Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Ahoj, zda se mi, ze nejak podivne funguje vyhledavani. Hledal jsem svuj stary inzerat - ./bazar/p-rme-hdsp-9632-wc-xlr-breakout-kabel-t11891.html
Zadal jsem rme i RME (ale nemelo by to snad byt case sensitive...?) do policka Hledej vpravo nahore, nenaslo to nic. Vlezl jsem tedy do fora bazar a zadal opet rme i RME do pole "Hledat v tomto tematu", opet to nenaslo nic.
Zadal jsem rme i RME (ale nemelo by to snad byt case sensitive...?) do policka Hledej vpravo nahore, nenaslo to nic. Vlezl jsem tedy do fora bazar a zadal opet rme i RME do pole "Hledat v tomto tematu", opet to nenaslo nic.
RME je moc kratky string, myslim ze vyhladava az od 4znakovych retazcov a viac ... myslim ze to vyplyva z obmedzeni fulltextoveho vyhladavania v mysql
Jo vidis, to je mozny. Tak by to ale mozna mohlo vratit spis neco jako "string je prilis kratky", nez "nic nenalezeno", je to trosku matouci :]
mne to hodi takuto hlasku, ked som dal rm*Kermitak píše:Jo vidis, to je mozny. Tak by to ale mozna mohlo vratit spis neco jako "string je prilis kratky", nez "nic nenalezeno", je to trosku matouci :]

Kód: Vybrat vše
Informácia
Tieto slová z vašej požiadavky boli vynechané, pretože obsahovali príliš všeobecné výrazy: rm*
Musíte zadať minimálne jedno slovo ktoré chcete vyhľadať. Každé slovo musí obsahovať najmenej 4 a maximálne 84 znakov (okrem *).

No vidis, mne to reklo jen, ze to nic nenaslo. Ale hlaska o ctyrech znacich je vsevysvetlujici, asi to neni treba dal resit, dik.
Ano... to iste co ma luphtrack vypisuje aj mne... CENA: neuvedena
Připravuji změnu pro Bazar... na chvilku se to zobrazilo o všech příspěvků.
Dnes jsem spustil nový BAZAR.
Jelikož byl starý bazar "utopený" v seznamu fór, dal jsem nový bazar přímo do horní lišty.
Doplnil jsem tam základní pole, který by měl správný bazar mít - prodej/koupě, cena, kontakt, obrázek.
Autor může po prodeji sám celé téma smazat.
Obsah bazaru se zatím zobrazuje jako normální fórum, ale do budoucna je možné udělat i jiné zobrazení.
Do starého bazaru již není možné přidávat nové příspěvky, avšak není zamčený. Jeho odstranění bude aktuální za delší dobu.
Do nového bazaru jsem přehodil ze starého (na ukázku) tři témata.
Pokud se vyskytnou náměty, připomínky či nějaké chyba, dejte vědet.
Jelikož byl starý bazar "utopený" v seznamu fór, dal jsem nový bazar přímo do horní lišty.
Doplnil jsem tam základní pole, který by měl správný bazar mít - prodej/koupě, cena, kontakt, obrázek.
Autor může po prodeji sám celé téma smazat.
Obsah bazaru se zatím zobrazuje jako normální fórum, ale do budoucna je možné udělat i jiné zobrazení.
Do starého bazaru již není možné přidávat nové příspěvky, avšak není zamčený. Jeho odstranění bude aktuální za delší dobu.
Do nového bazaru jsem přehodil ze starého (na ukázku) tři témata.
Pokud se vyskytnou náměty, připomínky či nějaké chyba, dejte vědet.
nefunguje oznacnie hlavneho prispevku threadu
ono to funguje, ale moze si to nastavit len sam user (zakladatel) threadu.. moderator mu to nema moznost takto upravit co je skoda tiez som uz par krat chcel takto pomoct menej skusenemu userovi ale neslo to .. moderator by imho mohol mat pravo/moznost toto nastavit, ked vlastne moze aj editovat prispevok usera ...
no ale to sa muselo niekedy teraz zmenit, lebo este nedavno som dedkovi takto upravil thread aby to mal prehladne..dendy píše:ono to funguje, ale moze si to nastavit len sam user (zakladatel) threadu.. moderator mu to nema moznost takto upravit co je skoda tiez som uz par krat chcel takto pomoct menej skusenemu userovi ale neslo to .. moderator by imho mohol mat pravo/moznost toto nastavit, ked vlastne moze aj editovat prispevok usera ...
moderator by mal mat tuto moznost
chlapi, ale mne ten thread s nahrávkami onoho času upravil nejaký moderátor...
otvor si hlavny prispevok na editaciu, a dole na spodku su take checkboxy, oznac ten
Označiť ako hlavný príspevok fóra (bude sa opakovať na každej stránke)
a daj prispevok ulozit
Označiť ako hlavný príspevok fóra (bude sa opakovať na každej stránke)
a daj prispevok ulozit
aha fakt je tam daky bug som si nevsimol.. sice som to otvoril, checbox tam bol, oznacil som ho, ale po ulozeni to nezmenilo.. ostal vypnuty ...