Ano....obklopovanie sa HW naozaj nezarucuje kvalitny vystup a uz vobec nie invenciu.......aj ked ktohovie.....mozno ze to typek robil naozaj v tych rokoch na ake to znie...nielen zvukovo ale aj aranzovo......trochu Kraftwerk...trochu Gary Numan....ale ak to robil v sucasnosti...tak potom mozem povedat len ze je to trochu naivne a hlavne uplne zbytocneeeee....
obavam sa ze pri vacsine trackov ma datum 2005/2006 ) no ale co.. robi co ho bavi ) preco by mal byt kazdy novator a snazit sa zniet progresivne a moderne.. ked ma niekto rad oldskool nech si ho hold produkuje.. minimalne pre vlastne potesenie
Dendy: Ano uplny suhlas.....nechcel som tym vobec nic povedat...len ze vidim dost velky nepomer medzi vybavou a vysledkom....ale kazdy nech si robi co chce....o tom ziadna diskusia.....a vlastne celkom to zodpoveda myslienke tohto threadu.
hubert píše:Ano....obklopovanie sa HW naozaj nezarucuje kvalitny vystup a uz vobec nie invenciu.......aj ked ktohovie.....mozno ze to typek robil naozaj v tych rokoch na ake to znie...nielen zvukovo ale aj aranzovo......trochu Kraftwerk...trochu Gary Numan....ale ak to robil v sucasnosti...tak potom mozem povedat len ze je to trochu naivne a hlavne uplne zbytocneeeee....
je to vsetko len biznis, tu vobec nejde o hudbu, ale o to to dobre predat... ak sa preda, je fuk ci to niekto pouziva ako nastroj na tvorenie hudby