, že to předešlé se zadavateli nelíbilo a tohle žere, prý je to přesně, co chtěl.
A ano, je to depresivní, což jsem chtěl, žádní veselí Svišti na golfovym hřišti od Chaozzu to nejsou.
upman: reverb je mezi dry/wet na 30% doleva k dry

Cyril: Snare tam defacto žádnej neni, jsou tam dvě claps (jedna tr 808, druhá cr8clap) a rim/snare potichu. Bicí jsou na chlup stejný, jako minule. Smyčce...máš konkrétní nápad jak je předělat?
psk501: Hmm, nevěděl jsem, že na Nokii je Predator

Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 02 říj 2008 13:56, celkem upraveno 2 x.
Jindy tak me jen napadlo, ty nemas reverb hozeny pres send/returny?Jindy2 píše:upman: reverb je mezi dry/wet na 30% doleva k dryneplní funkci reverbu, ale zvýraznění basů.
Peace