Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Pytkin »

dendy píše:telefony ma neohurili, A8 chip je fajn, ten 4,7" mozno na hranie hier aj lepsi nez 4" :-) ale aj tak ostavam pri mojej 4rke :-))
na 4rke nepojde iOS 8

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já myslím že iPhony podle očekávání ... Větší displeje než ty dosavadní miniaturní - o to šlo ... Co jiného by si kdo vymyslel že by mohlo přibýt kromě obligátního zvýšení výkonu atd. ... Holografická projekce ? Nebo ? :)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

jako podle fotek je dizajn tech hodinek celkem povedenej..
k ip6, uz kdyz byly leaky z ciny, tak kazdej blil u plastovejch prouzku vzadu, ktery ani ja nepovazuju za extra krasny..
Je zajimavy, ze je naprosty minimum ofiko fotek ip6 zezadu, a navic mam pocit, ze byl hledan ten spravny uhel.. Skoro to vypada, jako by se za ty zada stydeli.:)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Design tech hodinek je otresnej, pusobej neseriozne. Vzhledem vhodny tak pro deti, mozna pro studenty. Telefon v poho.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

s kovovým paskem vypadaji dobre. pripominaj mi modersnejsi verzi drahych digitalek Braun

Obrázek

Ha ted vidim,kde se Ive s asymetrickym koleckem inspiroval.:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Kermitak
Moderátor

Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Kermitak »

To je znama vec, ze Ive je obdivovatel sefdesignera Braunu Ramse, vsak taky design pulky jejich klicovych produktu je kopirka Braunu :) Nicmene hodinky se mi libej, vidim tam velkej potencial. Nic revolucniho, ale stylovy a asi dobre provedeny. Dalsi verze budou lepsi a lepsi, ted je dulezity vybudovat ekosystem. Za chvili pro to budou tisice super aplikaci, uz ted mam par napadu :]

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Je to jen můj osobní pocit - ale přijde mi to jako by člověk byl pak už takový očipovaný terminátor a řídil se přes ty "hodinky" :) (přes které bude komunikovat, měřit tep srdce, platit, bavit se, vzdělávat, běhat, málem snad i jíst, manažovat aktivity mezi hodinkami a iPhonem atd. a když je ztratí nebo sundá, tak bude úplně bypassovaný :) To že ještě navíc nebudou fungovat bez iPhonu je jednak marketingový tah jak vytáhnout z lidí ještě víc peněz a jednak myslím hodně nepraktické ... řídící displej na ruce a povinnou "baterii" v kapse :) (jedno z toho se mu přes den vybije a bude paralyzovaný ... fitness běh po lese s iPhonem a ihodinkami ...). Nemluvě o dalších typech záření - nejen už mobil ale i stálá bezdrátová komunikace mezi mobilem a hodinkami, obojí přilepené na těle ... Jen můj subjektivní pohled, nic víc ... nechtěl bych něco takového na ruce ani za nic ...

Jinak už jsou známé ceny iPhonů 6 (viz apple.de)

iPhone 6 - 699 EUR - 799 - 899 (16-64-128 GB)
iPhone 6 plus 799-899-999 (16-64-128 GB)

Nic levného :wink:

Jsem zvědavý jestli i tak na to budou 19.9. v Německu atd. fronty ...

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

V Braunech BN10 tluce svycartskej strojek od firmy Ventura, cili design je z vetsi casti danej prave kalibrem a o zadnou hodinarinu se tedy nejedna, Braun je pouze fashion firma.
A Apple hodinky... skoda slov.

Braun BN10
Obrázek

Ventura V-Tec Delta
Obrázek

http://www.ventura.ch/index.php?id=10&L=5

lavender

Příspěvek od lavender »

ako tu vsetci pisu ze su tie hodinky naprd a este ich nikto nevidel, nepouzival. okrem toho aj prva verzia iphonu bola tehla bez fotaku a z dalsich verzii uz aj tu pritomni srali magi v kockach. biznis sa predsa nerobi tak ze daju hned super dokonalu vec na trh. ja by som standalone watch pustil min vo verzii 2 (ak to nie je cisto zalezitost ios pre ne).

