virus - ktory kupit ? A,B,C,TI

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 11 bře 2008 15:03

2shafa: bud v pohode, ze TI je dokonaly VSTi :D ..
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 28 bře 2008 09:58

trošku OT.. nechtěl jsem zakládat kvuli tomu novy thread. Nemáte někdo soupis midi CC# pro virus B? (C a A to bude mit asi stejne..) potřebuju znat hlavně CUT OFF 1 CUT OFF 2 a AMP Release nic vic prakticky nepotrebuju.
Díky

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 28 bře 2008 11:13

neni to nekde v navodu na konci? nechce se mi to hledat, ale vim ze to bejva soucasti dokumentace..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 28 bře 2008 11:17

biscuit: cece nenasel sem to, ale nasel jsem toto:

http://www4.airnet.ne.jp/k_take/synth-v ... C_List.pdf

tak doufam, ze to bude pro vsecky viry stejne.

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey » 28 bře 2008 11:28

A to nejde nahrat a podivat se?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 28 bře 2008 11:33

Vey: tak to delam s VST plug inama, kdyz se mi to nechce hleda.. ale u vira to nemuzu udelat pac to mam zapojeny jako MIDI THRU s kurzweilem takze kurzweil prijima i vysila midi a virus jen midi prijima.. kdybych to prepojil tak bych na to asi prisel taky :) Podle me tenhle midi soupis bude stejny pro A B C virus pac se daj i prehravat zvuky a banky mezi jednotlivejma syntama.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 bře 2008 15:23

Tak jsem z toho jelen. Zkousim ty MIDI CC#.. mam to zapojene MIDI IN OUT z kurzweilu do zvukovky a z MIDI THRU do MIDI IN viruse. Virus z Cubase prijima noty a z kurzweilu je na nej mozne hrat. Neprijima ale zadne midi CC# pokud dam automatizovat napr. CC# 40 pod midi trackem v cubase, coz ma byt cut off 1. Nechapu to.. jak muze prijimat noty a pritom neprijimat midi CC#, kdyz jde nota musi jit i automatizovat parametry. Nemusi se v cubase nekde neco prepnout nastavit ?

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 30 bře 2008 15:28

Nemas ty CC defaultne to odfiltrovane? a co midi chanel vysilaji se CC na vsech nebo jen na jednom? A co ve viru, v menu vse povolene a spravny kanal vybrany ?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 bře 2008 15:39

Acid Punk: Uz jsem na to prisel ;) v manualu je napsano LoPage & HiPage aby bylo nastavene pro sysEx.. jenze je potreba ve virusu nastavit LoPage na Control a potom to prijima midi CC z inputu. Takze parada :) ted se jeste poradne opru do multimodu :c)

VG
Příspěvky: 15
Registrován: 25 úno 2004 10:07

Příspěvek od VG » 28 zář 2008 19:33

mohl by mi prosím někdo poslat tovární banky A,B,C pro virus C ve formátu pro sounddiver ?
dík :-)
VG
vg.atvg@seznam.cz

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 28 zář 2008 20:41

urcite by som kupil ti

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 30 zář 2008 18:37

snow (nizsi cena nez TI, vykon dostacujici (teda pokud nekdo nesklada jenom na virusovi (a tací bohuzel jsou)))))))

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 30 zář 2008 22:23

Neural: upřímně ... mně se občas vypínaj hlasy na Ti někdy i u 3-4 zvuku a to se mi zdá, že to nejsou nějak moc extra nadupaný patche. Plochy jedu radši z Poco virusu, protože tam je vypnutá nota dost znát:-)
Ta Ti polyfonie cca 80hlasů je nějakej kec ...
Tim chci říct, že Snow nemusí bejt moc extra řešení, to bych raději šel do Powercore.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 01 říj 2008 08:42

mne ten snow staci :) som s nim max. spokojny ...

korolang
Příspěvky: 8
Registrován: 08 lis 2007 23:26

Příspěvek od korolang » 05 lis 2008 08:36

Zdravim,nemate nahodou niekto VIRUS B DESKTOP..?straaasne by som si potreboval cez midi nahrat novsi os 4.7 T!! ak nahodou niekto vie pomoct,prosim napiste mi!!! samozrejme som to uz skusal cez accesacke stranky postahoval som miliardu softu atd...a ani na PECE ANI NA MACOVI to neslo..mal som tu dokonca aj zapujceny druhy VIRUS Bdesktop,ale ten mal bohuzial S kovy system a nepohol s tym mojim..som uz uplne bezradny...moj VIRUS ma totiz len 512 presetov,miesto 1024,ktory ma sancu mat po nainstalovani noveho systemu 4.7 T !!!diky moc za kazdu radu..korolang@atlas.cz

Odpovědět