ROLAND FEED
Re: ROLAND FEED
Ceny este nie su .. ale ja myslim ze sa to bude hybat dakde ako ostatne nastroje z Boutique serie ..
Me to je jedno - ja nejsem muzikant a nehraju pro lidi - je to moje hobby, takze jediny meritko pro me je jestli mi nastroj prijde zajimavej nebo ne. Jsou to sympaticke predmety, ktere urcite nehraji spatne. Kdyz bych mel hodne penez 303 si koupim original jako kultovni objekt, jehoz zvuk me doprovazel na ravevovych vyletech do kosmu a citim se s tim zvukem nejak esencialne propojen [emoji6][emoji7]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ooo eX is back !!€X•74 píše:Jo, boutique seria je moc fasa a knobs su tiez fasa. hlavne ze ich je tam vela
hm, twn typek napravo mi pride ze moc nevie co robi, ale tvarisa ze vie, a ten nalavo mu len pritakava€X•74 píše:Roland TB-03 First Look & Compare to TB-303 Original
Zni to jinak , ale do tracku by to mohlo fungovat. Oproti ABL 3 s dobrym effect busem ale zadny velky upgrade.
vedel by som si predstavit rack len s boutique.. to by vyzeralo fajne v home studiu.. pekne hracky

no takto to už vyzerá skôr ako nástroj... 
Zkousel jsem TR-09,TB-03,VP-03, System 8 a je to pecka. Zpracování je perfekvní, hlave u tech boutique....
€X•74 píše:vedel by som si predstavit rack len s boutique.. to by vyzeralo fajne v home studiu.. pekne hracky
dpc to je parada !!!
a vedla tono nieco podobne spravene zo vsetkych korg volca modelov
monoque: i zvukově ok?
Zvukove me to hooodne bavilo...
monoque: v System 8 si skusal Jupiter8 plugout? resp. bol tam vobec naloadovany?
Pisu ze je sucastou .. ze im jeden chyba , ale JP08 by tam uz mal byt ..