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ad iPhone - no ja nevim, jestli je trend zvetsovani telefonu ten spravny smer. Od toho je prece iPad.. mit u hlavy pri telefonovani neco o velikosti cihly neni zrovna idealni. Preci jde o to, aby se to veslo pohodlne do kapsy a bylo to lehky a vydrzelo to treba 3dny nabite. To ze je to velke, neskladne a vydrzi to 12hodin a musis sebou vozit externi powerseed baterku je dost velka detska nemoc dnesnich zarizeni.. Driv mi to prislo krasne odstupnovane - iphone, ipad, Macbook a Stolni Mac. Chapu, ze pro nekoho muze byt phablet vyhodny cili ta plus verze, ale zvetsovat tu malou je imho blbost. Kdyz vidim u kolegy to HTC One co je za desny padlo... Vykon je stejne jen o tom, aby jejich iOS 8 behal plynule..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mna najviac zaujima ci furt bude svietit ten displej .. neviem si predstavit tu vydrz baterky..

dendy

Příspěvek od dendy »

pytkin: ive tusim v reklame hovori, ak som dobre rozumel, daco take ze to zdetekuje kedy sa ides pozret a rozsvieti sa.. viem si predstavit ze kombinaciou acceleratora a light senzora by to slo spravit celkom spolahlive..

btw. az spravia model do ktoreho pojde dat simka a pouzivat to ako plnohodnotny minitelefon bez nutnosti vlacot zo sebou tehlu tak si to kupim... zatial nedorobok a obycajne dotahovanie sa za konkurenciou

inak to je moj hlavny dojem zo vcerajsie eventu - uz sa len zufalo dotahuju za konkurenciou ktora je 1-2 roky pred nimi.. smutne, chudak Steve asi sa mu na to "z hora" dobre nediva... a Cook je trapko, Steevovi to nadsenie clovek veril Cook mi pripada ze ma v pici a len to vsetko hra.. a nieje dobry herec

A naviac ma nasrali ze ziadna zmienka o Yosemite.. to je jedina vec od Apple ktora je bezkonkurencna...
Naposledy upravil(a) dendy dne 10 zář 2014 08:43, celkem upraveno 2 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : v com je konkrencia pred nimi a oni ju dotahuju ? podla mna stale prinasaju nove veci a su na mile pred konkurenciou ..
lavender píše:ako tu vsetci pisu ze su tie hodinky naprd a este ich nikto nevidel, nepouzival. okrem toho aj prva verzia iphonu bola tehla bez fotaku a z dalsich verzii uz aj tu pritomni srali magi v kockach.
uz z iphonu 1 sme boli vsetci hotovy .. jeho telo je dodnes neprekonane .. vsetky ostatne iphony boli horsie uz ..

dendy

Příspěvek od dendy »

velkost telefonov, hodinky

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : no hodinky su logickym pokracovatelom .. hlavne integracia tych health veci v nich .. neviem ze by daco take mala konkurencia .. mame tu samozrejme Withings , ale toto je daco uplne ine .. ja myslim ze takyto produkt neni na trhu a apple zase pise novy standard .. no a velkost telefonu , mne pride OK .. maly je stale v pohode do kapsy .. a velky je pre tych co take nieco chcu (ja rozmyslam) .. podla mna super doplnenie sortimentu .. verim tomu ze je o to zaujem .. nezabudajme ze ale telefon stensili .. priniesli platby , priniesli novy herny engine atd atd .. v tomto je apple namile vpred pred konkureciou ..

co sa tyka tych hodiniek .. zaujimave je , ake velke mnozstvo verzii prinasaju .. cize su celkom personalizovatelne .. mne osobne vadia hodinky na ruke , takze ma tieto veci vobec nezaujimaju .. a cena mi tiez pripada dost vysoka .. rozhodne funkcnejsia vec mi pride pebble .. ktory stoji zlomok , displej stale svieti a je to dobry doplnok k iphonu ..

Odpovědět