naopak se mi libi vize ze TIcko se bude dat pouzit v podstate i jako efektak venkovniho signalu a na live to bude MASAKR ! coz uz je ted s prehledem C-cko, jak jsem se na vlastni oci presvedcil na jednom koncerte ted v sobotu, kde hral chlapik live na C-cko takovym stylem ze me to vodstehovalo do rise snu a takovou vysokou skolu ovladani vajruse v realnym case sem jeste nevidel ! hned sem doma zased a zkousel to po nem, ale ... jeste to neni vono
ACCESS VIRUS TI
kexik: ale fuj notak ! synteza bezet na PC a krabici pouzivat jako efektak ? hele to je ta nejvetsi drzost kterou sem ja, odpurce VST a PC vubec a milovnik HW masin za poslednich sto let slysel !
)
naopak se mi libi vize ze TIcko se bude dat pouzit v podstate i jako efektak venkovniho signalu a na live to bude MASAKR ! coz uz je ted s prehledem C-cko, jak jsem se na vlastni oci presvedcil na jednom koncerte ted v sobotu, kde hral chlapik live na C-cko takovym stylem ze me to vodstehovalo do rise snu a takovou vysokou skolu ovladani vajruse v realnym case sem jeste nevidel ! hned sem doma zased a zkousel to po nem, ale ... jeste to neni vono
) jeste ze bubnuju a nemusim to kroutit v realu 
btw, info od dodavatela virusov na .sk : virus v predaji od 3. oktobra, s tym ze na slovensko dojdu prve kusy az zaciatkom novembra.
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket
no tak, zas takovej extrem jsem nemyslel. myslim to fakt naprosto seriozne. proste tip kde usetrit jeste nejakou korunu oproti thomannovi. i k-audio ma lepsi cenu nez thomann (+- stejnou). takze vazne, dik
Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 led 2006 23:59, celkem upraveno 1 x.
no ted jsem to pocital s aktualnim kurzem... 49 a naky drobny, takze pan kott to ma drazsi, samozrejme. no ja jsem studoval ceny a v podstate vsechny ty velky nemecky kramy to maj stejne - 1699eur. ona i ta varianta z usa by byla v pohode. mame tam znamyho, ale ty ceny tam nevychazi nejak ultra lip. no a taky nedavno na midi byl inzerat za 44, coz bych bral vsema deseti, ale ten clovek se mi nejak dlouho neozyva.
no jeste mam neco domluvenyho s neuralem, tak to snad klapne...
jen tak trochu mimo, ale do rytmu - tyve, ja jsem infikovanej jako svina
ti - tifus? a to prej, ze jsem vockovanej...
no jeste mam neco domluvenyho s neuralem, tak to snad klapne...
jen tak trochu mimo, ale do rytmu - tyve, ja jsem infikovanej jako svina
ti - tifus? a to prej, ze jsem vockovanej...