Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Pytkin »

alebo poziadas nsa , aby ti telefon odomkli .. moznosti je vela ako vidis .. takze sa netreba bat :D

jackies

Příspěvek od jackies »

Já umřu :D

akusobick

Příspěvek od akusobick »

To nedělej, je potřeba živý prst!

maux

Příspěvek od maux »

Možná se půjde příhlásit intimnější partií.....

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

tak dobry zasek :D

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To jsou dobré masážní články :)
Díky iOS 7 se majitelé iPhonu mohou volat revolučně zdarma - velký den pro ně :) :D http://mobil.idnes.cz/iphone-volani-zda ... iphone_apo

Akorát už autorovi (a možná i spoustě čtenářů) nějak nedochází že stejně "zdarma" si mohou volat i majitelé Androidu nebo Windows už dávno předtím když mají Skype a podobné programy. Zdarma to taky není - musí mít datové připojení, které není všude a za které se platí. Kromě toho když už platí za 1-3 GB dat měsíčně tak už většinou mají v tarifu i neomezené hovory, takže je jim úplně jedno kam a jak dlouho normálně volají ... No ale je to velký den - budou si moct mezi sebou volat zdarma ...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

2Ivo: Mluvis mi z duse a to jsem nadsenym uzivatelem Apple vyrobku, ale tohle je demence. Zdarma neni nic.. leda bys volal pres wifi nekde, kde wifi neplatis ty, ale firma. Ale uz vidim, jak se s telefonem spoleham na wifi. Dneska kdyz za 7kil volam a pisu zadaco s FUP tak velkym, ze ho nestiham projet a to sem na netu furt :D. Vyjimkou jsou hovory do zahranici.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Přesně tak .. co se týče zahraničí , zvýšil jsem si ted tarif, protože se mi to vyplatí, za 1200 měsíčně mám kromě neomezených lokálních hovorů a sms + 3GB internet, 300 minut do zahraničí + 300 minut v zahraničí + příchozí roaming zdarma + 300 MB internet v zahraničí, což všechno dost využiju. Takže i0S mi v tomto velký den nepřináší :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo píše:Akorát už autorovi (a možná i spoustě čtenářů) nějak nedochází že stejně "zdarma" si mohou volat i majitelé Androidu nebo Windows už dávno předtím když mají Skype a podobné programy.
no ale toto je predsa nieco uplne ine .. nemusis pouzivat ziadnu aplikaciu tretej strany .. nemusis v nej hladat ludi atd .. proste ides volat kamaratovi , a ked telefon zisti , ze on ma iphone , tak mu zavola cez internet .. je to dobra vec .. presne ako imessage .. Jasne ze zbytocne okolo toho robia PR .. vcera dosiel moj sef a hovoril ze na CT rano hovorili , ze apple sa stava najvacsim mobilnym operatorom na svete .. ako vidno , demencia novinarov nepozna hranic ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jestli aplikace druhé nebo třetí strany je v praxi jedno ... stejně jako FaceTime funguje i Viber, na Androidu GoChat apod.

dendy

Příspěvek od dendy »

ivo: ad zdarma - to je tym ze len prekladaju clanky urcne primarne pre americky trh - tam je internet zadarmo sucast kazdeko pausalu, to len tu u nas su vyjebany operatori lupeznici co si za to uctuju nehorazne peniaze .. ako hovori pytkin - demencia CZ/SK novinarov nepozna hranic ...

ad skype - ono otazka aka bude kvalita zvuku - ak to vyladia lepsie ako skype tak to bude skvele.. okrem toho skype je riadna sracka - naprikald ked zisti ze ma niekto dostatocne rychle pripojenie vyuziva ho ako 'router' pre spajanie hovorov ostatnych ..

viber mam a neni to nic moc - casto sa mi stane ze hovor proste nespoji (napriek tomu ze viem ze ja aj ten komu volam mame slusne internetove pripojenie) .. alebo zvuk je otrasny ... skype mam nahodene na telefone tiez ale skype nevie mergovat kontakty z telefonu ani nezisti kto z kontaktov telefonu ma tiez skype - taze skype je trosku iny typ aplikacie ... toto je priama konkurencia pre Viber, a ako hovorim ten nefunguje tak idealne ako sa tvaria ze funguje ...

rozhodne je to ako vstavana funkcionalita iOS7 velke plus .. ale hovorim ukaze sa ako zvladli kopresny algorytmus na zvuk, cize aka bude kvalita zvuku a aka velka rychlost pripojenia bude potrebna na to aby to bolo pouzitelne

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

presne tak .. skype nemam rad .. viber je taky podivny .. kvalita hovoru je vacsinou strasna .. uvidime ako toto bude fungovat .. sak dnes instalujeme ios7

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Skype má jednu velkou výhodu, že je možné přes něj za celkem levno volat na pevné linky i mobily (je úplně jedno kde) s předplaceným kreditem - což je fajn třeba v dalekém zahraničí. Zdaleka ne každý má iPhone takže FaceTime má omezené využití.

Že operátoři jsou zloději je jasná věc ... Třeba "roaming" je do nebe volající ultrazlodějna.

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše: sak dnes instalujeme ios7
Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

Ivo píše:Skype má jednu velkou výhodu, že je možné přes něj za celkem levno volat na pevné linky i mobily (je úplně jedno kde) s předplaceným kreditem
ano to je fajn, aj ked odkedy mam firemny telefon tak to uz nevyuzivam, zrovna vcera mi vyprsal 24EUR kredit :-))))

Odpovědět