BTW jo, mp3 by se melo zrusit, je to zlo a jeden z nejhorsich kodeku co existujou, pri dnesnich kapacitach by tahle archaicnost mela zmizet v propadlisti dejin...
Je mi úplne jasné čo mi chcel naznačiť:) tým svojským vnucovanim názoru:D ale tak-už som si zvykol;)Kermitak píše:kexik ti tim chtel pravdepodobne naznacit, ze absence podpory flacu neni na skodu, kdyz si tam v pohode naladujes wav
BTW jo, mp3 by se melo zrusit, je to zlo a jeden z nejhorsich kodeku co existujou, pri dnesnich kapacitach by tahle archaicnost mela zmizet v propadlisti dejin...
Tak maximane "standard"Pytkin píše:MP3 je standard .. tak ako DIVX a MKV ... MP3 akceptuju vsetci .. od amaraterov , cez profesionalov .. nevidim dovod , aby ho niekto rusil
Kermitak píše:kexik ti tim chtel pravdepodobne naznacit, ze absence podpory flacu neni na skodu, kdyz si tam v pohode naladujes wav
Jak tohle myslis? Normalizace prece se zvukem neudela vubec nic... jen zvysi hlasitost vseho, aniz by doslo ke zmene samotnyho zvuku...kyvaa píše:Největší zlo je normalizace. U zvuku i obecně.
medzi skladbami na jednom albume, aby to bolo presne... trebars pri takom pink floyde totalna katastrofaPytkin píše:uz to tu riesime niekolko rokov .. normalizacia nici pomery medzi skladbami .. je to zakazana funkcia !