Akai MPC2500 vs. MPC1000
Dendy, kus! Vy hatrkoraci neviete robit s filtrami, vy len vsetky cudliky skusate co najviac doprava ...
a potom sa cudujete ...
BTW Fantom ma dost dobre filtre, neviem ci ste skusali len tie filtre na patch-och, ale su tam navyse este aj tusim zo 2-3 v MFX a tie su dost zaujimave, pokial pamatam.
No podme s5 k akaiom, ako filtruju oni? Na 4000-ke boli filtre velmi chutnucke, ale obavam sa ze na sucsanych MPC 1k a 2k5 je aj toto takticko-marketingovych dovodov orezane ... Ale vsak napiste vy, majitelia, nech vieme.

BTW Fantom ma dost dobre filtre, neviem ci ste skusali len tie filtre na patch-och, ale su tam navyse este aj tusim zo 2-3 v MFX a tie su dost zaujimave, pokial pamatam.
No podme s5 k akaiom, ako filtruju oni? Na 4000-ke boli filtre velmi chutnucke, ale obavam sa ze na sucsanych MPC 1k a 2k5 je aj toto takticko-marketingovych dovodov orezane ... Ale vsak napiste vy, majitelia, nech vieme.
Naposledy upravil(a) hawkens dne 06 čer 2007 22:31, celkem upraveno 1 x.
Teraz pozeram: starsie Akai Z4/Z8: do 512Mb RAM on board - SDRAM. Sakra! Nech sa mi niekto pokusa nahovorit ze na novych MPC-ckach nebolo mozne viac pamate a ze nemohli do nich dat SDRAM alebo DDRAM moduly! Ciste marketingove zmykanie penazi zo zakaznika, za menej muziky viacpenazi. Len nechapem co by tym Akai ako firma ziskala, nove modely nemozu ohrozit predajnost Z4/Z8/MPC4000 ved tie uz Akai nevyraba.