midi kontroléry
-
- freecoolin
freecoolin: kazdej knob ma dve funkce (stlaceni a otoceni) krat ctyri stranky = 8 funkci, takze teoreticky panorama, basy, stredy, vejsky, ale myslim ze to bude trochu nesikovny na ekvalizer, na to bude praktictejsi BCR2000 ale i tak bych se na to vybodnul a EQ si s klidem nastavim hezky rucne (myšně)
nejaky nastaveni pro cubejsku uz od vyrobce je a ekvalizer tam maj nejak poresenej, ale ja stejne vestaveny EQ nepouzivam tak to ani nevim jak to tam je, mrkni na Uliho stranky
nejaky nastaveni pro cubejsku uz od vyrobce je a ekvalizer tam maj nejak poresenej, ale ja stejne vestaveny EQ nepouzivam tak to ani nevim jak to tam je, mrkni na Uliho stranky
midi kont. s/bez klaves
ahoj vsem rad bych se optal nekoho vice zajeteho v problematice...zvazuji zacit poletovat po venku a zajimali by me vecne poznamky na tema kontroler pouze jako kontroler ci kontroler vc klaves vybaveni mam vaio + ableton + lexicon a rad bych mel vice svobodne ruce mysl a mozna i neco navic tak proto ma otazka zda je kontroler s klavesy lepsi....velice pokukuji po BCR/F 2000 ci neco od emu
Re: midi kont. s/bez klaves
KORG MICROKONTROLinnerman píše:ahoj vsem rad bych se optal nekoho vice zajeteho v problematice...zvazuji zacit poletovat po venku a zajimali by me vecne poznamky na tema kontroler pouze jako kontroler ci kontroler vc klaves vybaveni mam vaio + ableton + lexicon a rad bych mel vice svobodne ruce mysl a mozna i neco navic tak proto ma otazka zda je kontroler s klavesy lepsi....velice pokukuji po BCR/F 2000 ci neco od emu
muzete mi prosim nekdo rict, jaky vylepseni prinese ten novej bcf2000-wh? nak to procitam a krom ty bily barvy furt nemuzu najit zadnej rozdil
http://www.behringer.com/BCF2000-WH/index.cfm?lang=ENG

http://www.behringer.com/BCF2000-WH/index.cfm?lang=ENG
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??
- MonkeyFighter
osobne doporucuju Bitstream 3x. Krome klasickych knobu a faderu ma jeste vestaveny ARP, LFO a Motion sampler. krom toho je tam jeste X/Y joystick a dal jeste ribbon kontroler... mrknete na www.waveidea.com