virus - ktory kupit ? A,B,C,TI

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 27 úno 2008 17:21

dobre tak jinak. A, B C, jsou v dnesni dobe vyhozeny penize a resil bych to vst alternativama. Takze bud Ti nebo Snow, uz kvuli VST integraci. Pokud je to jen o pocitu "mit virus a mit pocit" ze sem v klubu s ostatnima, tak na to bych se vykaslal.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 27 úno 2008 18:11

shafa: jako jakejkoliv hw synth, render musi byt realtime. vsti je to proto, ze se tak chova a loadujes si ho do projektu proste jako vsti.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 úno 2008 18:26

ja mam virus rack , co je niekde medzi A a B .. a vzdy ked ho zapnem , tak ma bavi prepinat presety .. pri VSTi sa mi to nikdy nestalo .. netvrdim to preto ze by som si myslel ze HW hra lepsie ako SW .. Som velky fanda SW a myslim si , ze vela VSTi hra fantasticky .. Ale hovorim to pre to , ze si myslim ze lubovolny virus ma zmysel .. Proste je to HW s velkymi moznostami a prinasa kopu zabavy ..

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 27 úno 2008 18:55

Shafa: jestli chces byt v klubu s ostatnima, tak potrebujes Becko (a Modulara). Viz foto :)

Obrázek

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 10:48

Příspěvek od mathi » 27 úno 2008 19:02

to porovnání by bylo docela fajn ... doma mám jen C ... pošlete mi preset a midi a není problém nahrát a uploadnout na ftp :)

osobně jsem neslyšel jen A ... pak B a C jsou skoro to samé a pak TI.. TI je virus v základě... zní trošku lépe a pak jsou tady nové možnosti díky kterým zní i hodně jinak než vytšina od vira čeká :p

já osobně bych šel bezkompromisně do TI ... podle mě se i za ty prachy vyplatí a najde široké uplatnění... univerzální řešení, které dobře zní ;)

a to, že to nemá cenu, že mnohdy sw zní stejně dobře odmítám... sw může znít dobře...ale ještě nemám zkušenost, že jakýkoli sw zní dobře v tak širokém spektru... prostě se hodí jen něco dle mě...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 27 úno 2008 20:51

mne taky zajima vic detailne ta VSTi integrace u TI....
jak to funguje, kdyz bych chtel vyuzit ty 3 stereo out... ?
jako ze ten virus VSTi je multi out a pak se jen naroutuje na dalsi audiostopu?
je nejaky problem pri finalnim rendrovani ?

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 27 úno 2008 23:46

biscuit píše:shafa: jako jakejkoliv hw synth, render musi byt realtime. vsti je to proto, ze se tak chova a loadujes si ho do projektu proste jako vsti.
Tak prene tak sem si predstavoval odpoved, diky :?
Dozvedel jsem se spousty novych veci :?
Doufam, ze na dotaz ekeazeho nekdo odpovi inteligentnejs...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 28 úno 2008 00:06

shafa: sorry, ale poloz lip otazku. fakt nevim cos chtel napsat :|

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 10:48

Příspěvek od mathi » 28 úno 2008 00:48

biscuit píše:shafa: sorry, ale poloz lip otazku. fakt nevim cos chtel napsat :|
myslím, že chtěl slyšet jestli "renderuje do fyzického výstupu" nebo hezky přes usb do vst host jako kterýkoli jiný sw vsti...

odpověď je tedy ano

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 28 úno 2008 01:13

Stano by povedal píše:Ak neviete ci A, B, C alebo TI tak chodte do MOTIF ES.. je to SPICKOVY stroj :) a o XS verzii ani nehovorim !!!!!!!! parametre ako XS nema ani FANTOM G a to je co povedat!!!!!!! :):):):):)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 28 úno 2008 09:02

myslim ze 3 stereo out to jako VST jeste neumi, rendruje to realtime (bohuzel), problemy v tom zadny nejsou.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 28 úno 2008 09:42

takze je to vsech 16 partu v jedny VSTi stope? neda se to opravdu routovat do tech 3 individual out... by melo jit...

tak to zatim zustanu u powercore...
tam se daji party smerovat do individualnich vystupu, taze kazdej part se pak da dal jeste equalizovat (myslim vst eq), efektovat atak...

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 28 úno 2008 09:52

no moment. routovat do 3 FYZICKYCH outu to jde. ale nejde to do 3 VST outu ale jen do 2. Equalizovat to muzes primo ve Virusovi.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 28 úno 2008 09:53

aha tak to dik ... cenna informace pro mne...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 28 úno 2008 10:00

muzes si vybrat z peti vystupu - dva digi, tri klasika. nevim jak je to pak s latencema, kdyz pouzivas digi i analog cestu zaroven, ale urcite se to musi nejak resit. ja to neresim a jedu jen pres usb. dva stereo digi outy mi stacej (ve fazi skladani mi stacej.. kdyz pak chci nejakou stopu efektovat zvlast, tak si ji proste vyjedu solo do audia.. je to otazka chvilky) a v novy verzi OS by mely bejt uz tri outy digi.

Odpovědět