Apogee

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 bře 2009 23:57

Pytkin píše:Toto ale nemozes porovnavat .. UAC vo VISTE musis vypnut , inak sa s nou neda pracovat .. To koniec koncov tusim je uz vo WIN7 spravene ze defaultne je UAC vypnute .. Naopak .. Na MACku mozes bez problemov pracovat s defaultne obmedzenymi pravami ..
Nerekl bych. UAC melo ze zacatku nejaky bugy, ale ty se v sp afaik vychytaly. Je to vlastne obdoba klasickyho unixovyho sudo, ktery je i v os x. Uznavam, ze ve woknech neni uplne idealne naimplementovany, ale to jsem v tom prispevku napsal.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2009 00:19

Kermitak píše:Pytkine, ach jo...
On si asi nikdo neuvedomuje, ze jinej system, srovnatelonej s windows tu neni. On je trochu rozdil delat drivery na 20 kousku hw, jako apple (ted nemyslim pridavny karty, ale zasadni veci, jako diskovy radice, radice pci sbernice, acpi, atd.) a nebo pro ty tisice ruznych lego stavebnic, jako to musi delat MS. No a jelikoz jsem za posledni asi 4 roky videl jedny spadly wokna a jeden spadlej OS X, myslim, ze to pro MS vyzniva velice priznive. (opakuju ze je mi jak ms tak apple ukradenej, jen nemam rad tyhle zbytecny vykriky)
Ja mam v praci 2 macky , 20 windowsov , 3 linuxy .. vsetky idu v plnej zatazi 24/7 .. skusenosti hovoria , ze linux je fajn .. Seriozne to funguje .. OSX je fajn .. seriozne to funguje .. Windows je pouzitelny a casto to seriozne nefunguje .. Samozrejme kazdy system ma svoje muchy .. Ale windows ich ma najviac ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2009 00:21

Kermitak píše:
Pytkin píše:Toto ale nemozes porovnavat .. UAC vo VISTE musis vypnut , inak sa s nou neda pracovat .. To koniec koncov tusim je uz vo WIN7 spravene ze defaultne je UAC vypnute .. Naopak .. Na MACku mozes bez problemov pracovat s defaultne obmedzenymi pravami ..
Nerekl bych. UAC melo ze zacatku nejaky bugy, ale ty se v sp afaik vychytaly. Je to vlastne obdoba klasickyho unixovyho sudo, ktery je i v os x. Uznavam, ze ve woknech neni uplne idealne naimplementovany, ale to jsem v tom prispevku napsal.
Mozno ich vychytali .. Ale proste to so zapnutym UAC neslo .. Viem ze mi nejake programi vobec nesli spustit .. uz si to nepamatam . od kedy som vypol UAC , hned je vista pouzitelnejsia .. nemam dovod to zapinat ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 02 bře 2009 00:31

Pytkin píše:Ja mam v praci 2 macky , 20 windowsov , 3 linuxy .. vsetky idu v plnej zatazi 24/7 .. skusenosti hovoria , ze linux je fajn .. Seriozne to funguje .. OSX je fajn .. seriozne to funguje .. Windows je pouzitelny a casto to seriozne nefunguje .. Samozrejme kazdy system ma svoje muchy .. Ale windows ich ma najviac ..
Promin, ale to ze ty mas na 20 pocitacich nejaky problemy s windows vubec nic nevypovida i jejich kvalite. Ja mam zkusenosti opacny, ale je to nepodstatny, protoze kazdej ma jiny potreby a krom toho ze statistickyho hlediska jsme oba zanedbatelny.
Meli bychom s tim bud skoncit, nebo to presunout jinam (tusim uz tu takovej thread nekde je)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2009 00:56

Kermitak : no je to o tom , co kto chce robit .. U nas robime na tych pocitacoch obraz a zvuk .. jasne ze v globalnom meradle tie vysledky mozu byt ine .. ale myslim ze na tomto serveri sa to viac bude blizit tomu mojmu okruhu ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 02 bře 2009 08:23

matucha píše: - latence na pc s RME je nizka jak jen si clovek preje
zvlastni ja mam Fireface 400 a jakmile mam zatez, tak nad 30% tak se pod 1024 bufferu nedostanu pac vtom jinak praska lupe chrchla...
na macu uplne vpohode...

jinak at si kazdej dela vcem chce.. ja psal jen moje postrehy za dobu co mam doma maca i klasiky win PC...

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 02 bře 2009 10:26

Tohle hodne zalezi od pluginu, ktery pouzivas... me bezi 128 samplu buffer velmi stabilne az do pomerne vysokyho zatizeni. Ale existujou pluginy, ktery i pri malym zatizeni vyzadujou vetsi buffer (1024).

Tohle se hodne blbe meziplatformove zjistuje, protoze ty programy jsou pro kazdou tu platformu napsany jinak. Ale tvoji zkusenost ti vyvracet nehodlam, nemam cim ;-).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2009 15:40

hlavne je ine PCI karta a ine je FW karta ..

Odpovědět