To DeeTee: Jasne ze cesi vidi veci nekdy zbytecne moc cernobile a jsou ochotni se hadat do krve o tom, ze toto je ta jedina mozna volba. To je dane tim mladickym zapalem a tim, ze jsme teprve par let venku z komunismu.
Libi se mi, jak v Americe nekteri lide na forech pouzivaji vyrazy typu: "Jestli ti Behringer udela dobrou sluzbu, tak proc si ho nekoupit.Kazdy ma jine potreby."
Na druhou stranu musis uznat, ze kazdy ma jine preference, zvyklosti a zkusenosti a snazi se je tu prezentovat. Je to pak jako mozaika, z ktere si udelas vysledny obrazek a slozis si z toho svuj nazor na vec. Myslim, ze jednoznacna prehlaseni se v tomhle "kreativnim" oboru nedaji delat.
I v autech ti nekdo bude tvrdit, ze Skodovky jsou prece "nemecka kvalita" a nekdo jiny ti rekne, ze by si ji nikdy nekoupil kvuli mizernemu designu interieru a roztresenym TDI motorum. Vysledny usudek si musis pak udelat sam. Co je pro me nejlepsi volba? Ja jsem si skodovku koupil
Dalsi faktory jsou to, ze po dlouha leta bylo obtizne sem dostat ze zapadu nejaky kvalitni gear, svobodna tvorba se potlacovala a nemame takove platy, jako lide na zapade, kteri si mohou dovolit koupit domu klidne nekolik kvalitnich mikrofonu
Diky tomu maji lide na zapade mnohem vice zkusenosti nez treba lide tady na E-zone. Parkrat uz jsem se tu pak setkal s tim, ze nektere vyrobky o ktere jsem se zajimal, tu lide skoro neznaji, nemaji je vyzkousene a nedokazi je srovnat s konkurencnim vyrobkem. To je proste specifikum Ceske republiky. Jestli ti to vadi jdi na nejake zahranicni forum.
Omluvam se za off topic