wire píše:tak jsem si to tady cely precetl a nikde zadna zminka o efektu Zoom RFX-2000 který do tehle kategorii urcite taky zapada...
me docela zajima, na ebay se da koupit docela v pohode a libi se mi ze ma digital out... co si o nem myslite?
ja si rikal ze by ho urco nekdo uz zminil kdyby nebyl marnej Smile
ja ho chtel teda jako outboard domu... me se zdalo fajn, ze ma vokoder, ruzny zvukovy kurvitka (lofi apod) a taky nejaky jakoze master zalezitosti... a ne jen reverby, delay a standartni modulacni efekty...
wire:
mam ho uz nejakej ten patek v mem racku!

muzu jen doporucit! Ted si rikam proc jsem tu o tehle Zoomech (RFX-2000 a mensi 1000) neco nenapsal uz driv.
Zoom RFX-2000 jsem koupil v roce 1999. Dovazely ho do CR hudebni nastroje Lidl v Brne. Stal me tenkrat uplne novej 9000,- Kc. Koupil jsem okamzite jen co jsem ho kratce vyzkousel a nadchnul mne opravdu moc. Koupil jsem ho vylozene jako kurvitko, umi skvely blbinky, od filtru, pres vokodery, ring modulatory, distortiony a pod, umi toho hromady! Ma taky hezky delaye v kombinaci s chorusem a pod. Reverby jsou ale samo nic moc, i kdyz se RFX-2000 tvari hlavne jako reverbovej FX. Na tomhle spinavem efektu stalo hodne me album Spohia.
Nevyhodou je ze dost sumi, takze jsem za nej vzdy musel zapinat GATE abych zavrel jseho signal. Jeho digitalni vystup jsem ale nikdy nepouzil. Jinak ma moc prijemny a rychly ovladani. Kreativnost a zabava je snim maximalni. Dnes ho muzes mit za par drobnejch, takze jestli hledas spinu - nemuzes koupit lip:)))
Viz FOTO - Ted mam tohodle Zooma zasroubovanyho v jednom z mejch racku, kterej je celej vyhrazenej pro LoFi efekty, ktery mam na spinavy barvy. (Krom teda tech 4 FM syntaku, taky slusne spinavejch:)
.