rastis píše:zrovna niektori moderatori ten nadhlad casto nedokazu a casto su sami aktermi nezmyselnych slovnych invektiv a nemam problem menovat rovno aj zakladatela tejto temy - sorry Dendy, takto sa mi to naozaj casto javi.

akoze je pravda ze ja si nenecham srat na hlavu - aj v realnom zivote pouzivam pravidlo ked sa ku mne niekto sprava slusne, spravam sa k nemu ja slusna 2x tolko, ale ked do mna niekto kamenom, ja do neho dvomi - takze nevidim dovod byt iny tu na fore .. ja poviem hocico, servitky si neberem, z politicky korektneho jednania je mi zle ..
pripomenies mi prosim kde som voci niekomu osobne utocil bez toho aby on zacal ako prvy ? Ja teda nie som moc na ustupovanie, ked ma raz niekto sere a rype domna, plati pravidlo kto seje vietor zne burku.
A ak ma niekto problem s mojim (velmi sporadickymi) zasahmi z pozicie administratora, nemam najmensi problem s tym ak mi tieto prava odoberiete, vlastne budem tak trochu aj rad ..
Suhlasim .. peto nemam najmensi problem zo smetiskom a obcasnymi srandickami .. Preto nenavrhujem nejaku cenzuru, banovanie a mazanie.. preto som prislie len s jednoduchym napadom ako nejak zvyraznit odborne prispevky vo vecnej diskusii ktorych informacna hodnota je naozaj taka ze neznaly clovek by ich mal brat s velkou rezervou ...jackies píše: Já si zase myslím, že by se nemělo brát všechno tak moc vážně.
Byla by tu ukrutná nuda.