ACCESS VIRUS TI

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

kexik: ale fuj notak ! synteza bezet na PC a krabici pouzivat jako efektak ? hele to je ta nejvetsi drzost kterou sem ja, odpurce VST a PC vubec a milovnik HW masin za poslednich sto let slysel !
:o)

naopak se mi libi vize ze TIcko se bude dat pouzit v podstate i jako efektak venkovniho signalu a na live to bude MASAKR ! coz uz je ted s prehledem C-cko, jak jsem se na vlastni oci presvedcil na jednom koncerte ted v sobotu, kde hral chlapik live na C-cko takovym stylem ze me to vodstehovalo do rise snu a takovou vysokou skolu ovladani vajruse v realnym case sem jeste nevidel ! hned sem doma zased a zkousel to po nem, ale ... jeste to neni vono :o) jeste ze bubnuju a nemusim to kroutit v realu :)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

bily nebo cerny... bily/cerny/bily/cerny/bil...

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Fractal: mas trochu asi zjednodusenou volbu pac prej zatim sou ńa sklade jenom cerny a jeste k tomu jenom desktopy :o)

eGen

Příspěvek od eGen »

Fakt to tejden nevydrzite ? Potazmo tri nedele na prvni plnohodnotny testy ?

eGen

Příspěvek od eGen »

Jinak podobny zarizeni jako NorthModularG2Engine a AFB16 funguji na stejnem principu.
Virus je proste USB zvukovka, s DSP na ktere muze bezet jak synth engine tak procesorovani jinych audio materialu.

eGen

Příspěvek od eGen »

Staro/nove oficialni ceny:

Prices in Euros including 16% VAT are:
Desktop 1800
Keyboard 2350
Polar 2350

wir

Příspěvek od wir »

btw, info od dodavatela virusov na .sk : virus v predaji od 3. oktobra, s tym ze na slovensko dojdu prve kusy az zaciatkom novembra.
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

to budou pred branou accesu stanovy kolonie jak kdyz se cekavalo na trabanty :o)))

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Sorry za offtopicový dotaz, ale vy to tady určitě budete vědět (nepodařilo se mi najít správný thread). Uvažuju že si přes ebay koupím Virus B (dá se sehnat do 12 000) mám si na něco dát pozor? Nedělalo se Béčko ve dvou verzích?

Díky moc.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Nemáte prosím někdo typ, kde a jak splašit co nejlevněji Vira TI desktop? Linky na thomanna mi prosím neházejte. Díky všem

peteness

Příspěvek od peteness »

:lol: :lol: :lol:

Snad jedine navstivit kulturni dum Gong, ale v noci. :twisted:

dendy

Příspěvek od dendy »

biscuit píše:Nemáte prosím někdo typ, kde a jak splašit co nejlevněji Vira TI desktop? Linky na thomanna mi prosím neházejte. Díky všem
hm.. ukradnut niekde ???
:)

este chvilu ma bude software stvat svojimi chybami a uchylim sa asi k tejto krajnosti :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no tak, zas takovej extrem jsem nemyslel. myslim to fakt naprosto seriozne. proste tip kde usetrit jeste nejakou korunu oproti thomannovi. i k-audio ma lepsi cenu nez thomann (+- stejnou). takze vazne, dik
Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 led 2006 23:59, celkem upraveno 1 x.

peteness

Příspěvek od peteness »

biscuit: nevim, ale moc sanci nemas. pri dnesnich kurzech mi z toho vychazi Thomann jako nejlepsi moznost. Riskovat to ze statu se nevyplati a sekac jeste neni.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ted jsem to pocital s aktualnim kurzem... 49 a naky drobny, takze pan kott to ma drazsi, samozrejme. no ja jsem studoval ceny a v podstate vsechny ty velky nemecky kramy to maj stejne - 1699eur. ona i ta varianta z usa by byla v pohode. mame tam znamyho, ale ty ceny tam nevychazi nejak ultra lip. no a taky nedavno na midi byl inzerat za 44, coz bych bral vsema deseti, ale ten clovek se mi nejak dlouho neozyva.
no jeste mam neco domluvenyho s neuralem, tak to snad klapne...
jen tak trochu mimo, ale do rytmu - tyve, ja jsem infikovanej jako svina
ti - tifus? a to prej, ze jsem vockovanej...

Odpovědět