ACCESS VIRUS TI
K tomu K-Audiu, cena pro těch prvních 5 bude oficiální cena (pravděpodobně ne ta co je teď na webu) - 5-7%. Někdo tu mluvil o CZ manuálu, ten by též měl být, samozřejmě ne hned.
Tolik co mám aktuální info, rozhodně tu nechci dělat nějakou reklamu, jen jsem si myslel, že by to nemusela bejt špatná nabídka.
Jinak Virus Classic už maj na skladě.
Tolik co mám aktuální info, rozhodně tu nechci dělat nějakou reklamu, jen jsem si myslel, že by to nemusela bejt špatná nabídka.
Jinak Virus Classic už maj na skladě.
- ECSON WALDES
- Profesionál
Stopero ho beru, pockam jenom na ohlasy prvnich kupcu. Mp3 samply davaji tusit, ze to ma jiny zvuk nez B,C. Ale hlavne "... ....New Voices for the Virus – The Incredible HyperSaw™ OSC model stacks
1–9 saw waves per voice, each with blend-able sub, plus master detune, spread,
and sync. Polyphony? Huge! We counted 9 layers + 9 subs x 16 voice unison x 8-note
chord = over 2300 simultaneous waves!............"
Do duchodu je o zabavu postarano a to nepocitam kolik toho prachsproste okopcim od Schliesse, Papena a podobnych.
Co tohle? Mohlo by to mit svetlejsi skin

1–9 saw waves per voice, each with blend-able sub, plus master detune, spread,
and sync. Polyphony? Huge! We counted 9 layers + 9 subs x 16 voice unison x 8-note
chord = over 2300 simultaneous waves!............"
Do duchodu je o zabavu postarano a to nepocitam kolik toho prachsproste okopcim od Schliesse, Papena a podobnych.
Co tohle? Mohlo by to mit svetlejsi skin
ciste spekulativne vzato podle kusych informaci z pdf access_brochure2005 by tohle bylo nasobeno stereem 32 kanalu a jeste tam je nejaka moznost audio s navesenymi pluginy z DAW poslat zpatky do Virusu pro "synth-engine processing". Takze to cele jeste nasobeno dvema ??? Plus midi.
Ma v tom nekdo stoprocentne jasno?
Pokud by takhle fungovalo a byla by tam moznost posilat do Virusu i jine stopy z DAW, znamenalo by to, ze TI je ve spojeni s notasem komplet produkcni stanice idealni i na live.
Ma v tom nekdo stoprocentne jasno?
Pokud by takhle fungovalo a byla by tam moznost posilat do Virusu i jine stopy z DAW, znamenalo by to, ze TI je ve spojeni s notasem komplet produkcni stanice idealni i na live.