Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
dendy ; pozrel som si teraz to video .. a pripada mi , ze by sa dole este jeden riadok ikon zmestil .. cize ak to neni fake , tak pribudne nove rozlisenie do Xcode .. Tvoj kamarat developer urcite pouziva novy Xcode .. spytaj sa ho , ci tam pribudli nove rozlisenia pre Iphone 6 ..
Sranda by byla, kdyby ve skutečnosti představili menší iPhony než dosavadní 
V kolik to má zítra být ?

V kolik to má zítra být ?
vacsinou to byva vecer o 7 tusim .
iPhone 6 bude vypadat tak, jak uz vsichni z leaku vime nekolik mesicu (proto musi zitra predstavit iWatch, aby s nima nedopadli stejne).
Důležité hlavně je aby o tom jen nekecali, ale měli to hned k mání ... nerad na něco dlouho čekám 

to trva vzdy tak dve hodinky , ten event ..
Dve hodinky jsou ok
Myslel jsem dostupnost ke koupi. Aby se slávou nepředstavili a k mání za 4 měsíce ... v ČR za půl roku

ivo: no vyzera ze tentoraz si chcu fakt poistit ze budu stihat pokryvat dopyt
vybookovali tolko transportnych kapacit z ciny ze konkurencia zacina mat problem ako dostat svoje veci od sikmakov na svetovy trh
))))
http://www.technologynews-today.com/app ... ew-iphones
ale v ramci svojho duchovneho rozvoja by si sa prave k netrpezlivosti postavit celom a zbavit sa jej.. napriklad tak ze novy iphone si kupis az za pol roka aj ked v obchodoch bude

http://www.technologynews-today.com/app ... ew-iphones
ale v ramci svojho duchovneho rozvoja by si sa prave k netrpezlivosti postavit celom a zbavit sa jej.. napriklad tak ze novy iphone si kupis az za pol roka aj ked v obchodoch bude

Zadny novy rozliseni tam zatim neni, predpokladam, ze to jako vzdycky poresej updatem.Pytkin píše:dendy ; pozrel som si teraz to video .. a pripada mi , ze by sa dole este jeden riadok ikon zmestil .. cize ak to neni fake , tak pribudne nove rozlisenie do Xcode .. Tvoj kamarat developer urcite pouziva novy Xcode .. spytaj sa ho , ci tam pribudli nove rozlisenia pre Iphone 6 ..
Kermitak: a ty mas developerske konto v Appstore ?
Lebo len developeri zo zaplatenym dev kontom maju pristup k iOS8 API momentalne (cize aj k eventualny novym rozlisenia, pripadne iOS simulatore pre nove divajsy - nie ? ) ..
Lebo len developeri zo zaplatenym dev kontom maju pristup k iOS8 API momentalne (cize aj k eventualny novym rozlisenia, pripadne iOS simulatore pre nove divajsy - nie ? ) ..
a ten mensi bude mat tiez take rozlisenie ?
pytkin ak reagujes na to co som sem postol tak som to zase zmazal.. som to neprecital poriadne .. to bolo o tom ze nejaky developer modifikoval iOS simulator aby ukazal ako by MOHLO fungovat portrait mode na vacsom iphone.. cize zase len JPP-cka 

jasne .. tak uz to do zajtra dako vydrzime 

Jo mam. Je ale fakt, ze nemam uplne posledni betu petkovyho Xcode, zkusim updatovat kdyz bude cas a poreferuju.dendy píše:Kermitak: a ty mas developerske konto v Appstore ?