Ktory acces virus??
Pominu-li ProToolsove softwarove verze, tak je situace takoa:
Existuji 3 zakladni typy "engine"
prvni VIRUS (oznacovany pozdeji jako A), druhy VIRUS B, treti VIRUS C
V B generaci existoval VIRUS RACK CLASSIC, ktery byl neco mezi A a B, bez tlacitek do racku. Vlastne oklestene B jadro.
A ted v dobe C generace nam pribyl "novy" VIRUS CLASSIC, ktery je funkcne shodny s VIRUS B, ma pouze jiny design. Takze je to proste Bcko :o)
K a INDIGO verze jsou softwarove shodne s desktopy, maji pouze klavesnici a jiny design.
RACK XL je shodny s C generaci, jenom je v 1HU racku bez vsech kroutitek.
Uplne srovnani je zde:
http://virus.info/comparisonchart.php4
"NEJLEPSI" je samozrejme 3. generace C. Ma nejvic funkci, ale ne kazdy je vyuzije, takze plno lidi zustalo u B.
Existuji 3 zakladni typy "engine"
prvni VIRUS (oznacovany pozdeji jako A), druhy VIRUS B, treti VIRUS C
V B generaci existoval VIRUS RACK CLASSIC, ktery byl neco mezi A a B, bez tlacitek do racku. Vlastne oklestene B jadro.
A ted v dobe C generace nam pribyl "novy" VIRUS CLASSIC, ktery je funkcne shodny s VIRUS B, ma pouze jiny design. Takze je to proste Bcko :o)
K a INDIGO verze jsou softwarove shodne s desktopy, maji pouze klavesnici a jiny design.
RACK XL je shodny s C generaci, jenom je v 1HU racku bez vsech kroutitek.
Uplne srovnani je zde:
http://virus.info/comparisonchart.php4
"NEJLEPSI" je samozrejme 3. generace C. Ma nejvic funkci, ale ne kazdy je vyuzije, takze plno lidi zustalo u B.
Naposledy upravil(a) eGen dne 16 dub 2004 13:18, celkem upraveno 2 x.
Access Virus Rack
Caues..
Ja jsem si koupil Access Virus Rack.. A udělal jsem dobře. Umí to samé co klasické a ještě stále drahé béčko, akorát máš poze pět multifunkčních kroutítek (trošku nešikovná), takže když dělám novej preset, tak používám radši softwarový SoundDiver, který je k tomu zdarma. Funguje přes midi v reálném čase, takže stačí, když točíš kroutítkama na monitoru a virus rovnou hraje a Ty slyšíš změnu. Musíš ale mít zapojený midi in a out obojí v počítači.
Pokud ještě nejsi rozhodnutý který synth si koupíš a jsi na váhách, jestli si koupíš nějaký Novation, Access, nebo E-MU, tak pokud hledáš pořádnej synth, který umí pěkně ostrý a hranatý zvuky, kup si Access, pokud hledáš něco víc groovy, jemnější a jednodužší na ovládání, kup si Novation, no a když chceš něco mezi a máš dost peněz, kup si E-MU.
A jestli nemáš prachy a jen mě cvičíš, tak jdi do pekla

Ja jsem si koupil Access Virus Rack.. A udělal jsem dobře. Umí to samé co klasické a ještě stále drahé béčko, akorát máš poze pět multifunkčních kroutítek (trošku nešikovná), takže když dělám novej preset, tak používám radši softwarový SoundDiver, který je k tomu zdarma. Funguje přes midi v reálném čase, takže stačí, když točíš kroutítkama na monitoru a virus rovnou hraje a Ty slyšíš změnu. Musíš ale mít zapojený midi in a out obojí v počítači.
Pokud ještě nejsi rozhodnutý který synth si koupíš a jsi na váhách, jestli si koupíš nějaký Novation, Access, nebo E-MU, tak pokud hledáš pořádnej synth, který umí pěkně ostrý a hranatý zvuky, kup si Access, pokud hledáš něco víc groovy, jemnější a jednodužší na ovládání, kup si Novation, no a když chceš něco mezi a máš dost peněz, kup si E-MU.
A jestli nemáš prachy a jen mě cvičíš, tak jdi do pekla

Creampudding studio
No ja bych na tvem miste radil jen to, o cem neco vim, protoze poplest ROMplery od E-mu s virtualnimi analogy je jak michat jabka s bramborama, to se na me nezlobVitiligo píše:Vintage, Protheus, Orbit,.....
To nejsou synthy? Já nevím, možná se pletu, možná jsem si spletl zvukový modul, sampler se synthem...![]()
Jsem nováček, ale myslím, že jsou to syn?áky. Hm

Re: Ktory acces virus??
TranceJax píše:ktory typ acces virus je najlepsi?? a preco??? mam v tom trocha chaos

Nazdarek ve spolek...
Ja osobne tada zadny Virus

ale hral jsem na virus B a muj dojem? Naprosto dokonale zvuky jak
plochy tak solove zvuky (v zakladu) poslouchal jsem nejake new
presety a je to jeste lepsi... Za to cenu to ale stoji proti nordlead
je to sakra lepsi a to me nikdo nevyvrati.....