Ktory acces virus??

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 čer 2006 12:16

Neural: klavesovy becko je za 15? Fakt? V Cechach?!! A Acko- nevis alespon pribliznou cenu?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 30 čer 2006 12:30

jo a jako novy, kamos mel holt stesti, co vim tak zadny inzeraty na Acko sem uz dlouho nevidel, ono ani na becko ostatne moc nejsou, cecko se obcas prodava, asi lidi co jdou do TIcka ale z becka a acka ej to takovej cenovej skok ze to asi nema cenu tak si to lidi radsi nechavaj, bych rek, osobne o nicem nevim a cenu tezko odhadnout, tak desitku bych asi tak nak videl jako jeste rozumnou cenu, tezko ale spekulovat, koukals na ebay ?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 čer 2006 15:23

tak Bcko tak pred pul rokem stalo jeste celkem dost kolem 20ky kdyz si chtel jako novy :)) a kdyz ses sikovnej tak udelas super zvuky at mas Ccko nebo Bcko.. jasne TI to je jiny kafe..

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 30 čer 2006 15:42

TOM-Thak: budto sem uplne uz prehratej nebo sem tvuj prispevek nepochopil, prijde mi to jako klasickej kozo-vozyzmus, mi tady resime jestli a za kolik ma cenu kupovat ted A-cko a ty pises o becku pred pul rokem, navic nikdo nechce jako novy, pisu ze to co kamos koupil za 15 bylo navic k tomu jako novy, proste mel stesti, ale v zasade mas pravdu a zjistyho uhlu pohledu je tvuj prispevek naprosto v poradku, ovsem nic novyho nerika takze je tak trochu zbytecnej, si tak pri patku rejpnu, pac Cyrila nezajima kolik stalo becko pred pul rokem ani ze je TIcko jiny kafe, jeho zajima kolik ted stoji acko, .... krome asi dalsich sesti milionu veci ktery Cyrila v prurezu ezone v ruznych diskuzich zajimaj :mrgreen:

du se bodnout, serte na me sem prepracovanej :oops:
8)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 čer 2006 15:45

Neural_I píše:TOM-Thak: budto sem uplne uz prehratej nebo sem tvuj prispevek nepochopil, prijde mi to jako klasickej kozo-vozyzmus, mi tady resime jestli a za kolik ma cenu kupovat ted A-cko a ty pises o becku pred pul rokem, navic nikdo nechce jako novy, pisu ze to co kamos koupil za 15 bylo navic k tomu jako novy, proste mel stesti, ale v zasade mas pravdu a zjistyho uhlu pohledu je tvuj prispevek naprosto v poradku, ovsem nic novyho nerika takze je tak trochu zbytecnej, si tak pri patku rejpnu, pac Cyrila nezajima kolik stalo becko pred pul rokem ani ze je TIcko jiny kafe, jeho zajima kolik ted stoji acko, .... krome asi dalsich sesti milionu veci ktery Cyrila v prurezu ezone v ruznych diskuzich zajimaj :mrgreen:

du se bodnout, serte na me sem prepracovanej :oops:
8)
ja sem taky prepracovanej :))

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 30 čer 2006 16:01

vidis to me nenapadlo, moh sem bejt tolerantnejsi, promin 8)

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 01 črc 2006 20:42

Acek moc nebylo, neco spis u nas jich moc nebylo, spis sezene Bcko nez Acko....

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 02 črc 2006 15:08

Tak jsem se pletl ;-)

nabízím Virus A
2. července 2006
12:02:35 Prodam Virus A desktop verze.Jako novy.Posledni verze OS.cena: 10000
email: studio.atc@seznam.cz

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 říj 2006 23:10

http://www.kvraudio.com/get/2510.html
neco pro ty, kteri maji staricky acko... brzo budou pry i editory pro becko a cecko ;)
Obrázek

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 11 říj 2006 11:12

Tyjo, to je zajimavy, to by se mi Cecku hodilo...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 11 říj 2006 11:15

jo a knoby vam zarostou pavucinou 8) kroutit, kroutit, kroutit ! :twisted:

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 11 říj 2006 11:28

haha presne tak knoby zarostou pavucinou :) kdyz uz sme tu u toho viruse.. nevite nekdo, zda tu nekdo dela servis tehle hracek ? mam Bcko jako novy.. ale obcas trosku problikne malinko kontrast displaye .. a nevim proc..

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 11 říj 2006 14:42

TOM-Thak: K-Audio. Mozna mas jen spatne upevneny napajeci kablik displeje.

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 11 říj 2006 15:59

Ktere nove banky se daji koupit do Virus Powercore , pry jsou jeste lepsi nez puvodni presety ?

Kde se daji koupit ? lovil jsem u K-Audia , ale marne.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 12 říj 2006 09:16

peteness píše:TOM-Thak: K-Audio. Mozna mas jen spatne upevneny napajeci kablik displeje.
diky zkusim.. me se i zacal pomaleji najizdet a support Access me rekli at to zkusim zresetovat a to pomohlo firmware bezi uz normalne.

Odpovědět