To zni hodne dobre!
Sent from my iPhone using Tapatalk
KORG LEAK?
Re: KORG LEAK?
sumi ti aj ked ide iba na baterky? ja s nou mam este aj iny problem: nechyta sa spolahlivo na prichadzajuci clock signal do sync-in. Inak ja som si ju kupoval len kvoli sekvencerudendy píše:fakt DOST sumi oprotim bass
z clockom nemam ziadny problem ... jo sumi jak prasa aj na baterky .. ja si myslim ze to je koli tomu delayu, on aj ked je stiahnuty na nulu tak nema true bypass.. mozno by sa to alo dako vyspekulovat modifiovat a pridat tam vypinac .. lebo pamatam si ze aj Minilogue ked sa zapol ten delay (co by mal byt +/- ten isty obvod co je vo volcach) tak to vyrazne viac zacalo sumiet ..
ale inak Keys ma zvuvokov zatial bavi najmenej.. este tomu musim prist na chut .. a co sa tyka sekvnecera dako som nepochopil ten "FLUX" rezim, to malo nahrat noty presne ako zahras bez kvantizacie - ale ked si dam 1/4 tempo a zapnem FLUX tak aj ked zahram noty UPLNE presne, su niektore posunute ako keby tam stale nejaka kvantizacia (mozno 1/64) bola ..
celovo - jednoznacne pre mna zatial Bass je top, a hned za nou FM, to je tiez popici nastroj za tie peniaze nekonecne studnica rozmanitych zvukov ..
ale inak Keys ma zvuvokov zatial bavi najmenej.. este tomu musim prist na chut .. a co sa tyka sekvnecera dako som nepochopil ten "FLUX" rezim, to malo nahrat noty presne ako zahras bez kvantizacie - ale ked si dam 1/4 tempo a zapnem FLUX tak aj ked zahram noty UPLNE presne, su niektore posunute ako keby tam stale nejaka kvantizacia (mozno 1/64) bola ..
celovo - jednoznacne pre mna zatial Bass je top, a hned za nou FM, to je tiez popici nastroj za tie peniaze nekonecne studnica rozmanitych zvukov ..
Ten FLUX je opravdu narocny trefit, ale zkus si udelat sekvenci treba v Abletonu nebo Electribu a nahrat pres MIDI do FLUXu a uvidis, ze je to presne. Nejaka kvanizace tam je, rukou to trefit je skoro nemozny. Dej Keys sanci, je ze vsech nejlepsi 

moc pekny remake Hardfloor - Acperience 1 na volca beat / bass / keys