virus - ktory kupit ? A,B,C,TI
ja mam virus rack , co je niekde medzi A a B .. a vzdy ked ho zapnem , tak ma bavi prepinat presety .. pri VSTi sa mi to nikdy nestalo .. netvrdim to preto ze by som si myslel ze HW hra lepsie ako SW .. Som velky fanda SW a myslim si , ze vela VSTi hra fantasticky .. Ale hovorim to pre to , ze si myslim ze lubovolny virus ma zmysel .. Proste je to HW s velkymi moznostami a prinasa kopu zabavy ..
to porovnání by bylo docela fajn ... doma mám jen C ... pošlete mi preset a midi a není problém nahrát a uploadnout na ftp 
osobně jsem neslyšel jen A ... pak B a C jsou skoro to samé a pak TI.. TI je virus v základě... zní trošku lépe a pak jsou tady nové možnosti díky kterým zní i hodně jinak než vytšina od vira čeká :p
já osobně bych šel bezkompromisně do TI ... podle mě se i za ty prachy vyplatí a najde široké uplatnění... univerzální řešení, které dobře zní
a to, že to nemá cenu, že mnohdy sw zní stejně dobře odmítám... sw může znít dobře...ale ještě nemám zkušenost, že jakýkoli sw zní dobře v tak širokém spektru... prostě se hodí jen něco dle mě...

osobně jsem neslyšel jen A ... pak B a C jsou skoro to samé a pak TI.. TI je virus v základě... zní trošku lépe a pak jsou tady nové možnosti díky kterým zní i hodně jinak než vytšina od vira čeká :p
já osobně bych šel bezkompromisně do TI ... podle mě se i za ty prachy vyplatí a najde široké uplatnění... univerzální řešení, které dobře zní

a to, že to nemá cenu, že mnohdy sw zní stejně dobře odmítám... sw může znít dobře...ale ještě nemám zkušenost, že jakýkoli sw zní dobře v tak širokém spektru... prostě se hodí jen něco dle mě...
muzes si vybrat z peti vystupu - dva digi, tri klasika. nevim jak je to pak s latencema, kdyz pouzivas digi i analog cestu zaroven, ale urcite se to musi nejak resit. ja to neresim a jedu jen pres usb. dva stereo digi outy mi stacej (ve fazi skladani mi stacej.. kdyz pak chci nejakou stopu efektovat zvlast, tak si ji proste vyjedu solo do audia.. je to otazka chvilky) a v novy verzi OS by mely bejt uz tri outy digi.