Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
jo .. aj s luphtrackom sme minule cosi riesili a neslo to oznacit .. ani jemu ako ownerovi .. ani mne ako administratorovi .. zjavne tu mame dakeho CHROBAKA ..
Podívám se na to... jak jsem nedavno dělal Bazar, možná se tam vloudila nějaká chyba.
U bazaru je totiž první příspěvek automaticky označen jako "hlavní" a není tam možnost volby.
U bazaru je totiž první příspěvek automaticky označen jako "hlavní" a není tam možnost volby.
Chyba opravena - již by to mělo fungovat.
neviem ci je to chyba serveru alebo je chyba u mna, ale ty co davaju tracky na tento server(tusim) tak sa mi nenacitavaju, proste len tam kruzi ze sa nacitava a nic. Pouzivam operu a robi mi to aj v mozile. Ani stiahnut ich dokonca neviem ak niekto da link na stiahnutie - napr. http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/...
Konkretne pc204c.fzu.cz je pres tento vikend vypnuty, proto ti to asi nejde.
a na buduci uz bude zapnuty? lebo aj minule mi nesiel. Lepsie povedane minuly tyzden.
Momentalne neni za ups a jelikoz dochazi tento mesic k vymene transformatoru v objektu, kde je umisteny, vzdy pres vikend neni dostupny. Tento vikend by mel byt posledni v rade planovanych odstavek.
Jinak pro uplnost ten server je soukroma iniciativa, ktera neni nijak spojena s ezone a funguje na proncipu "best effort".
Jinak pro uplnost ten server je soukroma iniciativa, ktera neni nijak spojena s ezone a funguje na proncipu "best effort".
Jo - nemusí to fungovat (mě to za podnikovým PROXY a FW taky nefunguje). Já jsem si už zvyknul, doma si to holt skouknu (O2 modem), případně MP3 stahuju po FTP.
P.
P.
šlo by nastavit vyskakování oken s incoming message, jak to bylo kdysi? si někdy nevsimnu ze mi nekdo psal ...jeste ze mam notifikaci na mejlu, díky
To lze nastavit v Uživatelském panelu v Nastavení > Osobní nastavení >Zobrazit popup okno při nové soukromé zprávě.
Mělo by být standardně nastaveno Ano.
Pak je ještě nutné zkontrolovat, zda Pop-up okno neblokuje prohlížeč - případně pro server přidat výjimku.
Mělo by být standardně nastaveno Ano.
Pak je ještě nutné zkontrolovat, zda Pop-up okno neblokuje prohlížeč - případně pro server přidat výjimku.
Z důvodu ochrany e-mailových adres před SPAM roboty, jsou nyní e-mailové adresy zobrazovány pouze registrovaným uživatelům.
PhpBB standarně kontaktní údaje skrývá pouze "indexovacím" BOT robotům (Google, Yahoo, Seznam apod.).
PhpBB standarně kontaktní údaje skrývá pouze "indexovacím" BOT robotům (Google, Yahoo, Seznam apod.).
Proběhl update phpBB... pokud byste zaznamenali nějaké chyby, informujte mě prosím.
chvilku mi to vypisovalo , ze mam zrusit admin modul ci co .. ale uz to vsetko funguje ..
Vypisovat na hlavní stránce odkazy na témata ve smetišti šedě a o pixel menším písmem.