Ktory acces virus??
jo a jako novy, kamos mel holt stesti, co vim tak zadny inzeraty na Acko sem uz dlouho nevidel, ono ani na becko ostatne moc nejsou, cecko se obcas prodava, asi lidi co jdou do TIcka ale z becka a acka ej to takovej cenovej skok ze to asi nema cenu tak si to lidi radsi nechavaj, bych rek, osobne o nicem nevim a cenu tezko odhadnout, tak desitku bych asi tak nak videl jako jeste rozumnou cenu, tezko ale spekulovat, koukals na ebay ?
TOM-Thak: budto sem uplne uz prehratej nebo sem tvuj prispevek nepochopil, prijde mi to jako klasickej kozo-vozyzmus, mi tady resime jestli a za kolik ma cenu kupovat ted A-cko a ty pises o becku pred pul rokem, navic nikdo nechce jako novy, pisu ze to co kamos koupil za 15 bylo navic k tomu jako novy, proste mel stesti, ale v zasade mas pravdu a zjistyho uhlu pohledu je tvuj prispevek naprosto v poradku, ovsem nic novyho nerika takze je tak trochu zbytecnej, si tak pri patku rejpnu, pac Cyrila nezajima kolik stalo becko pred pul rokem ani ze je TIcko jiny kafe, jeho zajima kolik ted stoji acko, .... krome asi dalsich sesti milionu veci ktery Cyrila v prurezu ezone v ruznych diskuzich zajimaj
du se bodnout, serte na me sem prepracovanej

du se bodnout, serte na me sem prepracovanej

ja sem taky prepracovanejNeural_I píše:TOM-Thak: budto sem uplne uz prehratej nebo sem tvuj prispevek nepochopil, prijde mi to jako klasickej kozo-vozyzmus, mi tady resime jestli a za kolik ma cenu kupovat ted A-cko a ty pises o becku pred pul rokem, navic nikdo nechce jako novy, pisu ze to co kamos koupil za 15 bylo navic k tomu jako novy, proste mel stesti, ale v zasade mas pravdu a zjistyho uhlu pohledu je tvuj prispevek naprosto v poradku, ovsem nic novyho nerika takze je tak trochu zbytecnej, si tak pri patku rejpnu, pac Cyrila nezajima kolik stalo becko pred pul rokem ani ze je TIcko jiny kafe, jeho zajima kolik ted stoji acko, .... krome asi dalsich sesti milionu veci ktery Cyrila v prurezu ezone v ruznych diskuzich zajimaj![]()
du se bodnout, serte na me sem prepracovanej![]()

- Tranzistor
- Tranzistor
Tak jsem se pletl 
nabízím Virus A
2. července 2006
12:02:35 Prodam Virus A desktop verze.Jako novy.Posledni verze OS.cena: 10000
email: studio.atc@seznam.cz

nabízím Virus A
2. července 2006
12:02:35 Prodam Virus A desktop verze.Jako novy.Posledni verze OS.cena: 10000
email: studio.atc@seznam.cz
http://www.kvraudio.com/get/2510.html
neco pro ty, kteri maji staricky acko... brzo budou pry i editory pro becko a cecko

neco pro ty, kteri maji staricky acko... brzo budou pry i editory pro becko a cecko

- Tranzistor