virus - ktory kupit ? A,B,C,TI
virus - ktory kupit ? A,B,C,TI
mam taku dilemu...
som definitivne rozhodnuty kupit v 2008 nejakeho vajrusa;) ... ale teraz otazka je, ktory virus sa oplati kupit.. pomer cena/vykon.. urcite chcem kupit desktop - knoby chcem, klavesy nie ...
osobne ked som tak kukal compare chart, tak mi vychadza ze najvyhodnejsie je na tom Bcko .. co si o tom myslite, hlavne ti, ktorim preslo viac modelov rukami ? C-cko som mal doma mesiac pozicane takze
som sa s nim, jeho zvukom a moznostami, celkom zzil.. papierovo je Bcko len o nieco slabsie - mensi modmatrix, trosku mensia poly (ale to je mi uplne fuk) a nema part EQ ale inak je to skoro to iste ...
mam totiz pocit cez C-cko a hlavne TI trosku predrazene... otazka je, ked neberem v ohlad trosku vacsi modmatrix a EQ na kazdy part v C-cku, a VSTi interface v TI-cku, ci obecne zvuk medzi A-B-C-TI je nejak dramaticky rozdielny ...
polyfonia ma az tak netrapi, a vsti interface vobec - na to mi uplne staci reckon Virus VSTi interface pre a/b/c.. ...ide mi obecne o ten charakter zvuku a filtrov, ci su nejake dramaticke rozdiely v charakteri Acka/Bcka/Ccka a TI cka...
takze zaujimaju ma vase nazory, najma teda tych co realne niektore vajrusy v ruke mali/maju...
som definitivne rozhodnuty kupit v 2008 nejakeho vajrusa;) ... ale teraz otazka je, ktory virus sa oplati kupit.. pomer cena/vykon.. urcite chcem kupit desktop - knoby chcem, klavesy nie ...
osobne ked som tak kukal compare chart, tak mi vychadza ze najvyhodnejsie je na tom Bcko .. co si o tom myslite, hlavne ti, ktorim preslo viac modelov rukami ? C-cko som mal doma mesiac pozicane takze
som sa s nim, jeho zvukom a moznostami, celkom zzil.. papierovo je Bcko len o nieco slabsie - mensi modmatrix, trosku mensia poly (ale to je mi uplne fuk) a nema part EQ ale inak je to skoro to iste ...
mam totiz pocit cez C-cko a hlavne TI trosku predrazene... otazka je, ked neberem v ohlad trosku vacsi modmatrix a EQ na kazdy part v C-cku, a VSTi interface v TI-cku, ci obecne zvuk medzi A-B-C-TI je nejak dramaticky rozdielny ...
polyfonia ma az tak netrapi, a vsti interface vobec - na to mi uplne staci reckon Virus VSTi interface pre a/b/c.. ...ide mi obecne o ten charakter zvuku a filtrov, ci su nejake dramaticke rozdiely v charakteri Acka/Bcka/Ccka a TI cka...
takze zaujimaju ma vase nazory, najma teda tych co realne niektore vajrusy v ruke mali/maju...
addys: jo viem no po tom mesiaci co som mal C-cko som zistil ze preve ten moog filter mi k zivotu chybat nebude
) original access filtre mi pridu podstatne zaujimavejsie 
biscuit: no ved prave mi to pride ze tie hlavne vychytavky (vsti interface a zvukovka) je nieco za co mi fakt nestoji vyhodit viac ako 2x taku cenu oproti B-cku
mne ide hlavne o ten charakter zvuku... charakter filtra a oscilatorov .. a NECHCEM to na uchylne nemecke supersaw zvuky
)))

biscuit: no ved prave mi to pride ze tie hlavne vychytavky (vsti interface a zvukovka) je nieco za co mi fakt nestoji vyhodit viac ako 2x taku cenu oproti B-cku

mne ide hlavne o ten charakter zvuku... charakter filtra a oscilatorov .. a NECHCEM to na uchylne nemecke supersaw zvuky

dendy:...v TI cku mas hlavne tie wavetable a novy OS2.0, ktory prinasa dalsie nove moznosti oscilatorov http://music.ashbysolutions.com/Addendum_2_0_0.pdf
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: virus - ktory kupit ? A,B,C,TI
dendy drzim palce !!!dendy píše:som definitivne rozhodnuty kupit v 2008 nejakeho vajrusa;)

jinak na test filtru by bylo fajn najit stejnej zvuk u vsech generaci. Pamatuju se ze "Acko" melo inicializacni zvuk, s tvrdejma obalkama, bez modulaci, vse v resetu, takze hrala jen sucha pila, to by moh bejt dobrej vychozi bod pro tohle porovnani.
.
- loudspeaker
no ja ted mam naaahodou KBcko doma a Acko u kamose, tak mu ho brzo seberu a zkusim Vam neco nahrat.. dendy me urcite rad popozene pres icq
..KBcko sem koupil pred par dny.. s malou vadou (volnej knob na cutoffu) takze sem celej prvni den stravil opravou.. po rozebrani me docela rozesmal zdroj.. plastem prilepeny pulsni zdroj jak z notasu, kabel mel na konci normalni konektor opet prilepenej plastem aby nahodou nevypadl
oprava nastesti v poho, jen sem napruzil (hrubou silou) kovovy obal potenciometru a tim se spevnil stred a vule zmizela.. preventivne sem probehl vsechny potaky s docela uspesnym zpevnenim vsech knobu.. kompletni vycisteni samozerejmost, takze mam za 15 docela slusne zachovalej a hlavne spravenej kousek.. kus ma posledni OS 4.9 a demosong nahazen rozsireni pameti na 1024 zvuku v pameti (zajmave).. po zvukove strance v zakladu neslysim moc rozdil, virus
, ale rozdil tam urcite je.. tezko popsatelnej.. kazdopadne je KBcko pekne velka a tezka krava, ale zatim mi dela jen radost.. jinak Acko mam k prodeji! bouzel nemam na to abych si ho nechal, i kdyz bych rad, je to muj prvni synth