Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Ivo: bral jsem to jako obecnou vyhodu tohoto zpusobu autentizace, nicmene neuvedomil jsem si, ze to 3rd party aplikace stejne nevyuziji, takze mas pravdu v tom, ze je to spis frajerinka 
BTW bezte uz s velkym bratrem do psi pr...e, toho vy absolutne nezajimate
A moje otisky uz stejne maji z imgracniho. A co, se z toho neposeru 

BTW bezte uz s velkym bratrem do psi pr...e, toho vy absolutne nezajimate

Kermitak: jasne, ved ja sa na tom skorej smejem ako keby som to bral vazne..
No hento je autentifikacia do systemu a pri nakupoch v appstore - ale predpokladam ze bude na to aj API (nieje dovod aby nebolo - kedze aj appstore je vlastne aplikacia ako kazda ina), ale nie take ze sa dostanes k otlacku samotnemu, sak staci api funkcia systemu 'authentificate' ktora ti vrati true/false - developer sa tym nedostane k datam samotneho otlacku, len k informacii ci bol k senzoru prilozeny prst customera, na autentifikovanie to pouzit moze ..
no neviem - mozno to tak nebude a naozaj to bude len na prihlasenie do systemu a na nakupy v appstore - aj tak sa mi to paci, mna proste nebavi furt dokola vytukavat pin alebo zadavat heslo v appstore - sak nakoniec ktora aplikacia teraz vyuziva systemovy prihlasovaci pin alebo heslo do appstore ? tiez ziadna
je to proste nahrada za pin do systemu + za heslo do appstore .. jednoduchsia a principialne bezpecnejsia (kedze otlacok je unikatny ale hesla/piny vacsinou ludia pouzivaju tie iste na X zariadeniach, obcas aj celkom dobre uhadnutelne)
No hento je autentifikacia do systemu a pri nakupoch v appstore - ale predpokladam ze bude na to aj API (nieje dovod aby nebolo - kedze aj appstore je vlastne aplikacia ako kazda ina), ale nie take ze sa dostanes k otlacku samotnemu, sak staci api funkcia systemu 'authentificate' ktora ti vrati true/false - developer sa tym nedostane k datam samotneho otlacku, len k informacii ci bol k senzoru prilozeny prst customera, na autentifikovanie to pouzit moze ..
no neviem - mozno to tak nebude a naozaj to bude len na prihlasenie do systemu a na nakupy v appstore - aj tak sa mi to paci, mna proste nebavi furt dokola vytukavat pin alebo zadavat heslo v appstore - sak nakoniec ktora aplikacia teraz vyuziva systemovy prihlasovaci pin alebo heslo do appstore ? tiez ziadna

je to proste nahrada za pin do systemu + za heslo do appstore .. jednoduchsia a principialne bezpecnejsia (kedze otlacok je unikatny ale hesla/piny vacsinou ludia pouzivaju tie iste na X zariadeniach, obcas aj celkom dobre uhadnutelne)
mna dost zaujima ako bude nahravany zvuk pritom spomalenom videu. ci bude podladeny alebo nie. a este ze by ten telefon tym padom mal vediet nahravat zvuk pri normalnej rychlosti videa bo vyssej vzork frekvencii, nie? (teoreticky).
Pokud jsem dobře postřehl tak ve ¨slow mov¨ modu je video nahráváno 120fps. Pak si vybereš část kterou zpomalíš a v té se zřejmě zvuk podladí pokud ho nebudeš editovat vzlášť.
No obraz ma 120 fps.. Zvuk nema dovod byt podladeny ..
pytkin ale ma
este raz sa zamysli.. logicky
natocis video pri 120fps a ptom ho pustis spomalene (cize len 30 fps napriklad) - s pomalsim o razom ti redsa pojde pomalsie aj audio, nie ?

No ale to iste sa stane ked natocim video 50 fps, a potom ho pustim 10 fps.. Tiez mi nebude sediet zvuk.. Zvuk si predsa musis riesit separatne sam.. Ziadna kamera ti ho pri zazname nespomaluje..
ved ano samozrejme - ale otazka je ako to cele maju vyriesene ... ci sa zvuk nahraty sucasne s nahravanim videa ppcas spomalenia vypne, alebo nejak prepocita, alevo proste spomali...
no ja myslim ze ak vie ten ufon to 120fps video prehravat spomalene , tak k nemu aj upravi zvuk .. normalny timestretching .. to neni predsa ziaden problem ..
na tema vydrz accu. motorola gleam v pohode cely tyden...
Někde jsem přečetl, že Apple opět předběhl celý svět - v tom, jak prodávat co nejdráž rok starej telefon
myslím, že to celkem sedí. V normálních zemích, kde operátoři iPhone silně dotují, to asi má smysl, ale v Čechách za tyhle peníze je to fakt kravina. Vy, co na to máte, si to kupte, ale vy ostatní zauvažujte, jestli to stojí za ten pocit být "trendy".

Trendy, netrendy.....snížili tímhle způsobem náklady a rozdíl zůstane operátorům, aby neplakali......
tu nejde o to byt trendy .. bud ho milujes , alebo nemilujes .. kto chce byt trendy , a kupi si iphone je kokot a fakt by sa mal nad sebou zamysliet ..
skorej dneska by som povedal ze kto chce byt trendy kupi si Samsung S4 alebo Note aby bolo uz zo 100 metrov vidno ze "ho" ma vacsi ako ostatni, pripadne aby mohol davat pozy ze nieje 'iOvca'

ja som takeho zazil, teda nie ohladom iphone ale ipad .. kupoval ipad predomnou - podla reci zjavne nejaky futbalista - to bol trtko riadny, ten ani nevedel poriadne aky model chce, zjavne ani netusil poriadne naco to vlastne kupuje.. strasny (facepalm) .. tie reci co daval... su taki ludia no ..Pytkin píše: kto chce byt trendy , a kupi si iphone je kokot a fakt by sa mal nad sebou zamysliet ..