SSL - Duende a DAW novinky

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Obrázek

SSL Duende MINI ! : ) prenosna mini verze od racku Duende.

velky Duende je za 45.000,-Kc. Tohle novy MINI stoji $799 / cca 30.000,- Kc.
Cekal bych vyraznejsi slevu u tyhle polovicni masinky. Upgrade z MINI na plny Duende je za $399

http://www.solid-state-logic.com/news/D ... _NAMM.html

.

punkt
Vybavení

Příspěvek od punkt »

Tak vidím, že jdu s křížkem.. .-) V Mediaportu už mají Duende za 42829,- Kč (vč. DPH) a $799 je aktuálně podle kurzu 14.343 + Tax, takže z USA by Mini mohlo být zhruba za polovinu. To už je dvakrát dostupnější. Na nějaké to domácí, víte co..
nep-tune.net
junicorn.com

ECSON WALDES
Profesionál

punkt
Vdis, ja ulne prehlid ze SSL uvadeli cenu v dolarech a ne librach a ja si to rovnou v hlave prepocet za anglicky penize - tzn v dolarech to je moc fajn peniz. tak to beru zpet : )

.

ECSON WALDES
Profesionál

Obrázek

ssl X-VERB. Novej reverb pro Duende

ohlasena novinka z FRANKFURT MUSIKMESSE

nova MADI kartka - 128 channel MADI I/O

Obrázek

.......tohle mi uz ale prijda jako .... no, z SSL se stava MACKIE mi prijde, zacinaji vyrabet spoustu levnejch blbosti, v mejch ocich si timhle dost kazej jmeno

Obrázek

syncro

Příspěvek od syncro »

EW: Mě se ten pultík docela ergonomicky líbí, pokud to bude dobře hrát, může to být slušná cesta pro ty, kdo nepotřebují velkou konzoli, ale zároveň jim nestačí sumační box (auxy!). Holt se trend zase posouvá od ITB k hybridním setupům a SSL nechce být stranou... Navíc je to pro pokročilejší "hybridisty" docela inteligentní řešení, vynechat preampy a EQ a nechat jenom nezbytný routing.

Jen můj názor, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

na ten verb se tesim, zatim nejde stahnout demo.

velvet

Příspěvek od velvet »

ten verb bude až od května,

co je ovšem podstatná novinka též, že V3 Duende softwaru nabídne upgrade na 64 i 128 kanálů :shock:

OLÉ :D

ECSON WALDES
Profesionál

velvet píše:co je ovšem podstatná novinka též, že V3 Duende softwaru nabídne upgrade na 64 i 128 kanálů :shock:

OLÉ :D

Ja se v Duende nedostal nikdy na vic nez 10-16 kanalu. Vyuzit 128 kanalu si tim padem neumim predstavit. Spis bych rek ze se tim oteviraj moznosti pro narocnejsi pluginy, ktery toho polknou vic nez klasickej channel strip nebo bus compressor.

Ted uz duende nemam tak mi pocet kanalu nedela starost (vyuzil jsem moznost vratit zlobici Duende a ziskat zpet penize). Mozna ale casem pribudou novy atraktivni pluginy ktery zvednou jeho hodnotu.

velvet

Příspěvek od velvet »

měl jsi Jirko Duende "classic" - tedy firewire? Protože ten občas problémy robil :x Já jej mám, ovšem musím zaklepat, od nějaké nedávné verze softwaru a firmwaru pro Mac (někdy od podzimu) to jde. Osobně jsem neměl nikdy problém se dostat na 32 kanálů, jen to pak občas luplo (moc firewire zařízení najednou).

Jinak jsem jásal předčasně - těch 64 / 128 kanálů i nový reverb bude možno využít pouze s novými Intel Macy, nebo PC na Intelech. Jedná se o nějaký nový Hybrid Engine, kdy to bude počítat částečně i CPU počítače...

Já mám stále poslední generaci Quad PPC a ne Intel a ještě chci tak rok počkat s obměnou - protože budu muset obměnit/přikoupit všechno (Audio interface, PCIe karty atd.), což bude zase "paleta" :roll:

tak že reverbu i stodvacetiosmi kanálům prozatím čusbus :cry:

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re:

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

velvet píše:měl jsi Jirko Duende "classic" - tedy firewire? Protože ten občas problémy robil :x Já jej mám, ovšem musím zaklepat, od nějaké nedávné verze softwaru a firmwaru pro Mac (někdy od podzimu) to jde. Osobně jsem neměl nikdy problém se dostat na 32 kanálů, jen to pak občas luplo (moc firewire zařízení najednou).

Jinak jsem jásal předčasně - těch 64 / 128 kanálů i nový reverb bude možno využít pouze s novými Intel Macy, nebo PC na Intelech. Jedná se o nějaký nový Hybrid Engine, kdy to bude počítat částečně i CPU počítače...

Já mám stále poslední generaci Quad PPC a ne Intel a ještě chci tak rok počkat s obměnou - protože budu muset obměnit/přikoupit všechno (Audio interface, PCIe karty atd.), což bude zase "paleta" :roll:

tak že reverbu i stodvacetiosmi kanálům prozatím čusbus :cry:

jj, drivery novy generace maji vyuzivat i procesor, takze duende hardware bude takovej polo-dongle... musim rict, ze z nejakyho (doted nevim jakyho) duvodu mi duende v PCIe verzi prestalo zlobit, takze si ho nakonec asi necham.. uvidim podle toho verbu. SSL ale neni firma, ktera by byla pres verby. tim vic sem zvedavej. ze bude az v kvetnu je dobrej napinak, proste asi neco bylo treba vybalit na musikmesse, ale jeste to neni hotovy. ani ukazky sem neslysel...

Odpovědět