Jaký kapesní mp3 přehravač s dobrým zvukem?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
pharao

Jaký kapesní mp3 přehravač s dobrým zvukem?

Příspěvek od pharao »

Poradte prosim jaky mp3 prehravac s dobrym zvukem, pohodlnym ovladanim a rychlym kopirovanim.
Velikost tak 8GB, cena spis kolem 2tis. Mate nekdo neco podobnyho. Drzel jsem v ruce jeden
od Creative, na prvni pohled vypadal rozumne, ale ovladani bylo sileny. iPod to holt nebyl :D
Dik!

Wohma

Re: Jaký kapesní mp3 přehravač s dobrým zvukem?

Příspěvek od Wohma »

Ja osobne mam iAudio 7 8GB, sehnal jsem ho za pakatel (snad za 1500), ale samozrejme pouzitej, novej stoji cca dvojnasobek.
Pokud pres ten rozpocet 2K nejede vlak, tak bych zkusil iRiver E50 (tam by mel byt zvuk OK, ovladani netusim), eventualne Sandisk Fuze.

Sonority

Příspěvek od Sonority »

Iaudio 7 muze mit pro nekoho nevyhodu v ovladani. tlacitka play,stop, dopredu, dozadu se nemackaji, ale jen se na ne polozi prst, coz muze mit za nasledek spousty nechtenych zmacknuti. Me to aspon stvalo strasne. Jinak je vsechno v pohode, az na to ze sroubky jsou zalepene a nedaji se vysroubovat.

pharao

Příspěvek od pharao »

Sonority píše:Iaudio 7 muze mit pro nekoho nevyhodu v ovladani. tlacitka play,stop, dopredu, dozadu se nemackaji, ale jen se na ne polozi prst, coz muze mit za nasledek spousty nechtenych zmacknuti. Me to aspon stvalo strasne. Jinak je vsechno v pohode, az na to ze sroubky jsou zalepene a nedaji se vysroubovat.
... no to je presne vono, takze dementni ovladani.. to, ze zaslepili sroubky dava jasne najevo, ze s tebou vyjebavaj :D

Wohma

Příspěvek od Wohma »

To je snad uplne jedno - normalni clovek pokud s prehravacem nepracuje, tak ma zaply hold :) Ja jsem teda nechtenych zmacknuti mel par prvni dny, pak OK. Ovladani je naopak velmi dobre a intuitivni.

A ja teda mam sroubky uplne normalni krizovy :)

Sonority

Příspěvek od Sonority »

Nejsem normalni, tak me hodne omezuje pred kazdym zmacknutim cehokoliv zmacknout neco navic a po kazdem zmacknuti cehokoliv zmacknout zase to same navic. Takze z jednoho zmacknuti jsou zmacknuti tri. Nechci byt normalni.
Menu bylo v pohode, jen mi vadilo, ze to na displeji nikde neukazovalo bitrate.

Nevim zda zalepene sroubky jsou u vsech vyrobku, ale kdyz me nesly odsroubovat narazil sem na netu na vic lidi, kteri je meli zalepene a jedine co slo, bylo odvrtat, nebo upilovat boky. Tobe jdou bez problemu vysroubovat sroubovakem?

david

Příspěvek od david »

Chces rict, ze je to prehravac, na kterem je (byt i na sluchatkach "k prehravaci spickovych", treba Porta Pro) poznat rozdil mezi mp3 rekneme 192 a 256 kbit/s, ze se potrebujes ujistit na displeji, ze to slysis dobre? ;)

komasix

Příspěvek od komasix »

Za sebe iRiver E100. po upgrade firmware zvuk v pohodě. Ale já jsem hlavně chtěl line in, takže na ostatní jsem moc nekoukal.

nemo

Příspěvek od nemo »

Taky mam iAudio 7 4 GB a spokojenost. Libi se mi ze ma line-in, muzu si z mixu nahravat koncerty.
Citlivost dotykoveho ovladani se da nastavit (snizit), v ovladani neni problem.
A sroubkama jsem se jeste nezabyval - proc tam vubec lezt, to potrebujes cistit hlavy, nebo co? :))

kexik

Příspěvek od kexik »

david píše:Chces rict, ze je to prehravac, na kterem je (byt i na sluchatkach "k prehravaci spickovych", treba Porta Pro) poznat rozdil mezi mp3 rekneme 192 a 256 kbit/s, ze se potrebujes ujistit na displeji, ze to slysis dobre? ;)
samozrejme... na mojom prastarom thomsone a sennheiseroch hd202 naprosto jasne

mkII

Příspěvek od mkII »

Já mám starší Sony NW - S703F, nevím, jestli se ještě vyrábí, případně bude mít nástupce..a jsem s ním hodně spokojenej...plus jsou k němu výborný sluchadla se schopností redukce okolního hluku.

malinkej, lehkej, jednoduchej, super zvuk.

(subejktivně :))

emah

Příspěvek od emah »

zen x-fi 8gb... nie drahy a relativne dobry zvuk... skoda, ze neprehrava flac

kexik

Příspěvek od kexik »

emah píše:zen x-fi 8gb... nie drahy a relativne dobry zvuk... skoda, ze neprehrava flac
99_ vsetkych prehravacov prehrava wav. dokonca aj mnohe take co to nemaju v specifikacii. pri dnesnej cene za 8GB je wav kludne pouzitelny, to mas 11 cdciek

Sonority

Příspěvek od Sonority »

nemo píše: A sroubkama jsem se jeste nezabyval - proc tam vubec lezt, to potrebujes cistit hlavy, nebo co? :))

Kvuli vymene baterky.

Rozdil mezi 192 a 256 jde samozrejme poznat, ale nekdy zvazuju, zda danou mp3 zahrat v klubu a tam je rozdil patrny vice.

emah

Příspěvek od emah »

kexik píše:
emah píše:zen x-fi 8gb... nie drahy a relativne dobry zvuk... skoda, ze neprehrava flac
99_ vsetkych prehravacov prehrava wav. dokonca aj mnohe take co to nemaju v specifikacii. pri dnesnej cene za 8GB je wav kludne pouzitelny, to mas 11 cdciek
kexik klidek-písal som o flac,nie o wav;)podľa tvojho príspevku sa mozu teda prestať vyrábať mp3 prehrávače-veď 8giga na 11cd stačí;)

Odpovědět