ehCtirad píše:Počkej, tohle album zní úplně strašně, jak kdyby to nahrávali někde v garáži na kazeťák. Když se mi to CD poprvé dostalo do ruky, tak jsme dumal nad tím, jestli to není pirát z masterem kdoví odkud.ECSON WALDES píše: Red Hot Chilli Peppers - Californication

.. pockat, tak ted ste mne ale slusne zaskocili, doufam myslime to stejny album. Ehm priznam se ho mam v mp3 ve slozce "Red Hot Chilli Peppers" a povazuju ho za Californication, ale to ma dobrej zvuk, rozhodne ale ne takovej co pisete. Resp prirovnani k metalice to probuh ani nahodou, ta jejich deska znela jako demac ze 4stopyho kazetaku! : ) Pujdu mrknou do archivu at zjistim co za album to je. Panove to jste mi ted dali peknyho brouka.
No nicmene v originalech na CD mam a za ty rucim ze jou to co myslim a proste supr hrajou jsou jak uz jsem jmenoval: Beck/Sea Change, Barbra Streisand /Back To Brodway, No Doubt /Return of Saturn, Green Day /American Idiot. Green Day bych normalne nikdy neposlouchal ale to jak maj tuhle desku smichanou to je proste supr rockovej mix. Neni sice moc basova ale to jak maj poreseny kejtry a hlavne tvrdy utocny bici kde je slyset dokonala prace s compressory je fakt paradni prace.
Ale uplne moje srdcovka tlustyho velkyho zvuku a hlavne supr muziky jsou z jmenovanyho Ocean Wey studia prvni dve vzpomenty alba z meho vyctu - Beck a Barbra Streisand. Z toho opravdu curam! : ) mrknete na ne.
A ja pujdu mrknout na ty Redhoty co to vlasne mam za jejich album.
...mimochodem tohle album od "NO DOUBT Return of Saturn" (taky moc hezky hraje, krasny bici a hlas), ma v CD bookletu fotku na kterym cela kapela sedi u Ocean Way pultu Focusite Console. Nemate ho nekdo? tohle CD, naskenujte poslete sem ! Ja to CD ted nemam po ruce. Gwen Stefani se tam o Focusite pekne opira : ))

.