Access Virus TI 2

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 08 úno 2009 18:05

no ja som sa uz vratil k 2.7.3 .. ten mi ide v pohode.. ktovie cim to je.. pouzivam cubase 4 studio .. ale rovnako mi to robili aj vo Fruity8 ...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 11 úno 2009 17:06

Desktop TI3 verze funguje taky jako zvuková karta?
díky.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 11 úno 2009 17:07

pardon TI2 samozrejme.. ehm..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 11 úno 2009 17:12

jasne

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 11 úno 2009 17:13

> Compatible with USB 2.0 specifications, USB and High-Speed USB devices

> Connectors on rear panel can be rotated for easy and convenient rack-mounting. The rack-mounting kit is included with the Virus TI Desktop :wink:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 28 úno 2009 16:44

hm.. tak vysiel novy update - 3.0.1 .. ale bohuzial moj problem ostava... strasne casto sa hryzne ... :((

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 02 bře 2009 13:29

dendy píše:hm.. tak vysiel novy update - 3.0.1 .. ale bohuzial moj problem ostava... strasne casto sa hryzne ... :((
dendy ja mel minulej tejden prvni problem (padani projektu) a bylo to zrejme zpusobeny rozhadanosti s pluginem ze synth editu! alepson to se mi povedlo vygooglit na zaklade hlasky, kterou mi cubase psala.. musel jsem to udelat tak, ze jsem nechal projekt bez vira a stopy z vira ulozil jako samostatnej projekt a vyjel je do wavky. oba novy projekty pak slapaly normalne..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 02 bře 2009 13:32

toto neni moj problem.. ja mam problem ze to hra hra a zrazu sa virus hryzne a dava 1 suvisly ton na default presete (1osc, saw).. nepomoze ani panic button.. musim virus vypnut, cubase vypnut, spustit a potom to ide dalej

ale tak fur je to beta a ocividne sa chalani snazia fixovat bugy takze zatial som uplne pokojny a trpezlivo cakam na stabilny final :)


ale myslim ze to uz pada o nieco menej ako predtym.. kazdopadne ten os3 je supeeer takze dufam ze to coskoro fixnu uplne :)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 06 bře 2009 16:56

cim se tedy bude lisit Desktop Ti a TI 2 v momente kdy bude fixla 3 verze pro starsi modely?
Diky

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 189
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Příspěvek od roocza » 09 bře 2009 12:01

jen vypocetnim vykonem a designem :)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 09 bře 2009 13:43

a asi USB 2.O bude rozdil.
Este nekoho napada nejaky rozdil?
Je o 25% vyssi vykon velky rozdil v tom co TI poskytuje uz v predchozi verzi?
Diky moc.
Vazne premyslim, ze se desktop TI stane mym prvnim hardwarem..
Mozna by mi tedy bohate stacil nejaky dobry secondhand..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Access Virus TI 2

Příspěvek od biscuit » 09 bře 2009 14:49

co mate vsichni s tim usb2, to uz tam davno je prece ./viewtopic.php?t=9566&postdays=0&postorder=asc&start=15

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 09 bře 2009 14:51

prvotsky - ak chces plne vyuzivat multitimbral, tahat s neho X roznych zvukov sucasne tak potomy tych 25% vykonu naviac vyznam ma.. v opacnom pripade nie ;)

napriklad mne uplne postacuje maly TI SNOW - zvuky/melodie/kratke sekvecnie si priebezne nahravam do audio stopy a nepouzivam multitimbral..

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 10 bře 2009 14:09

All: diky moc.
Vycetl sem, ze prostrednictvin softwaru muzes efektovat party z vira jakymkoliv pluginem. Varianta opacna ( efektovat sve vstcka efekty z vira asi nefunguje, ze? )
A mozna hloupa otazka - daji se nejak bud do vira nebo jeho softwaru tahat samply? Nikde sem o tom zminku nenasel.
Diky!

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 10 bře 2009 14:15

sample - nie ...

v principe to funguje tak, ze ked virus pripojis ku kompu cez USB tak potom sa tak mas takzvany TI interface - co je vlastne VSTi-cko, ktore sa tvari a funguje ako vsetky ine VSTi-cka, s jedinym rozdielom - fyzicky ti zvuk generuje virus ..

takze samozrejme mozes efektovat zvuk dalsimi VST efektami ktore si nahadzes na stopu...

sucasne s tym virus dokaze fungovat este aj ako zvukovka (asio), takze cez jeho audio-in mozes nahravat externe dalsie HW synthy, teoreticky nepotrebujes ziadnu dalsiu zvukovku (tak napriklad fungujem aj ja)

inak rozhodnutie kupit TI-cko ako prvy HW synth je ROZHODNE vyborne !! plne schvalujem ;) ani lepsie sa rozhodnut asi nemozes, nech si vravi kto chce co chce TI je najlepsi virtual analog synth .. nic lepsie (s vacsimi moznostami) na trhu neexistuje (snad okrem nord modular ale to je ina kategoria;)) .. niekto sice kritizuje virus za jeho "nasladly trancovy" charakter zvuku to je ale blbost, z vajrusa sa daju dostat aj tak neobvykle zvuky (napr. cez graintable alebo formantove oscilatory) ze by spominani kritici ani netusili ze to leze z vajrusa :-)

Odpovědět