Echo Layla 20bit - problem s nastavenim

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Cyril

Echo Layla 20bit - problem s nastavenim

Příspěvek od Cyril »

Ziskal jsem diky KAYKOvi (tisicere diky!) tuhle kartu. Po jistych obtizich jsem ji nainstaloval, akorat mam problem s nastavenim. Odmita nahravat zvuk, hazi to tuhle hlasku:

Obrázek

Uz se mi to podarilo rozchodit ze to nahravalo, nepamatuju si jak, ale mam dojem, ze to slo pres ten realtek driver. Kvalita byla hrozna, ve zvuku byl hluk jak od motorovy pily.

V systemovym nastaveni windows (XPcka) jsem nastavil pro nahravani volbu Layla20 1-2 Analog In.

Poradte, prosim...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Myslim, ze by bylo rozumny tu integrovanou zvukovu (s Realtek chipem a kodekem) zakazat v biosu. A pak zvolit ASIO driver te Layly.

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Presne tak ako napisal Amorph, Layla sa moc neznasa v jednom compe s inou zvukovicou, hlavne s integrovanou. Potom skus zvysit latenciu a ked to uz pojde, potom ju zas postupne znizovat.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Aha... no vyzkousim... zkousel jsem to taky prepnout do PureWave modu, ale to nepomohlo. A co zkusit ASIO? Teda, ehm, nevim jak... nabizi mi to jen WDM a PureWave (coz doporucujou pro Samplitude)

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

no, svagr ma tu starsi laylu a co vim, musi mit zakazanou integrovanou zvukovku, aby mus slapala layla.

Jinak gratuluju, je to fajn zvukovka. Moooc jsem o ni uvazoval, jenze rozhodly jen dva mikrofonní vstupy :-( Zvolil jsem teda Behringera ADA8000 a pak mi zase přišly linkový vstupy na layle zbytečný, takže jsem zvolil RME DIGI 9636

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Zkusil jsem v BIOSu zakazat integrovanou zvukarnu a porad to nejede... jdu koumat dal...

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

asi blbá otázka, ale udělals to, co to po tobě chtělo v té hlášce?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

...preinstaloval jsem Laylu a porad to samy...

fantozzi: no ja jsem asi presne nepochopil, co podle ty hlasky mam udelat...?

peteness

Příspěvek od peteness »

jeste si zkus pohrat s nastavenim v "Console"

Cyril

Příspěvek od Cyril »

peteness: zkousim, zkousim, ale marne :(

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Neni divny tohle? Se z toho picnu... ,)

Obrázek

Jo a kdyz v Sequoie zvolim jako ASIO device "ASIO Echo WDM", hlasi to "ASIO Echo WDM loading failed. ASIO driver error"

Nainstaloval jsem ASIO4ALL, zvolil ho a nahravalo to. Zadnej zvuk!

Jsem v tomhle lama :(

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

no, ještě tam v zadu vidím ovladače původní zvukárny, tak to taky oddělej. Teda odinstaluj úplně všechny zvukový ovladače, resetni, v biosu zkontroluj zakázanou integrovanou zvukovku, připoj laylu a mělo by to nainstalit jenom ji.

Jestli to nepůjde, tak pak bude něco potřeba nstavit v settingu té karty, asi nějakej program na nastavení podpory a rozlišení??? Těžko říct :-/

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Cyrile, skus popripade informovat o probleme priamo Echo, na podpore su docela komunikativny. Mozno tam je problem fakt s ovladacmi, ktore mozno nie su plne kompatibilne s nejakeho dovodu s tvojim compom.
V kazdom pripade tvoju staru zvukovku budes musiet odinstalovat aj s ovladacmi. Ale zda sa mi, ze tu niekto s Ezone mal Laylu.

kexik

Příspěvek od kexik »

cyril: niektory hw nie je kompatibilny so service packom 2!

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: a co v tom pripade mam delat? dik

Odpovědět