Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Oxyygen
Profesionál

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Oxyygen »

ios 7 maj dat k dispozici 18.9? V kolik hodin?
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

priznam sa , v zivote ma nenapadlo pouzit skype na volanie na pevnu linku .. ale asi to bude tym , ze mam pocit ze pevne linky uz nikto nepouziva .. skype pouzivam na chatovanie , sem tam volanie s rodinou .. facetime mi umozni ale volat s kazdym z telefonneho zoznamu , co ma iphone .. podla viberu je tych ludi vacsina .. takze to vidim ako pozitivnu sluzbu ..

jo este k skypu .. musim povedat ze ho vyhradne pouzivam na pocitaci .. na telefone to nejak dobre nefunguje mam pocit ..

dendy

Příspěvek od dendy »

oxyygen: tak zatial este tie hnidy lenive americke lezia hore bachorom, este maju noc :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin - Skype funguje na pevné linky i mobily ... Jinak každá firma na světě má pevnou linku jako základní telefon. Když jsi například ve Švýcarsku, kde by tě normálně minuta hovoru do CR stála 36 Kč (zloději), tak Skype přes wifi je moc fajn a funguje bez problému

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : kazdy mame ine potreby .. ja som v zivote nekomunikoval s nikym okrem SK a CZ .. takze skype volania na pevnu linku su mi uplne k nicomu ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

OT: Uz mate nekdo iOS7? Me to zatim nabizi jen UG na 6.1.3, ktery jsem se po reklamaci telefonu bal znovu udelat :D

dendy

Příspěvek od dendy »

pre tych co robia s hudobnymi aplikaciami zatial na iOS7 neupgradovat .. team Audiobus nedoporucuje, vraj audio engine iOS7 je este riadne zabugovany..

na telefon som si to uz nahodil - prve dojmy trosku rozpacite, ale uz si zacinam zvykat na ten vizual - predsa len je to ine videt to len na videu a mat to v ruke .. hrozne sa mi nepaci ikona systemoych nastaveni, vyzera amatersky ak keby ju nakreslilo nejake decko .. novy task manazer je super, control panel slajdovaci zo spodu je paradny, vylepseny notification center je tiez fajn ... fotak foti rychlejsie nez na 6.x, system celkovo ok, neni pomalsi (az mam chvilami pocit ze naopak mierne rychlejsie startuju aplikacie - ale moze byt placebo) .. btw. mam iPhone 4 .... hudobne aplikacie cez audiobus naozaj nechodia dobre, audiobus zvykne prestat readovat, aj audiobus listy v inych aplikaciach.. takze - pre hudobne vyuzitie ani ja nedorporucujem zatial upgradovat ..

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

TOM-Thak píše:OT: Uz mate nekdo iOS7? Me to zatim nabizi jen UG na 6.1.3, ktery jsem se po reklamaci telefonu bal znovu udelat :D

ja som dnes rano nainstaloval..dost rozpacite dojmy mam z toho.. zatial som nenasiel search, gui sa mi viac pacil na starom ios, vysuvaci panel zospodu je fajn-je tam priamo on/off wifi, rezim lieatdlo, bluetooth, ale chybaju mi tam data-tie mi prisli podstatnejsie ako napriklad lock otacania obrazovky alebo rezimu lietadla.
ten gui na mna posobi tak hrackarsky, ale nasiel som aj nejake vylepsenia ako hornom info panely su zozbierane vsetky udalosti z poznamok kalendara fb, pocasie atd a je to selektovane do kolonok den vsetko a zmeskane.
no aj tak to bude zas len o zvyku za tyzden mi to asi pride vstko uz tak nejak normalne..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som nadseny .. jasne ze mi niektore veci vadia .. napriklad dvihnutie hovoru slidnutim , miesto tlacitka .. search sa mi uz dakde otvoril ... ale priznam sa , ze teraz ho neviem najst ;) Data naco potrebujes zapinat/vypinat ? tomu nerozumiem ..
fajn vec je , ze vo foldroch uz su podstranky .. cize neni limitovany pocet ikon vo foldri ..
pri niektorych aplikaciach mi to ukazuje modru bodky .. pred tym to bolo pri viberi .. teraz chrome .. netusim co to znamena a ako to zmenit ..

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

ja jsem taky vesmes spokojeny. Na ipadu mini mam pocit ze sviznejsi, fotak foti jak kulomet, zrychlil se i appstore. Ten slavnej 3D efekt v pozadi moc 3D teda nevypada..(asi tam chybi nejaky stin, ktery by to umocnoval). Osobne si furt nemuzu zvyknout na ikonu Safari - ta mi prijde jak z Corelu z roku 94.
Je fakt, ze dizajn uplne wow efekt nema, ale co je dneska hezci? Android urcite ne (ani nativni, ani ruzny omalovanky od vyrobcu) a windows na me pusobi rozpadle bez ohraniceni
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne ten cisty dizajn pride taky ukludnujuci .. proste taky typicky applacky .. mna to bavi .. hlavne ked uz je clovek v dakych nastaveniach .. v appstore .. a podobne .. tam to na mna posobi velmi prijemne ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ahh .. takze search je : potiahnes ikonky na ploche dole .. a nad mini sa otvori search phone :) mile .. nemusis uz scrolovat na nultu obrazovku ..

Stan

Příspěvek od Stan »

wow tak ted' jsem vyzkoušel nadiktovat sms a napsalo to přesně co jsem řekl a to je s mým přízvukem zázrak :P
LUVIT

humusgen

Příspěvek od humusgen »

Dobra vychytavka v nastaveni je to Zvetseni.Poklepat tremi prsty.Tak to se mi libi.Funguje to i v synth app.
Na ipadu mini je tim padem konec titernych knobu..

edit: tak to jsem prehledl, OS 6.13 to uz mela ..
Naposledy upravil(a) humusgen dne 21 zář 2013 14:47, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to bolo uz aj v starsom IOSe mam pocit ..

inak teraz som updatoval zenin Iphone .. a po tom uvodom klikani a nastavovani mi hned ako prve vyhodilo , ze SPOTLIGHT sa zmenili a ze hocikde na ploche mam potiahnut ikony a objavi sa spotlight .. TAKZE STACI CITAT , co nam telefon vypisuje !!! :D

Odpovědět