virus - ktory kupit ? A,B,C,TI

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
LUPO

Příspěvek od LUPO »

dobre tak jinak. A, B C, jsou v dnesni dobe vyhozeny penize a resil bych to vst alternativama. Takze bud Ti nebo Snow, uz kvuli VST integraci. Pokud je to jen o pocitu "mit virus a mit pocit" ze sem v klubu s ostatnima, tak na to bych se vykaslal.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

shafa: jako jakejkoliv hw synth, render musi byt realtime. vsti je to proto, ze se tak chova a loadujes si ho do projektu proste jako vsti.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja mam virus rack , co je niekde medzi A a B .. a vzdy ked ho zapnem , tak ma bavi prepinat presety .. pri VSTi sa mi to nikdy nestalo .. netvrdim to preto ze by som si myslel ze HW hra lepsie ako SW .. Som velky fanda SW a myslim si , ze vela VSTi hra fantasticky .. Ale hovorim to pre to , ze si myslim ze lubovolny virus ma zmysel .. Proste je to HW s velkymi moznostami a prinasa kopu zabavy ..

peteness

Příspěvek od peteness »

Shafa: jestli chces byt v klubu s ostatnima, tak potrebujes Becko (a Modulara). Viz foto :)

Obrázek

mathi

Příspěvek od mathi »

to porovnání by bylo docela fajn ... doma mám jen C ... pošlete mi preset a midi a není problém nahrát a uploadnout na ftp :)

osobně jsem neslyšel jen A ... pak B a C jsou skoro to samé a pak TI.. TI je virus v základě... zní trošku lépe a pak jsou tady nové možnosti díky kterým zní i hodně jinak než vytšina od vira čeká :p

já osobně bych šel bezkompromisně do TI ... podle mě se i za ty prachy vyplatí a najde široké uplatnění... univerzální řešení, které dobře zní ;)

a to, že to nemá cenu, že mnohdy sw zní stejně dobře odmítám... sw může znít dobře...ale ještě nemám zkušenost, že jakýkoli sw zní dobře v tak širokém spektru... prostě se hodí jen něco dle mě...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

mne taky zajima vic detailne ta VSTi integrace u TI....
jak to funguje, kdyz bych chtel vyuzit ty 3 stereo out... ?
jako ze ten virus VSTi je multi out a pak se jen naroutuje na dalsi audiostopu?
je nejaky problem pri finalnim rendrovani ?

shafa

Příspěvek od shafa »

biscuit píše:shafa: jako jakejkoliv hw synth, render musi byt realtime. vsti je to proto, ze se tak chova a loadujes si ho do projektu proste jako vsti.
Tak prene tak sem si predstavoval odpoved, diky :?
Dozvedel jsem se spousty novych veci :?
Doufam, ze na dotaz ekeazeho nekdo odpovi inteligentnejs...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

shafa: sorry, ale poloz lip otazku. fakt nevim cos chtel napsat :|

mathi

Příspěvek od mathi »

biscuit píše:shafa: sorry, ale poloz lip otazku. fakt nevim cos chtel napsat :|
myslím, že chtěl slyšet jestli "renderuje do fyzického výstupu" nebo hezky přes usb do vst host jako kterýkoli jiný sw vsti...

odpověď je tedy ano

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Stano by povedal píše:Ak neviete ci A, B, C alebo TI tak chodte do MOTIF ES.. je to SPICKOVY stroj :) a o XS verzii ani nehovorim !!!!!!!! parametre ako XS nema ani FANTOM G a to je co povedat!!!!!!! :):):):):)

LUPO

Příspěvek od LUPO »

myslim ze 3 stereo out to jako VST jeste neumi, rendruje to realtime (bohuzel), problemy v tom zadny nejsou.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

takze je to vsech 16 partu v jedny VSTi stope? neda se to opravdu routovat do tech 3 individual out... by melo jit...

tak to zatim zustanu u powercore...
tam se daji party smerovat do individualnich vystupu, taze kazdej part se pak da dal jeste equalizovat (myslim vst eq), efektovat atak...

LUPO

Příspěvek od LUPO »

no moment. routovat do 3 FYZICKYCH outu to jde. ale nejde to do 3 VST outu ale jen do 2. Equalizovat to muzes primo ve Virusovi.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

aha tak to dik ... cenna informace pro mne...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

muzes si vybrat z peti vystupu - dva digi, tri klasika. nevim jak je to pak s latencema, kdyz pouzivas digi i analog cestu zaroven, ale urcite se to musi nejak resit. ja to neresim a jedu jen pres usb. dva stereo digi outy mi stacej (ve fazi skladani mi stacej.. kdyz pak chci nejakou stopu efektovat zvlast, tak si ji proste vyjedu solo do audia.. je to otazka chvilky) a v novy verzi OS by mely bejt uz tri outy digi.

Odpovědět