KORG LEAK?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
juan

Re: KORG LEAK?

Příspěvek od juan »

Moc diky, bude to boj, ale zkusim to udelat, samostatny vystupy a ta uroven signalu za to fakt stoji. Jeste jsem si vsiml toho White noise, Ring noise, Pink noise - je to pouzitelne k necemu? :)

charonme

Příspěvek od charonme »

original je ako urobeny mix?

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

ty noise výstupy nevím, nezkoušel jsem. asi to budou fragmenty, které se přimíchávají ke snare/hh.
a jak je postavený výstupní mix jsem nezkoumal;)

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Ten snare tuning dělá divy
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

juan

Příspěvek od juan »

Tak s kamosem, co to umi s pajkou jsme zkusili udelat ten Snare Tuning. V kazdem pripade se nekde stala chyba a kyzeny efekt se nedostavil :) Postupovali jsme podle tohoto detailniho videa:
https://www.youtube.com/watch?v=7P3bmyp ... 4-overview

Distorze u snaru temer zmizela. Jenze! Delku noise u snaru uz nejde menit Decayem, ma konstatni delku. Pitch a decay se meni pouze u tela toho Snaru, v zasade takovej 808kovej tom. Ten konstantni Decay u Noise je pomerne dlouhej, takze z toho ted leze takovej disco snare s Tom telem. Rozhodne velice originalni zvuk :) Ten puvodni snare jsem stejne prakticky nepouzival, takze ve finalne spokojenost. Zkusim na to ted chvili neco delat, pak se asi pokusim to jeste poladit.

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

dendy

Příspěvek od dendy »

ten electribe sa mi paci.. konecne nejaky novy groovebox.. celkom sa na to tesim, specifikacie to nema zle (este by ma zaujimalo kolko insertov to bude mat per part)
uz sa tesim az to zobere do paprci DenkiTribe, to. ude paradne demo :-)

fruitr

Příspěvek od fruitr »

Naposledy upravil(a) fruitr dne 09 lis 2014 17:23, celkem upraveno 1 x.

fruitr

Příspěvek od fruitr »

V Japonsku se začal prodávat electribe

dendy

Příspěvek od dendy »

hm.. pocuvam teraz uz asi tristvrte hodiny rozne dema na to nove electribe.. daco sa mi nevidelo na tom tak som si skusmo pustil par diem zo starsieho EMX-1 .. a okamzite mi to udrelo do usi.. ja neviem.. ci su tie dema vsetky na ten novy electribe tak mimo a iba ich robili babraci.. ale proste pride mi ze ten stary EMX-1 ma vyrazne lepsi zvuk.. viem ze EMX mal okresany engine z Radiasu, neviem z coho ma engine tento novy Electribe ale v porovnani s tym EMX mi znie tak plocho, nudne, sterilne, nezaujimavo (a nemyslim si ze to je tou elektronkou v EMX)

napriek to u ze ten novy electribe ma viac moznosti, pride mi ze keby som si mal vybrat groovebox uprednostnim predsa len EMX..

no neviem.. mozno je to fakt len tym ze este nikto nespravil fakt poriadne demo, ktore by ukazalo plne zvukove moznosti.. nezda sa mi to

humusgen

Příspěvek od humusgen »

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

jj korg volca FM je velice zajimavy pomer ceny a vykonu..

dendy

Příspěvek od dendy »

tak uz su doma 3 volcy :) FM, Keys a Bass .. z Keys som sa zatial nezzil (pride mi najslabsia z tohoto tria a fakt DOST sumi oprotim bass), FM-ku sa este musim povenovat - ale tak FM synteza je proste pecka.. co ma ale fakt uchvalilo je BASS.. neuveritelne dobre spraveny synth, a prekvapivo sirokym spektrom zvukov - zdaleka nie len na basy, vdaka rychlemu FK a moznosti LFO > filter, amp aj pitch aj na rozne fx zvuky, leady ..

narychlo zbuchane demo, okrem bicich vsetko volca bass .. taka acid-psy sialenost z buchana skoro "realtime" nahrana do audio stop postupne takeze nejaku hlbsiu muziku a harmonie v tom nehladajte :))))

Odpovědět