Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Příspěvek od Pytkin » 01 pro 2009 22:08

a.tom.x píše:
No tak ta mrcha má i AES input, ale nemá WordClock Input
to hovoris o kurcvajlovi ? ale to je jedno .. ak ma AES input , mal by sa vediet na neho zavesit .. takze mu tam posles daky signal z hodin , resp. z nejakeho zariadenia , ktore povazujes za master clock ..

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Příspěvek od Magion » 02 pro 2009 11:36

a.tom.x píše:...ale protoze ma presny ladeni, jde s nim provozovat linearni FM .... hmmmm ... a algoritmy si vytvorim propojenim kabelu :) a ty feedbacky .... a ten analogovej filtr nakonec ....
ááá pán je labužník :wink:

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Příspěvek od a.tom.x » 24 pro 2009 22:28

Tak Kyma X funguje, misty velikej ulet ;) tak rok mi bude trvat, než se s tím naučím :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Příspěvek od bodyia » 28 pro 2009 12:46

Konečně! Veliká gratulace, k obojímu;)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Příspěvek od a.tom.x » 30 pro 2009 12:42

ted jeste resim Wordclock, nejak se mi to tady pokousalo, asi tam poustim moc veci najednou.

btw. jde rozdelit wordclock signal (coax) takovym tim "Teckem" jako se to delalo u PC site?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com


Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Příspěvek od bodyia » 30 pro 2009 13:21

Takhle to mám i doma, čtyři slave za sebou (bál jsem se útlumu u posledních, ale ok, běhá to). T-čka, kabely, terminátory etc. mají v GESu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve studiu

Příspěvek od Pytkin » 30 pro 2009 13:31

hlavne to musi byt 75ohm terminator .. pocitacova siet pouzivala 50ohmovy ..

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud

Příspěvek od rastika » 31 led 2011 20:35

zdravim .
chcem pouzivat clock.mam dva AD/DA prevodniky+dve zvukovky pre kazdy prevodnik zvlast. ten lepsi prevodnik chcem pouzivat ako master pre druhy prevodnik. je lepsie clocknut aj zvukovu kartu v tomto pripade alebo staci len prevodnik?

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud

Příspěvek od Liquid Sound » 31 led 2011 20:44

Mno nevim jestli je to dobrý místo na to to řešit tady, ale ano připojil byxh wc i na zvukovku. Stejnak by si brala hodiny z digitálu co do ní jde. Samostatný wc by měl bejt přesnější. (Imo nikdy jsem ale v praxi rozdíl na zvuku nepozoroval. ;))
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud

Příspěvek od rastika » 31 led 2011 21:00

diki. ono ten lepsi prevodnik bude prepojeny cez AES EBU zo zvukovkou ktora nema WC in ani out. a slabsi prevodnik cez MADI zo zvukovkou ktora ma WC in aj out. ma zmysel riesit aj tu druhu zvukovku bez WC dokupenim pridavneho WC modulu ? ma to vyznam pre zvysenie kvality?

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud

Příspěvek od Ivo » 31 led 2011 21:26

To všechno můžeš nechat clockovat tím lepším převodníkem ... Já to mám např. tak že v RME mám nastavený Digi in 1 jako master a všechno ostatní se tomu přizpůsobuje

BTW - fakt sis koupil totální schízu a úchylárnu ? :)

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud

Příspěvek od rastika » 31 led 2011 21:41

Ivo. ako mam naclockovat kartu ktora nema WC in? da sa to bez pridavneho WC modulu?
kupit som nekupil ale hudba moze byt uchylna :D

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud

Příspěvek od Ivo » 31 led 2011 21:47

No já to mám u RME AES-32 nastavené tak, že ji mám v modu slave a Digi 1 in (Forssell AD) mám nastavený jako master. Čili vyřešené bez WC. Ale nevím jakou kartu máš ty ...

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Re: Koupil jsem si totální schízu ... aneb úchylárny ve stud

Příspěvek od rastika » 31 led 2011 21:53

kartu este nemam doma ale bude to RME AIO .takze pozriem manual ci tam nieco o tom je.

Odpovědět