Studio za 500 tisic Sk

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Deekay
Příspěvky: 281
Registrován: 23 dub 2008 19:34

Příspěvek od Deekay » 11 kvě 2008 16:28

fova píše:Psal jsem to ja a Matucha.

Ja si pro broadcasting predstavuji vice navyskovane mikraky, nez MK319, ale uvidi sam, jestli jim to bude vyhovovat.
teraz tam mame na vysielanie tie uz casto spominane C12A :)
preto potrebujem ako si uz pisal este jeden temnejsi mikrak, a potom sa to pokojne moze prehodit

Uživatelský avatar
Deekay
Příspěvky: 281
Registrován: 23 dub 2008 19:34

Příspěvek od Deekay » 11 kvě 2008 16:49

viete ako to je
v studiu musi byt vsetko legal
doma... ;)

a tie pluginy by som chcel najprv pocut na co ale nemam cas.
a vlastne vsetko by som chcel naprv pocut, to chce este viac casu :)

v kazdom pripade sa tie pluginy mozu casom podokupovat.
co hovorite na tie bundlovane k protoolsom? to su len pre protools? cez RTAS to VST converter? ako su na tom zvukovo? tie bomb factory napr?
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 11 kvě 2008 17:10

Deekay píše:co hovorite na tie bundlovane k protoolsom? to su len pre protools? cez RTAS to VST converter? ako su na tom zvukovo? tie bomb factory napr?
deekay: mne prijde ze ked je niekto natolko zabedneny ze robi pluginy len pre protools / len RTAS, tak by som ho niekam poslal a nie mu este daval peniaze a riesil nasledne opruz s nejakym konverterom...
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 11 kvě 2008 17:46

Deekay : a co tak X-Factor?
http://www.xfactorvst.com/

kup si KX master keyboard od Yamahy.. mas k tomu zadara Cubase AI4 a X-Factor VST k tomu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 kvě 2008 23:18

EXCOM :)

Deekay : Verim ze sa chces tvarit profesionalne .. Tak by si mal pouzivat aj profesionalne nastroje (pluginy) ..

Uživatelský avatar
Deekay
Příspěvky: 281
Registrován: 23 dub 2008 19:34

Příspěvek od Deekay » 12 kvě 2008 02:34

Pytkin píše:EXCOM :)

Deekay : Verim ze sa chces tvarit profesionalne .. Tak by si mal pouzivat aj profesionalne nastroje (pluginy) ..
ved poradte :) nejake packy, v tomto nemam absolutne prehlad (aky VST compressor atd.)
zatial som si vzdy vystacil so vstavanymi (ale vo FL)
co znamena tvarit sa profesionalne? ze budeme mat potrebne vybavenie len na to aby sme sa chvalili a ho*no na to spravime? :)
to urcite nie.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 kvě 2008 13:17

Deekay : nie to urcite nie .. Ale ze by si mal pouzivat seriozne nastroje na dosiahnutie vysledku .. Nie take, ktore ma kazdy doma .. Proste ked k tebe niekto pride tocit , mal by mat pocit , ze ma zmysel k tebe chodit .. aby nezistil , ze vsetko co tam mas , ma aj on doma .. takze vlastne to iste si vie spravit doma aj sam .. samozrejme studio je aj o ludoch .. casto krat sa neriesi vybavenie ale ludia ..

Uživatelský avatar
Deekay
Příspěvky: 281
Registrován: 23 dub 2008 19:34

Příspěvek od Deekay » 12 kvě 2008 15:41

jasne uz chapem ako si to myslel
suhlasim, to chce aj viac penazi aj casu.
momentalne priestory v ktorych sa nachadzame su rovnake ako pred 25 rokmi, ale da sa to. takze o nejakom image sa neda hovorit :)
cela budova internatu sa ma prestavovat a my nevieme ci sa to tyka aj nas, takze do priestorov investovat dovtedy nebudeme (bolo by blbe keby sme si to prestavali za nase potom by dosli nejaky mudrci z vedenia internatu ze nam to zburaju a pekne hole biele steny postavia....)

zatial ludia ktori k nam chodia nahravat nie su z tych co si potrpia na to ci mame U87 atd. zatial sme niekde inde :(
dufam ze casom sa to bude zlepsovat :)
ako skoliace stredisko a studio kde si navzajom spravi sluzbu zacianjuci interpret a zacinajuci tehcnik mi prijde ako dobry napad, uvidime :)
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 kvě 2008 15:54

Deekay : jasne .. ak je to v pozicii ze si sluzby robia "zacianjuci interpret a zacinajuci tehcnik" , tak by nemal byt ziaden problem ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 kvě 2008 16:15

ja by som to videl tak, ze ked budete ponukat zazemie, kde sa da na slusny retazec tocit (tj rozumny mikrofon, preamp, zvukovka, miestnost, posluch), tak nejake pluginy moc rolu hrat nebudu... dneska si kazdy pripravuje projekt doma (aj profici). ja by som sa hlavne dobre pripravil na situaciu, ze clovek si tam donesie laptop s vlastnymi skicami a materialom, a bude chciet cerstvo nahrate stopy rovno nasypat k sebe a pustit si ich na vasom posluchu... takze treba mat napriklad nachystane sietove prepojenie, mozno nejaky plugin na sposob wormhole, jeden volny analogovy aj digitalny vstup na klientov laptop atd.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 kvě 2008 17:00

ja mam opacnu skusenost .. ludia si vsetko natocia doma .. a potom pridu miesat k niekomu skusenemu .. vtedy naopak netreba ma vela vstupov , ziadne mikrofony .. ale dobre pluginy ..

Uživatelský avatar
Deekay
Příspěvky: 281
Registrován: 23 dub 2008 19:34

Příspěvek od Deekay » 12 kvě 2008 21:06

jee jake dobre, prave som zistil ze sme mali na rozhovore v radiu laca lucenica :)
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII

Odpovědět