to hovoris o kurcvajlovi ? ale to je jedno .. ak ma AES input , mal by sa vediet na neho zavesit .. takze mu tam posles daky signal z hodin , resp. z nejakeho zariadenia , ktore povazujes za master clock ..a.tom.x píše:
No tak ta mrcha má i AES input, ale nemá WordClock Input
Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu
Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu
ááá pán je labužníka.tom.x píše:...ale protoze ma presny ladeni, jde s nim provozovat linearni FM .... hmmmm ... a algoritmy si vytvorim propojenim kabelua ty feedbacky .... a ten analogovej filtr nakonec ....

Tak Kyma X funguje, misty velikej ulet
tak rok mi bude trvat, než se s tím naučím 

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Konečně! Veliká gratulace, k obojímu;)
ted jeste resim Wordclock, nejak se mi to tady pokousalo, asi tam poustim moc veci najednou.
btw. jde rozdelit wordclock signal (coax) takovym tim "Teckem" jako se to delalo u PC site?
btw. jde rozdelit wordclock signal (coax) takovym tim "Teckem" jako se to delalo u PC site?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
Takhle to mám i doma, čtyři slave za sebou (bál jsem se útlumu u posledních, ale ok, běhá to). T-čka, kabely, terminátory etc. mají v GESu.
hlavne to musi byt 75ohm terminator .. pocitacova siet pouzivala 50ohmovy ..
Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud
zdravim .
chcem pouzivat clock.mam dva AD/DA prevodniky+dve zvukovky pre kazdy prevodnik zvlast. ten lepsi prevodnik chcem pouzivat ako master pre druhy prevodnik. je lepsie clocknut aj zvukovu kartu v tomto pripade alebo staci len prevodnik?
chcem pouzivat clock.mam dva AD/DA prevodniky+dve zvukovky pre kazdy prevodnik zvlast. ten lepsi prevodnik chcem pouzivat ako master pre druhy prevodnik. je lepsie clocknut aj zvukovu kartu v tomto pripade alebo staci len prevodnik?
-
- Profesionál
Mno nevim jestli je to dobrý místo na to to řešit tady, ale ano připojil byxh wc i na zvukovku. Stejnak by si brala hodiny z digitálu co do ní jde. Samostatný wc by měl bejt přesnější. (Imo nikdy jsem ale v praxi rozdíl na zvuku nepozoroval.
)

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
diki. ono ten lepsi prevodnik bude prepojeny cez AES EBU zo zvukovkou ktora nema WC in ani out. a slabsi prevodnik cez MADI zo zvukovkou ktora ma WC in aj out. ma zmysel riesit aj tu druhu zvukovku bez WC dokupenim pridavneho WC modulu ? ma to vyznam pre zvysenie kvality?
To všechno můžeš nechat clockovat tím lepším převodníkem ... Já to mám např. tak že v RME mám nastavený Digi in 1 jako master a všechno ostatní se tomu přizpůsobuje
BTW - fakt sis koupil totální schízu a úchylárnu ?
BTW - fakt sis koupil totální schízu a úchylárnu ?

Ivo. ako mam naclockovat kartu ktora nema WC in? da sa to bez pridavneho WC modulu?
kupit som nekupil ale hudba moze byt uchylna
kupit som nekupil ale hudba moze byt uchylna

No já to mám u RME AES-32 nastavené tak, že ji mám v modu slave a Digi 1 in (Forssell AD) mám nastavený jako master. Čili vyřešené bez WC. Ale nevím jakou kartu máš ty ...
kartu este nemam doma ale bude to RME AIO .takze pozriem manual ci tam nieco o tom je.