Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
cejtim to podobne. porad je to pro me vic stylovka, nez cokoliv jinyho
skoda

Tý jo video 120 FPS, to bude bomba. Já jsem jinak letos můj Iphone 4s používal na expediční cestě po divokých řekách Balkánu jako třetí kameru, tam kde nehrozilo že ho utopím a při stříhání dokumentu, jsem musel uznat že obraz je lepší než z GoPro 2.
lehce offtopic: Jinak řízení Cubasu 7 Iphonem na dálku je prostě bomba, která mi vyřešila spoustu trablů.
Hehe, docela legra
Budu citovat jednoho meho oblibeneho fotografa, ktery vcera na twitteru napsal tohle: "So…. public's response: "So Apple doubled the speed, made the camera way awesomer and threw in finger print passwords? Lame."
Jinak mne ten telefon (5S) prijde peknej, ale 15k je absolutni oduvodnitelnej cenovej strop, imho.
Ivo: kdyz jsem mel iphone, taky jsem nemel problem s 3-4 denni vydrzi.
EDIT: btw koukam, ze se poucili z tech cernych hran na petce

Jinak mne ten telefon (5S) prijde peknej, ale 15k je absolutni oduvodnitelnej cenovej strop, imho.
Ivo: kdyz jsem mel iphone, taky jsem nemel problem s 3-4 denni vydrzi.
EDIT: btw koukam, ze se poucili z tech cernych hran na petce

Vono taky záleží jestli k tomu člověk přistupuje pouze jako k telefonu, web browseru, mailu atd, nebo jako k jakýmusi multifunkčnímu zařízení.
U mě telefon, i když má malej display, dokáže ve spoustě případech zastoupit na služebních cestách počítač, foťák, GPS, ve studiu zas funguje jako remote controller, videa z něj jsou skvěle použitelný pro dokumentární tvorbu. Tuhle jsme přes něj dokonce hráli live přes midi nějaký NI Piano a synth a znělo to dost dobře.
Navíc mi ho kupuje firma takže cenu nějak neřešim
.
U mě telefon, i když má malej display, dokáže ve spoustě případech zastoupit na služebních cestách počítač, foťák, GPS, ve studiu zas funguje jako remote controller, videa z něj jsou skvěle použitelný pro dokumentární tvorbu. Tuhle jsme přes něj dokonce hráli live přes midi nějaký NI Piano a synth a znělo to dost dobře.
Navíc mi ho kupuje firma takže cenu nějak neřešim

Mě od iPhonu (kromě ceny - drát 15-20 k za spotřební věc co člověk vláčí po kapsách, zapomíná, padá mu občas na zem atd. je pro mě impossible ) odrazují zejmena extrémně vysoké hodnoty záření SAR. Třeba Galaxy je má několikanásobně nižší. A to pečení do hlavy je dost cítit ...
Jo .. Ta cena 5c je trosku vysoka .. A osobne som si myslel , ze bude viac okliesteny , ako vo finale je .. Preto mozno aj ta vyssia cena .. A vo farbach mi chyba oranzova .. Keby bol oranzovy , velmi by som nad nim rozmyslal ..
pytkin: mne sa nezda cena za 5c privysoka.. sak 5c ma rovnake creva ako 5, lepsiu baterku, lepsi fotak a je lahsi o vyse 20g ... ked porovnam ceny konkurencie v podobnej vybave pride mi ta cena v poriadku ..
a 5S je podla mna az lacny na to co vsetko v nom je ..
farebna ponuka 5c sa mi moc nepaci, len vlemi s kompromisami by som tam nasiel nejaku farbu co by sam i pacila .. ale aj tak ten S-kovy ma dostal, takze o C-ckovom uz moc ani neuvazujem
jo tie obaly na ten C-ckovy su podla mna totalny grc
tie diery vzadu vyzeraju hrozne, a tie farebne kombinacie este horsie
celkom zle, tu sa teda Ive poriadne sekol podla mna ..
jo a ten zlaty je smiesny - tipujem ze to bude novy standard a kazdy gangsta-hiphop bude mat taky ako povinnu vybavu a bude ho nosti na retazi na krku
a 5S je podla mna az lacny na to co vsetko v nom je ..
farebna ponuka 5c sa mi moc nepaci, len vlemi s kompromisami by som tam nasiel nejaku farbu co by sam i pacila .. ale aj tak ten S-kovy ma dostal, takze o C-ckovom uz moc ani neuvazujem

jo tie obaly na ten C-ckovy su podla mna totalny grc

jo a ten zlaty je smiesny - tipujem ze to bude novy standard a kazdy gangsta-hiphop bude mat taky ako povinnu vybavu a bude ho nosti na retazi na krku

dendy : ved to pisem .. ze som cakal ze bude viac okliesteny a teda aj lacnejsi .. trosku to straca zmysel ..
jo to suhlasim.. ma to asi vyznam fakt len pre niekoho kto vyslovene chce farebny plastak .. myslim ze toto je trochu preslap, cisla ukazu ale budem sa cudovat ak s tym C-ckom spravia terno na trhu
toto ma ani nejako nezaujima.....skor novy ipad s A7, retinou....a ani nemusi byt zlaty
detailnejsia upotavka na fotak a jeho vylepsenia
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kK0_OVn_uxA#t=100s[/youtube]
hubert: ANO! ipad s A7 okamzite budem kupovat, bez vahania ..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kK0_OVn_uxA#t=100s[/youtube]
hubert: ANO! ipad s A7 okamzite budem kupovat, bez vahania ..
A k cemu to motorole bylo? K nicemu. To je ten rozdil 

zrovna dosiel kolega s nainstalovanym ios7 .. a musim povedat ze je to velmi prijemne .. a velka kopa drobych vylepseni , ktore potesia ..