M-Audio ProjectMix - Celkom dobre vybavenie aj cena

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 13 led 2008 22:04

teraz je v studio.sk za akciovych 36k aj s protools-M celkom zaujimava cena ale chcelo by to počut ziaden novy majitel s praktickou skusenostou??

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Příspěvek od jsem.devka » 19 led 2008 12:42

prosim s tim FW, když stavim počítač jak bych to měl řešit? měl bych koupit základku už s výstupama. viděl někdo s víc než s dvěma? nebo je v pohodě řadič, například Kouwell nebo jiná značka? děkuju. Jinak projectmix je dobrej, k Fireface 400 co mám na zapíchání mikrofonů zezadu pro bubny. Kvalita zpracování taky dobrá, když jsem ho měl možnost trochu otestovat.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 led 2008 19:54

devka ; na doskach casto byva viac .. jedna von a dalsi 1-2 interny , kde staci dat ten plech a mas externy .. Ale naco potrebujes viac ?? inak dost zariadeni ma v sebe "hub" .. na doske ale casto byva VIA , ktora byva problematicka s niektorymi zariadeniami ..

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Příspěvek od jsem.devka » 19 led 2008 20:33

Jo? Chci nějakou kompatibilní s dvoujádrem Intelem E8400. A tam sem koukal 2 výstupy. A když se na to podívám tak Fireface 400, Powercore firewire, m-audio projectmix, a co pak? Neví někdo jestli je taková ztráta u těch řadičů? třeba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25720

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 19 led 2008 20:57

Ty FW řadiče na deskách jsou stejně připojené k PCI, takže je to fuk, jestli jsou ve slotu nebo onboard. Ale TI mají obvykle 3 porty. Na desky je dává Gigabyte, zatímco třeb Asus v poslední době osazuje řadiče VIA, které mají porty jenom dva.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 led 2008 23:20

devka : PoCo Firewire ma v sebe FW hub .. cize do neho mozes dat dalsie zariadenia ..

Odpovědět