Echo Layla 20bit - problem s nastavenim

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 05 říj 2006 12:56

imho to uz mas teraz vsetko tak rozmrdane, ze najlepsie by bolo preinstalovat cely windows, a do cisteho windowsu nainstalovat Layla drivere, presne podla navodu.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 říj 2006 13:12

aum: no asi jo, ale mam z toho strach, preinstalovavat vsechno znova a nastavovat, navic tam mame tri ucty pro tri lidi... ufff :(
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 říj 2006 13:13

a mas administratorske konto, ze?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 říj 2006 13:43

kexik: vsichni mame
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 18 říj 2006 20:38

Jsem z toho smutnej a rozcarovanej, porad to nejde. Ale mam podezreni, ze je to nejak rozbity od podivnyho predchoziho skoromajitele... Kdyz ta kontrolka na racku nesviti a mela by. Mam jeste zkusit jinej PCI slot? Ale tomu moc neverim, ze by to byl ten problem. Uz jsem zkousel snad vsechno a z disku ani primo z Echo podpory se nikdo neozval.

:(
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 18 říj 2006 20:40

tak jim do disku zavolej...

Hele jestli máš kamaráda, nebo někoho, kde bys to mohl zkusit na w98, zkus to

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 11 lis 2006 16:05

Furt nic. Podle me neco musi bejt s tou rackovou skatuli, kdyz blbne ta zelena kontrolka. Jo a uplne zezacatku mi to nejak jelo, uz si nepamatuju jak jsem to udelal, ale neco jsem s tim nahral, akorat v tom byl neuveritelnej bordel, jako kdyby se tam nahraly i auta z ulice. Ufff
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 11 lis 2006 17:01

Mas uz nove ciste wins ?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 11 lis 2006 17:04

rastis: ted kupuju novej pocitac, takze to na nem vyzkousim. Ale dost pochybuju o uspechu. Co muze znamenat, kdyz zapnu tu kartu, kontrolka blikne a pomalu uhasne? A to jeste v lepsim pripade, taky se obcas nerozsviti vubec.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 11 lis 2006 17:09

No ak si vrazil kartu do zabehnuteho systemu s onboard zvukovkou, ktoru si predtym odtial nevyhodil a potom Ti nova zvukovka hadze divne hlasky a ty si ani po mesiaci nepreinstaloval system, tak to je veru tazko poradit, v com moze byt problem ;).

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 11 lis 2006 18:13

Cyril píše:rastis: ted kupuju novej pocitac, takze to na nem vyzkousim. Ale dost pochybuju o uspechu. Co muze znamenat, kdyz zapnu tu kartu, kontrolka blikne a pomalu uhasne? A to jeste v lepsim pripade, taky se obcas nerozsviti vubec.
Že tam nejde šťáva?
Co to třeba zkusit pod linuxem s nějakym liveCD? Hned budeš vědět, jestli je problém HW nebo SW.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 12 lis 2006 11:45

Ctirad: tomu nerozumim, s Linuxem nedelam...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 12 lis 2006 12:03

Nj, tak co s tebou? Já se na to můžu mrknout, když mi to někam doneseš. Echo jsem ještě rozebraný neměl ;)

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 25 lis 2007 20:06

Hosi. Jak tohle tema dopadlo? Narazil sem na tohle nahodou, ale zajima me to. Dik. Funguje ti Cyrile? (karta samozrejme... :D )

Odpovědět