Doepfer MS404. Ač bývá občas řazen jako 303-klon, má s ním společný tak jedeno hlas... Skutečně zajímavá věc.
Výborný basy, takový hluboký, "masitý" a prokreslený umí po programování Roland Alpha Juno. Solidní, ostrý a jasný zase zvládá JX3P. Oba se pod 5t. dají pořídit.
Takový nekonkrétní, ale hutný basy se dají vyloudit i z Ensoniqu ESQ1, ale výše uvedený Rolandi se mi na tento druh zvuků zdají víc.
zajimal by me nazor na pulse a NL (2x treba) kterej z nich si lip poradi s kratkejma tvrdejma syrovejma basovkama s rychlym atackem ? takovy perkusivni proste
Neural_I píše:zajimal by me nazor na pulse a NL (2x treba) kterej z nich si lip poradi s kratkejma tvrdejma syrovejma basovkama s rychlym atackem ? takovy perkusivni proste
Jednoznacne Pulse..
Mohu jeste vrele doporucit Oberheim Matrix 1000.. ale cena je nekde kolem 8tis to uz neni zas tak levna zalezitost..
Ale ..... 1000 presetu je 1000 presetu
Hele to je skvely, to uz jsou vsechno castky, ktery se nasetrit daj... Otazka je, cim zacit. Hlavni jsou pro me basy a plochy, zbytek pojedu asi ze samplu a zivych nastroju...
G2 je genialny. planujem rozsirenie na 64 hlasov. da sa tam spravit uplne vsetko:) okrem samplingu, ale to nie je sampler vsakze. krasne sa tam daju prekreslit filtre, prirovnal by som to miestami tb303, nie identicke samozrejme. ale co sa tyka moznosti - je to neprekonany synth.
tak to by chtelo demo toho Waldorfa ja sem zil v predstave, ze na basy je jeden z nej.. Nord Lead/Rack 2x . Kazdopadne cenova relace do 10k je dost prijatelna.
TOM-Thak píše:tak to by chtelo demo toho Waldorfa ja sem zil v predstave, ze na basy je jeden z nej.. Nord Lead/Rack 2x . Kazdopadne cenova relace do 10k je dost prijatelna.
NL2 neni spatna ale zozhodne postrada tu agresi kterou ma pulse.
Je to tim ze Pulse je Analog subtractive a NL2 Virtual Analog