Echo Layla 20bit - problem s nastavenim

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 říj 2006 10:30

odinstalovat service pack, ak si instaloval XP SP1 a potom SP2. ak mas uz rovno XP SP2 tak nic. skus si to overit na nejakych weboch. layla je bezna karta. inak, keby to tak bolo, moc by som sa divil, kazdopadne mam tablet, ktoreho touchscreen na sp2 nejde a vyrobca lakonicky oznamil ze tablet bok vyvinuty pre windows 2000 a podporu XP neuvazuju

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 říj 2006 10:39

Layla je z roku 97 a ja jsem k tomu dostal ovladace pro XPcka, takze by to snad s tim melo pocitat...? Jinak, vy mate pocit, ze se ta karta s necim nesnasi? Co kdyz je to proste nekde jen blbe nastaveny?

Zkusim se obratit na Echo... diky, kluci.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 říj 2006 10:45

posledny ovladac je z 2004 (over si na ich webe, ci je to ten, co mas, 5.11?) a je to stale beta...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 říj 2006 10:47

Jo, 6.11, je to na tom screenshotu vejs...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 03 říj 2006 12:04

Nene, ta Layla na SP2 jede. Tim to neni :-/ Ja myslel ze mas tu novejsi Laylu, ale mas presne tu, co ma svagr a tomu to jede.

Odinstalovals ty ovladace?

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 03 říj 2006 12:07

teda jestli nemá 24bit, uz se v tom zamotávám :-/

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 říj 2006 12:19

fantozzi> ja nevim jak... :oops:
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 říj 2006 12:35

fantozzi: neplet ho chudaka, layly su/boli tri a ty asi hovoris o tej strednej. 20bit->24bit>3g kazda ma ine ovladace, samozrejme

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 03 říj 2006 13:15

cyril: start->ovládací panely->systém->vybrat záložku hardware a na ní dát správce zařízení->vybrat řadiče zvuku, her a videa a tam najet na ovladače zvukovek a klikem pravým tlačítkem myši vyber odebrat ovladač. Pak restartuj počítač, zkontroluj, že je v biosu zakázaná ta zvukovka, tkže by se ti neměla chtít nainstalovat, instalovat to bude chtít jen laylu, nainstaluj a uvidíš.

Pak bych zkusil buť kontaktovat Echo, nebo odebrat ten Service Pack :-/

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 03 říj 2006 13:17

kexik> ja videl tu jeho v inzerci a jestli vypada 20 a 24bit uplně stejně, tak mě to samotnýho mátlo :-/

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 říj 2006 10:34

Tak jsem se s tim nekolik hodin moril, zkousel vsechny mozny verze ovladacu a hovno... jeste jsem tady nasel v nejakym threadu tip, ze se ma proscanovat disk, to jsem nezkousel. Moc tomu neverim, ale zkusim.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 05 říj 2006 12:31

Odebrals uz tu integrovanou zvukovku a nastavil jako driver ASIO Layly?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 říj 2006 12:33

jojo, ale asio driver layly mam nastavit jak? V sequoie mi to hlasi no asio driver error (kdyz zvolim echo asio)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 05 říj 2006 12:38

V tom pripade to vypada, ze ho nemas, nebo ho mas spatne nainstalovany. Predpokladam, ze ten driver bude mit nejaky svuj ovladaci panel, tak ten zkontrolovat. Pak bych to zkusil jednak jeste v jinem programu, treba cubase a jednak bych zkusil asio4all. pokud asio4all bude chodit, tak je skutecne problem v tom asio driveru layly.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 říj 2006 12:48

asio4all taky nechodi, a nefunguje to ani napr. ve Windows Nahravani :(

Dalsi vec je, ze zelena ledka na rack krabici casto zhasina, nesviti, nebo sviti jen slabe... kayko rikal, ze ma svitit furt...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět