Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
zasadny problem je ze to pouziva player z google library ktory na tej url kde ma byt nieje.. pouziva toto
http://www.google.com/reader/ui/3247397 ... player.swf
ale bohuzial "googlovci" s tym daco spravili a to swf na tej url nieje ...
http://www.google.com/reader/ui/3247397 ... player.swf
ale bohuzial "googlovci" s tym daco spravili a to swf na tej url nieje ...
Díky za upozornění... Google s tím opravdu něco udělal, tak sem tam zatím dal jinej player.
hello.
please, funguju vam v poriadku PM (sukr. spravy) ? lebo mam pocit, ze mne momentalne nie...
please, funguju vam v poriadku PM (sukr. spravy) ? lebo mam pocit, ze mne momentalne nie...
Posledních asi 10 dnů jsem PMkoval s Pytkinem, bez jakýchkoli problémů.
P.
P.
Proběhl update phpBB... pokud byste zaznamenali nějaké chyby, informujte mě prosím.
Zasadni problem - kdyz dam Neprectene prispevky, tak tam nikde nevidim moznost Oznacit jako prectene, ktera tam driv byla.
Opraveno
neda sa nastavit , aby sa rychla odpoved rovno otvarala otvorena ? nenasiel som to nikde v preferenciach .. alebo je to tam dakde ?
nefunguje "Zobrazit aktivni temata" na foru, kdyz nejsem prihlaseny, resp. se neobjevy zadne tema.
To Pytkin: stejně jako dříve u toho MODu, to ani ve verzi 3.0.7 nejde nastavit.
To Vlad: Opraveno
To Vlad: Opraveno
nechal jsem si vyhledat napr. cubase 5.5, naslo to x stranek, ale kdyz kliknu na stranku 3, tak se nic nedeje a nacte se opet strana 1
edit: kdyz necham vyhledat jenom cubase, tak se to nedeje a muzu prejit treba na stranu 4. Zeby tam nejak blbla ta tecka?
edit: kdyz necham vyhledat jenom cubase, tak se to nedeje a muzu prejit treba na stranu 4. Zeby tam nejak blbla ta tecka?
ano, je to tak... ten problém tam dělá ta tečka... je to chyba v phpBB
Dnes rano/dopoledne se mi moc nedarilo pripojit na forum, slo o nejake planovane nedostupnosti, nebo neco hnije?
Jinak diky za to oznacovani prectenych prispevku
Jinak diky za to oznacovani prectenych prispevku

Byl nějaký problém u providera... museli něco neodkladně opravit na serveru.
Dnes byl proveden update MODu pro Blog... pokud byste narazili na nějakou chybu, dejte prosím vědět.