Soundcraft COMPACT4 vers. Tapco MIX220FX nebo preamp

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Scout
Příspěvky: 83
Registrován: 27 črc 2003 23:52

Příspěvek od Scout » 09 led 2007 21:29

Solarfall: Díky moc, tak přece jen půjdu tedy do toho Compactu je to jistota 8) .

fova: Pokud by byla možnost dovozu,jak jsi psal, šel bych raději do Oktavy.
Napiš mi prosím na email kdy by to bylo možné realizovat atd.

Díky!
Naposledy upravil(a) Scout dne 09 led 2007 23:19, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 09 led 2007 22:16

Ja jsem ale nechtel rict, ze C1 je spatny, jestli jsi to tak pochopil. Jde o tve osobni preference ohledne zvuku a o druh hudby, ktery tvoris.
Jinak jsem ti poslal mail a pm.

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 » 16 úno 2009 08:13

Chcem sa spytat vec ohladne Compactu4. Niekto tu spominal ze na nahravanie sa daju pouzit inserty takze by bolo mozne nahrat 2 tracky naraz. Tiez to pisu v manuali. Co ma zaujima je - ake kable na to treba??

Lebo ked pouzijem klasicky mono jack-jack kabel a spojim insert s jednym z inputov na delte 192 tak to proste nejde, nic nenahrava.

Viem ze to je trocha krkolomne riesenie (viest to iba do jedneho kanalu, L alebo R) ale malo by to ist nie? Je problem v tom ze to je mono jack?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 úno 2009 10:31

tu je navod .. http://www.soundcraft.com/download.asp? ... act_UG.pdf

na strane 18 pisu , ake kable potrebujes .. signal send je na spicke insertu .. cize by ti mal stacit bezny jack-jack kabel .. mono je uplne v poriadku .. vstup na mixe sa uzemni .. a na symetrickom vstupe delty detto ..

malo by to ist .. nemas nejaky problem v karte ?

ked tam zastrcis mono jack , tak by ti mal odpojit signal z mixu .. ze ho v nom nebudes pocut ..

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 » 16 úno 2009 16:42

Pytkin: no tak teraz som z toho vtak.
Teraz mi to uz nahrava :D Asi som bol rano moc ospaty a slepy a v Cubasi som mal inputy oboch trackov na L out pricom som nahraval na R. (urobil som si take busy po jednom kanali, L a R)
A hej, ked monitorujem ten mic tak neni pocut a samozrejme ani EQ na neho neplati pri nahravani.
Anyway dik za pomoc.

To je inak celkom fajn, takto sa to bude dat uspesne pouzit na nahratie gitaroveho komba cez 2 miky ze?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 úno 2009 17:06

keitaro " ak by si to chcel v mixe pocut , musis si pozvarat snuru , ze si das do mixu stereo jack a spojis L a R .. na druhej strane mono jack .. potom ti to bude aj nahravat aj to budes na mixe pocut ..

Odpovědět