Access Virus TI [jak se to nepovedlo]

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Crowley

Příspěvek od Crowley »

OS 2.02 je genialni, veskere problemy, ktere byly u predchozich os (shit prenos pres usb atp..) zmizely.. Virus no.1:)

jsem.devka

Prosim o radu

Příspěvek od jsem.devka »

Jsem rád že jsem našel šťastné majitele. Cool Chtěl bych poprosit o radu. Chystám se taky k tomuhle životnímu kroku, ale mám tu pár dalších variant ve stejné cenové hladině. Mimo TI to jsou:

http://www.samash.com/catalog/showitem. ... XT&ovcpn=S
http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemID=11629

Alesis vypadá hodně nabitě, a moog je moog. Budu rád za jakýkoliv názor.

Crowley

Příspěvek od Crowley »

Pro me je Andromeda nezajimava (mel jsem ji).. Virus je virus, TI je mega nadupany stroj a nevymenil bych ho, jedine za mooga, ale nejlepsi je mit oba:)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mnoo ta Andromeda zni tak studene a digitalne.. ale prima se ovlada tak kuprikladu ten pas co tam je lze pouzit na cutoff ovsem to by se muselo videt jake se stim daji delat kousky.. idealni i na ovladani ostatnich syntaku.. je to parada, jinak moog pokud zni uplne stejne jako generace po roce 1970 tak bude super na basy, tluste zvuky a nejake efekty, na hrani s filtry uz min, ovsem je taky treba brat v uvahu ze Moog je oproti 16ti hlase Andromede, Monofonni. Coz uz je na hrani krapitek.. a dost omezujici mi prijde.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Acid Punk píše:Mnoo ta Andromeda zni tak studene a digitalne..
jak muze proboha znit analog digitalne? (navic, slysel jsem ji a nesouhlasim)

a dalsi tvuj hit - na co myslis, ze je urcenej monofonni syntak. asi na basy a leady, ze jo? v tom pripade je ta jednohlasost dostacujici. naopak basy z andromedy nejsou to pravy orechovy podle meho vkusu, takze na co ti je sestnact hlasu. prece kazdej synth ma neco a je jen pro neco idealni. neznam zadnej, kterej by byl dobrej na vsechno. takze JE DOBRY VEDET NA CO DANEJ SYNTAK CHCI.

jo a prosim, bavme se zde jen o virovi ti a o tom jak se to "nepovedlo"

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

biscuit píše:
Acid Punk píše:Mnoo ta Andromeda zni tak studene a digitalne..
jak muze proboha znit analog digitalne? (navic, slysel jsem ji a nesouhlasim)

a dalsi tvuj hit - na co myslis, ze je urcenej monofonni syntak. asi na basy a leady, ze jo? v tom pripade je ta jednohlasost dostacujici. naopak basy z andromedy nejsou to pravy orechovy podle meho vkusu, takze na co ti je sestnact hlasu. prece kazdej synth ma neco a je jen pro neco idealni. neznam zadnej, kterej by byl dobrej na vsechno. takze JE DOBRY VEDET NA CO DANEJ SYNTAK CHCI.

jo a prosim, bavme se zde jen o virovi ti a o tom jak se to "nepovedlo"
Na to se neda reagovat :D Ty muj prispevek jednohlasne vyvracis a v zapeti s velkou vervou jeste sam potvrzujes :)

Zpet k Virovi :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jej, tak ja budu offtopicovat.. acid punk: no to ne. ja rek ze me basy z andy neberou, ale to neznamena, ze to zni digitalne ;) jsou jen trosku gumovejsi ;) ale jinak je andromeda zvukove hodne dobra, treba plochy ma mnam mnam a digitalne nezneji ani trochu

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

biscuit píše:jej, tak ja budu offtopicovat.. acid punk: no to ne. ja rek ze me basy z andy neberou, ale to neznamena, ze to zni digitalne ;) jsou jen trosku gumovejsi ;) ale jinak je andromeda zvukove hodne dobra, treba plochy ma mnam mnam a digitalne nezneji ani trochu
Kdyz analogove plochy nezni digitalne jak pak muze digital znit analogove (treba digitalni emulace analogu :)

Treba takovy Virus ja si nemuzu pomoct ale zni nadherne, analogove, hlavne ty plochy zni skoro az akusticky :)

Odpovědět